itiraf

6.2K 478 2
                                    

+18 sahneler mevcut...

Eva uyanmıştı,vücudu beden bulamasada ruhu hapsedildiği cehennemden çağrılmıştı sonunda. Druidler onu öldürmemiş sonsuzluk laneti ile lanetlemiş ruhunu var olduğu sürece acı çekmeye mahkum etmişlerdi. Ama artık çaresiz çığlıkları sona ermiş bedensiz olsada Marcus sayesinde yaşayanların dünyasındaydı artık. Özgürdü...
Sessizce kale duvarlarının ardında süzülürken aklındaki tek düşünce vardı oda alex ti. Lanetlenmesinin tek sebebi, kalbinin tek sahibi sonsuz ızdırapta onu düşünmediği tek bir anı yoktu. Sonunda onu görebilecekti. Dudakları bu düşünce ile kıvrılmıştı. Usulca Alex in odasına doğru süzüldü. İşte oradaydı  sırtı kapıya dönük huzurla uyuyordu. Yanına süzüldü ama gördüğü manzara karşısında öfkeden çıldırıcaktı. Çaresizliğine lanet etti o an. Lisa ve alex birbirlerine sokulmuş huzurla uyuyorlardı.

" lanet olası kadın o gün ölmeliydin. Çektiğim acıların tek sebebi sensin ama artık bu son Alex yeniden benim olucak" lisa sanki eva yı duymuş gibi uykusunda huzursuzlanmaya başlamıştı. Eva, alex e yaklaştı onun kusursuz yüzünü görmeyeli ona dokunmayalı asırlar olmuştu  sadece izledi.Alex ise kollarında huzursuzlanan lisaya sokulmuştu. Lisa rüyasında sayıklıyor belli belirsiz birşeyler söylüyordu. Alex gözlerini açmış lisaya bakarken onu gördü, eva lisanın baş ucunda süzülüyordu.
Alex gözlerini kapatıp tekrar açtığında eva karşısında ona bakıyordu. Hızla yataktan kalktı lisa ise hala eva nın etkisinde huzursuzca kıpırdanıp sayıklıyordu.

" sen öldün, burda olman imkansız"
" hayır aşkım,burdayım ve az kaldı tekrar birlikte olacağız " diyerek öfkeyle lisa ya bakıyordu.
" ondan uzak dur lanet olası"
" artık çok geç" diyerek yok olmuştu,karanlık ormanın druidi.
Lisa aniden gözlerini açmış ayakta öfke ile duran alex e bakıyordu.
" iyi misin alex neler oluyor" herşeyden habersiz öylece bakıyordu.
" iyiyim sevgilim uyu sen, ben hemen dönüceğim" lisa alex'in öfkesini anlamlandıramazken bunun lord mcfield'den kaynaklandığına karar vererek tekrar kendini yatağa bırakmıştı. Alex, lisayı daha fazla kuşkulandırmadan hızla giyinmiş ve odadan çıkmıştı. Biran evvel marwini görmesi gerekliydi.
Nöbetçi askere hızla atının hazırlanma emrini vermiş hızla atına atlayarak marwinin kulübesine gitmişti. Öfkeyle kapıya vurdu.
" uyan marwin".....

Marcus ise büyüyü tamamlamanın mutluluguyla odasında dolanıyordu. Eva' nın ruhu artık kaledeydi. Ama neden hemen gitmişti.  Sonuçta onu sonsuzluktan çekip çıkarmıştı. Burada kalıp onunla konuşabilirdi.onun yerine kaybolmayı tercih etmişti. Ve bunun sebebini biliyordu kalbinde hissettiği bu ızdırabın tek sebebi olan adama gitmişti buna emindi.

" sadece benim için geri döndün karanlık ormanın druidi bunu çok yakında sende kabul edeceksin,bir daha o ölümlü için beni terk etmene izin vermeyeceğim." marcus öfkeden koyulaşan gözleriyle aynadaki yansımasına bakarken onun için herşey yeni başlıyordu.

Alex ise marwin'in kulübesinde durmuş olanları anlamlandıramıyordu.

"buna emin misin alex" 

" eminin dostum havada süzülüyordu"

" demekki hissettiğim büyü oydu." alex marwin'in ne demek istediğini anlamasada bu durum canını sıkıyordu.
" onun lisa'ya ve bebeğe zarar vermesine izin veremem"
" merak etme ikisini de koruyacağız, eva beden bulana kadar asla lisa'ya dokunamaz "
" umarım öyledir"
" şimdi tek öğrenmemiz gereken büyüyü kim yaptı " marwin şüphelerinde hakkıysa yapan kaleden biriydi.
" yarın kaleye dönüceğim dostum orda büyünün kaynağını bulacağıma eminim" alex başıyla onaylayıp lisa'yı daha fazla endişelendirmemek için arkadaşıyla vedalaşıp kulubeden çıkmıştı. Lisanın güvenliği için onu gözünün önünden asla ayırmayacaktı. Ama elinde sonunda bunu yapanı bulup cehemneme göndereceğine yemin etti.

Son Druid (efsane Leydiler Serisi 3)(TAmamlandı)Where stories live. Discover now