Yasemen -7 ♔

147 48 10
                                    


Oycukları ve yorumcukları alalım 😂😂

Hayatlar değişir. Hayaller değişmez...

Aşkın ateşidir sinemi yakan
Lütfuna erer mi cevrini





Ne olduğunu anlamadan Ares abi yanıma hızla gelerek elimde ki telefonu almıştı. Kulağına götürerek bir şeyler söylemek için ağzını açmıştı ki Ilgın'ın bana seslenişi duyduktan sonra bir şey demeden telefonu elime geri bırakmıştı. Allah'a şükür konuşmamıştı, yoksa Ilgın beni öldürürdü. Arkasından iş çevirilmesini sevmezdi ve bende aynen bu dediğimi yapıyordum.Tekrar telefonu kulağıma koyarak ablamla konuşmaya devam etmiştim.

Yasemen: " abla sonra konuşalım mı eve gideceğim annemde duyar hem sesini. "

Ilgın: " olur kuzum sonra konuşuruz. "

Telefonu kapattıktan sonra Ares abiye bakmıştım ama hali hal değildi. Ares abi yerinde duramayıp bir oraya bir buraya saldırıp duruyordu. Ne olduğunu çözememiştim ama belliydi. Ilgın biriyle görüşmesine bozulmuştu. Aslında Ilgın'ın bir çocukla görüşmesi normaldi. Ama onun tepkisi pek normal değildi. İkisinin hayatında da elbet birileri olacaktı. Bu kadar öfke boşaydı. Yani ben ablamı tanıdıysam o çocukla sadece yemeğe çıkardı. Sonrasında ikisi de yollarına bakardı, ama gel ki Ares abiye anlat bu durumu keşke çağırmasaydım benim yüzüme daha fazla sinirlendi.Kendi başıma sinirinin üstesinden gelemeyeceğimi anlayınca Deres abiyi aramıştım anca o hallederdi.

" Alo ders abi nasılsın "

" İyiyim fıstık sen nasılsın "

" Bende iyiyim ama Ares abi pek iyi değil. "

" Hayırdır ne oldu kavga filan mı etti. "

" Yok kavga etmedi de kuduruyor şuan gelsen iyi olacak. "

" Tamam güzelim nerdesiniz adresi ver geleyim. "

" Gölova orta okuluna yakın bir park var ya ordayız. "

" Tamam sen onu tut ben geliyorum. "

Sanki tutsam işe yarayacak hasbin Allah'ım off be büyüklerin aşkları dan nefret ediyorum benim gibi gidin olmayacak birine aşık olun diyeceğim ama kendi iç sesim cevap vermişti benim yerime ' he mal he sen sanki küçükken çok yakışıklı birine aşıktın ya ' hatırladım da büyüklerin aşkı daha iyi ben nasıl Serdar Ortaç'a aşık oldum lan ilk göz ağrım yaptım neyse rezilliğimi içimde tutayım diyerek Ares abiye yaklaşmıştım.

Aradan on beş dakika geçti ve ben hala Ares abinin sakinleşmesini bekliyordum teallam ya buda iyice yaban filminde ki adama dönecek nayırrr napamazsınnn diye ben tuhaf düşüncelere dalmıştım ki neyse Ares abi biraz olsa sakinleşme moduna girmişti.

" ikiz iyimisin "

" sen niye geldin lan "

" lan oğlum ne yapıyorsan artık kız korkmuş beni aradı bende koştum geldim "

" şunu aramazsan ne vardı Yasemen "

" ne yapıyım "

" ne oldu anlat lan "

Ares abi ses vermemişti.

" lan anlatsana oğlum "

Deres abi cevap alamadıkça daha fazla sinir olmaya başlamıştı.

" Yasemen sen anlat ne oldu "

" ya şimdi abi ben ablamla konuşurken Ares abi de yanımdaydı. Sonra işte şey oldu ablam bi çocuktan bahsedince Ares abi şey oldu işte bu hale geldi. "

YASEMEN/ Yangın'ın külleri (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin