Ce este el?!!!

589 39 18
                                    

Cand ma intorc dau de un baiat blond, ochi albastrii, dupa cum am observat avea putina barba , corpul bine facut dar eu m-am indragostit doar de o pereche de ochi albastrii care m-au vrajit de la prima vedere aceea fiind la orfelinat. Il vad pe Louis clocotind de furie si cred ca mai are putin pana ii explodeaza capul. Se apropie de acel baiat apucandu-l de gulerul de la tricou si incepand sa il loveasca. Din cauza zgomotului produs, Liam se intoarse spre sursa de unde provenea acesta si il vazuse pe Louis lovind fara mila acel baiat . Nu l-am mai vazut asa de agresiv niciodata. Poate asta e partea lui protectoare sau aici se implica mai multa gelozia?

Liam se repezi sa il oprească pe Louis si in cele din urma reuși . Își scoase telefonul din buzunarul blugilor si suna la salvare. In tot acest timp am încercat sa discut cu Louis dar nu am primit decât niște priviri pline de ura.

Salvarea ajunse iar Liam ne-a obligat sa mergem la spital sa vedem cu ce s-a ales acel băiat de la bătaia lui Louis .

*Intre timp in mașina lui Louis*

-Louis de ce ai făcut asta?

-Dar ce voiai sa fac? Sa stau acolo si sa ma uit la el?! Tipa el la mine

-Louis inteleg ca ai fost gelos si inca esti dar te rog nu tipa la mine .

-Scuze Roxana , nu stiu ce m-a apucat doar ca atunci când ti-a dat palma aia am vazut roșu in fata ochilor si nu m-am putut controla. Sti ca te iubesc si imi pare chiar rau ca am țipat la tine . Cred ca te-am dezamăgit făcând scena aia in fata ta . Spune asta si  văd in ochii lui multă tristete si regret.

-Morcoveață. Nu m-am supărat pe tine si nici nu m-ai dezamăgit . Si eu te iubesc gelos mic ce esti!!  Spun asta si il pup pe obraz.

-Mersi!

-Pentru?

-Pentru ca esti lângă mine orice ar fi ! Si serios? Mi-ai spus morcovel in fata fanilor? Spune asta începând sa rada

-Da , dar daca vrei nu iti mai spun asa.

-Nu am spus eu asta , doar ca fanii nu credeau ca esti diferită si cred ca prin asa le-ai dovedit . Hai ca am ajuns la spital , chiar vreau sa aflu ce a pățit tăntălăul asta !

Ne dam jos din mașina iar el ma ia de mana. Imi zâmbește si înaintam spre intrarea spitalului unde ne așteaptă si ceilalți. Intram in spital si mergem spre sala de așteptare in timp ce tipul ăla a foat dus intr-un salon . Peste câteva minute ma cheamă pe mine in laboratorul de analize ca sa imi recolteze o mostra de sânge .

*Peste 45 de minute*

Asteptam aici de aproape o ora si nimeni nu a venit sa ne spună nimic dar inca ma intreb de ce a trebuit sa imi ia mie o mostra de sânge. Nu suntem din aceeași familie si nici nu il cunosc pe acest tip.  Mai așteptam 5 minute si din sala unde o fost dus acel băiat iese un doctor. Liam se ridica de pe scaun si merge fix spre el .

-Domnule doctor ce a pățit acel băiat?

-Dar cine sunteți pentru domnul Mike ?

-Suntem prieteni.  Ce s-a întâmplat cu el?

-Pai domnule....

-Liam , Liam Payne

-Pai domnule Payne , băiatul are : mana dreapta  rupă, câteva coaste fracturate , si o luxație la piciorul stâng .

Adoptata de Liam PayneWhere stories live. Discover now