Ziua lui Louis

2.5K 122 53
                                    

Dupa ce am terminat de cantat i-am vazut pe cei cinci cazand unul peste altul. Am inceput sa rad cu foc cand am vazut ce fata au facut toti cinci. Si ei am inceput sa rada odata cu mine. Dupa ce ne-am oprit din ras am mers jos in bucatarie. Acolo eu am decis sa le fac o surpriza baietilor facandu-le clatite. Scot toate ingredientele necesare si incep sa fac clatite. Nu dupa mult timp il aud pe Niall tipand la toti ceilalti:

-Clatiteeeee!!!!!!!

Toti au venit in fuga iar cand au vazut clatitele cu nuttela au sarit ca nebuni. Am vazut ca Louis a plecat dar nu stiu de ce era trist. Liam s-a uitat pe calendar iar dintr-o data il vad pe Henry plin de suc de portocale.

Am inceput sa rad de cred ca am facut pe mine.

Liam pov.

Eram la usa camerei lui Roxy si ascultam cum canta la chitara. Ce frumos canta si chiar are talent. Dintr-o data simt cum usa se deschide si toti cade jos. Roxy se uita la noi si izbucneste intr-un ras adorable si molipsitor deoarece dupa cateva secunde am inceput sa radem. Mergem jos iar Roxy merge in bucatarie pentru nu stiu ce surpriza.
Il aud pe Niall ca tipa in gura mare

-Clatiteeee!!!!!!!

Atunci toti am fugit ca nebuni in bucatarie. Am sarit la farfuria de clatite si am inceput sa mancam. Dupa ce terminam de mancat il vad pe Louis ca iese trist din bucatarie. Ma uit pe calendar iar dintr-o data scump sucul de portocale fix in parul lui Henry. Roxy a inceput sa rada de cred ca facea pe ea. Ce fata draguta am! Henry in loc sa ma alerge a inceput sa rada. Sa revenim am scuipat suc de portocale pentru ca am uitat de ziua lui Tomo.

-Baieti am uitat de ziua lui Tomo. Cat de prosti putem fi.

Dupa ce am spus asta toti au inceput sa se agite de mama focului. Dupa jumatate de ora noi terminsem planul.

-Deci Roxy tu mergi cu Louis la mall iar restul ne ocupam de decoratiun si cadouri. Haideti.

Dupa ce spun asta. Toti se impart care si cum. O vad pe Roxy urcand scarile . Jur ca daca nu as fi tatal ei as incerca sa fim impreuna .

Roxy pov.

Dupa ce terminam planurile pentru ziua lui Louis eu merg rapid in camera mea sa ma schimb. Imi aleg o pereche de colanti negri cu blanita , un pulover gri cu alb si cu niste forme desenate pe ele. Iar deasupra mi-am luat o geaca. In picioare imi iau o pereche de ghete cu blanita. Ma duc in camera lui Louis si bat la usa. Din cealalta parte a camerei se aude un intra . Intru timida in camera lui si spun:

-Hey Louis . Ce faci?

-Hey Roxy. Sunt bine tu ce faci?

-Uite vroiam sa te intreb daca ai vrea sa vi cu mine la mall. Spun eu rusinoasa.

-Sigur. Cu cea mai mare placere.

-Mersi Louis .

El imi zambeste iar eu rosesc. Imi place de Louis dar nu stiu daca el ma place. Deci nu imi fac sperante.

Il vad pe Louis ca isi ia o geaca pe el si ma anunta ca putem pleca.

Mergem pe scari si ii observ pe cei 4 stand cuminti pe canapea. Imi iau ramas bun de la baieti si iesim afara. Afara ningea si era ghiata pe tot drumul. Mergeam linistita cand deodata simt cum alunec si astept impactul cu asfaltul care nu mai vine. Cand deschid ochii ii intalnesc pe ochii lui. Ma tinea strans de talie de parca as vrea sa fug. Dupa minute bune in care nimeni nu a spus nimic am inceput sa ma inrosesc la fata mai ceva ca un rac. Vad cum Louis chicoteste si ma ridica si imi spune:

-Esti adorabila cand rosesti.

-Multumesc !spun eu timida

Dupa inca cateva minute de mers ajungem la mall si incepem sa cumparam tot ce gasim. Haine, pantofi, accesorii si multe altele.

Louis pov.

