Craciunul

2.5K 114 41
                                    

Cand ma trezesc observ ca sunt in bratele lui Louis iar el are o mana pe talia mea. Ma rusinez si incerc sa plec de langa el dar nu pot. Cu fiecare miscare a mea el ma strange mai tare de talie. Dupa cateva minute vad cum deschide ochii si imi spune:

-Neata cum ai dormit?

-Chiar foarte bine tu?

-Bine .

Mai stam putin asa iar eu incep sa rosesc fiind ca Louis inca ma tine in brate.

-Ti-am spus cat de draguta esti cand rosesti?

Este asa dragut cu mine adica eu il plac dar el nu are cum sa ma placa deci nu ar trebui sa imi fac sperante false.

Dupa putin timp il aud pe Niall tipand:

-A venit mosul !!!!

Ma ridic repede si ma duc in camera mea. Aleg sa ma imbrac intr-un pulover alb o fustita alba cu floricele si o pereche de botine maro (media). Merg in baie si dau drumul la apa. Fac un dus relaxant si ma imbrac cu hainele alese.Imi inpletesc parul si cobor jos si ii vad pe toti baieti asteptand. Cand ma apropii pe ei raman cu gurile cascate.

- Ce s-a intamplat am ceva pe fata?

-Nu doar ca arati superb. Spune Louis. Baiatul asta ma face sa innebunesc .

-Ms am cu cine semana nu tata?

-Tata? Spune Liam uimit.

-Scuze nu am vrut sa sune asa te rog nu imi face nimic.

- Roxy cum sa iti fac ceva cand m-ai facut cel mai fericit om din lume si poti sa imi spui tata. Poti sa imi spui oricum vrei tu. Doar cand imi spui asta mi se umple sufletul de bucurie. Si se vede ca ai cu cine semana.

-Mersi ca ma intelegi tata.

Il vad pe Liam zambind cu gura pana la urechi. Stau sa ma gandesc daca e bine sa ii spun tata nu stiu ce sa fac. Sa ii spun asa sau nu? Sa am incredere in ei sau nu e momentul potrivit ? Aceste intrebari imi invadeaza gandurile dar ma trezesc la realitate cand simt o mana pe talia mea. Era Louis care ma tinea zambind dragalas. Ce este cu el? Observ ca baieti se uita zambind la mine si la Louis dar nu stiu de ce ?

-Ammm.. ce s-a intamplat de va uitati asa la noi?

-V-ar sta bine impreuna. Formati un cuplu dragut. Spune Niall zambind.

Eu rosesc si se lasa o liniste de mormant in incapere. Stam asa uitandu-ne unul la altul dar Louis decide sa sparga linistea.

-Asa ce mai asteptam? Sa deschidem cadourile.

Toti se napuatesc la bradut ca niste copilasi mici. Offf ce prostuti dar totusi adorabili.

Dupa ce toti isi iau cadourile mi le iau si eu pe ale mele si incep sa le deschid. De la Niall am primit un fel de urechiuse cu pisicuta si o rama pentru o fotografie. De la Henry am primit un tricou lung pe care scria 69 pervers si un ursulet de plus. De la Zayn am primit o oglinda foarte draguta si o camasa rosie in carouri . De la Liam am primit un tricou cu Minioni si o caciulita cu semnul lui Batman iar de la Louis am primit un hanorac cu semnul lui Superman si un ceas auriu cu cristale .

-Off baieti nu trebuia nu imi place sa va cheltuiti banii pe mine.

- Sh ca nu e asa . Tu ai merita orce . Imi spune Liam. Zambeste la mine si imi face cu ochiul dar il vad pe Louis incordandu-se.

-Bine dar data viitoare nu mai cheltuiti bani . Inteles?

- Da !!

-Asa daca am lamurit voi ce ati primit?

-Pai eu am primit un tricou in dungi, un trening cu Batman , o pereche de All Star negrii , o pereche de blugi negri si un ceas argintiu. Spune Louis zambaret.

-Eu am primit 3 tuburi de fixativ , o oglinda, un tricou negru pe care era scris numarul 28 , un album foto si o jacheta de blugi. Spune Zayn.

-Eu am primit un plus in forma de Hamburgher , un tricou cu un dragon pe el, un costum , o camasa de blugi si un sandwish ( sper ca am scris bine) facut de Liam astazi. Spun Niall bucuros.

- Eu am primit o camasa neagra , 2 tuburi de gel, un pulover alb, un telefon nou si inca o camasa de blugi . Spune Hanry.

- Iar eu am primit un plus in forma de Minon , un echipament de fotball, o minge de la Barcelona, bilete la meciul Barcelona- Real Madrid si un ceas negru. Spune Liam topaind prin casa. Si cam atat.

-Ce ati zice sa ne uitam la un film de groaza? Spune Liam.

-Ar fi o idee grozava daca nu mi-ar fi frica. Spun eu.

-Te apar eu Roxy.Hai langa mine.

M-am pus langa Louis si Liam a dat drumul la film. Dupa mult timp de stat pe canapea scene cu sange si oameni mutilati decid sa merg sus. Il vad pe Louis cum vine dupa mine si spune:

-Cum a fost filmul?

-A fost oribil nu cred ca o sa dorm in noaptea aceasta.

-Dorm eu cu tine daca vrei.

- Nu stiu ce sa zic adica ammm...

Dar sunt intrerupta de un tunet de ma face sa sar in bratele lui Louis.

-Deci sa inteleg ca da?

-Bine dar fara incercari ciudate. Inteles ?

El ridica mainile in semn de predare si ma pofteste in camera la el.

Se aseaza in pat si imi face si mie loc. Dar eu spun:

-Louis nu am cu ce sa dorm.

-Nu e nici o problema iti dau un tricou de al meu. Iti va veni ca o rochita.

Imi da un tricou iar eu merg in baie sa ma schimb. Louis avea dreptate imi vine ca o rochita.
Il ridic putin si inspir aerul miroase a parfumul lui Louis . As pute sta mereu in tricoul acesta. Cand ies din baie raman masca pentru ca...

V-a urma....

Hey guys sorry ca nu am mai postat dar nu am putut pentru ca am avut probleme sorry scuzatima dar sper sa ma intelegeti. Pa pa






Adoptata de Liam PayneDonde viven las historias. Descúbrelo ahora