Vad ca toti au uitat de ziua mea asa ca plec in camera mea. Dupa aproximativ 45 de minute aud o ciocanitura in usa. Raspund iar pe usa vad ca intra Roxy timida si spune:

-Hey Louis. Ce faci?

-Hey Roxy. Sunt bine tu ce faci?

-Uite vroiam sa te intreb daca ai vrea sa vi cu mine la mall. Spune ea rusinoasa.

-Sigur cu cea mai mare placere.

-Mersi Louis.

Imi iau geaca pe mine si iesim din camera. Coboram scarile si ii vad pe cei patru stand pe canapea. Roxy isi ia ramas bun sa spun asa si plecam linistiti. Dupa ce mergem putin o vad pe Roxy ca aluneca. O prind repede de talie iar ea isi deschide ochii. Stam asa minute bune parca vrajit de ochii ei o vad rosind si ii spun:

-Esti adorabila cand rosesti.

-Multumesc spune ea timida.

Ne continuam drumul si ajungem la mall de unde vad ca isi ia haine , pantofi, accesorii si multe altele. Cred ca aveam multe plase pline cu (,) cumparaturi. Ne decidem sa mergem la un Mc' Donald fiind ca eu ma plangeam din 5 in 5 minute ca ma dor piciorele sau ca imi este foame. Ne asezam la o masa si comandam. Cat timp ne era pregatita comanda ea tot primea mesaje. Dupa cateva minute se scuza ca trebuie sa mearga la baie. In tot timpul acesta chelnerita imi facea ochi dulci dar eu nu o bagam in seama. Dupa cateva minute bune vad ca vine de la baie foarte fericita. Ajunge si comanda noastra si incepem sa mancam. Dupa ce terminam de mancat Roxy imi spune:

-Louis ar cam trebui sa mergem acasa dar mai am ceva de cumparat.

-Te ajut eu.

-Nu trebuie sa te deranjezi merg eu iar in zece minute vin inapoi bine? Tu doar asteapta-ma aici.

-Bine. ..... Asta a fost ciudat, imi spun eu in gand.

Roxy pov.

Dupa ce am plecat de langa Louis am mers direct intr-un magazin cu haine barbatesti. Ma plimbam printre rafturi am observat pe un umeras o camasa blue marin. Ma mai plimb putin si gasesc un tricou alb iar in mijlocul lui era multi morcovi. Termin cu magazinul acesta ma duc in unul cu accesorii si parfumuri si iau un ceas argintiu si un parfum care morose asa de bine. M-am dus inapoi la Mc' Donald si l-am gasit acolo stand cuminte pe scaun. M-am apropiat de el si am spus

-Gata Louis. Putem pleca acum!

El imi zambeste calduros si pornim spre casa. Inainte ii trimit mesaj lui Liam sa se pregateasca. Ajungem acasa si toate luminile sunt stinse. Cand aprind luminile toti sar de unde s-au ascuns si striga SURPRIZAAA!!!! Louis a ramas cu gura deschisa. Toti au venit si am format o imbratisare de grup doar ca la sfarsitul imbratisarii Louis mi-a dat un pupic pe obraz. Era o petrecere mica doar noi sase eram invitati ceea ce este bine. Baietii s-au descurcat bine cu casa adica bradul este facut luminitele sunt aranjate iar totul este ordonat. Dupa ce Louis a mancat tortul care avea putin gust de morcovi au impartit cadourile. De la Liam a primit morcovi si o pereche de pijamale tot cu morcovi de la Henry a primit o pereche de boxeri cu reni si o pereche de Adidas All Star negri. De la Niall a primit un tricou cu un iepuras mancand morcovi si o pera cu morcovi. De la Zeyn a primit o pereche de ochelari de soare si un costum negru iar acum e acum vine cadoul meu. Ii inmanez pungile iar el scoate de acolo camasa blue marin si tricou cu morcovi iar dupa din cealalta a ramas uimit la ceas ul argintiu si la psrfum.

M-a imbratisat strans si mi-a dat un pupic pe obraz. Mai stam putin si decidem sa ne uitam la un film . Dupa putin timp adorm in bratele lui Louis. Dimineata cand ma trezesc observ ca.....

V-a continua.

Hey scuzati de intarziere dar am avut niste probleme si nu am putut posta
Imi cer scuze

Adoptata de Liam PayneWhere stories live. Discover now