49 M

242 26 370
                                    

#####

hikaye başlamadan söyleyeyim YaDong smutu içeriyor. Smuttan hoşlanmayanlar için minik ip ucu WooGyu'nun bittiği yerle beraber YaDong masumluğu bırakıyor. hepinizin affınıza sığınıyorum,ilk smut deneyimim.

#####

                "1.olursak para ödülü kazanacağız. Çok yüksek değil ama düşük de sayılmaz. Yaklaşık 5 milyar falan oluyor. Bu parayı 7imiz bölüşeceğiz tabi ki. Ben diyorum ki yurttan çıkıp kendi evimizde yaşasak 7miz? " Gyu'nun sorusuyla herkesin kafasında soru işareti belirmişti.


              "Valla bana uyar. Soo'mun düzgün beslenmesini sağlarım böylelikle. Hem ileride evleneceğiz sonuçta ön prova yaparız." Yeol hülyalı hülyalı bakıyordu.

            "Bakın eve çıkmak kolay ama evin içi yurt gibi olmayacak. Demek istediğim yemek,temizlik,çamaşır hepsi bizim yapmamız gereken şeyler." Jong şüphelerini dile getirdi.

             "Jong haklı gibi görünüyor. Öte yandan ben anlaşamayacağımızı düşünmüyorum. Her şeyi görev dağılımıyla halledebiliriz gibi geliyor."

             "Efendim JongJong? Ne? Nasıl? Hemen geliyorum."

            "JongHyun mu? Önemli bir şey olmuş anlaşılan. Neden gitmen gerekiyor?" Woo'nun yüzü asılmıştı.

           "Çocuklar sizden çok özür diliyorum. Biliyorsunuz Woollim Engineering e stajyer olarak alındım ve şirket avukatları kafede beni bekliyorlarmış. Siz bensiz başlayın, sonradan size katılacağım." Gyu herkesle vedalaşırken Woo onu uğurlamak için dışarı çıkmıştı.

"Uğur böceğim canını sıkma tamam mı? Büyük ihtimalle iş şartlarını konuşacaklar. Herhangi bir gelişmeyi sana mesaj atacağım. Sadece provaya odaklan, iyi iş çıkaracağından eminim. Ben yokken buralar sana emanet."

Gyu Woo'nun saçlarını hafifçe karıştırıp, güven verici bir gülümseme sundu.

"Senden mesaj bekleyeceğim. Ne olursa olsun sen bestsin Gyu~nim." Woo aegyoyla karşılık verdi.

WooGyu zorla da olsa ayrıldı. Woo derhal kendini toparladı ve çocukları hemen düzene soktu.

"Ana vokallerin de işi zor. Boğazlarınızı koruyun, herhangi bir aksilik çıkmasın." Jong Woo'ya hitaben konuştu.

"Hepimizin işi zor SungJong. 1.olmayı o kadar çok istiyorum ki." Soo Woo'ya destek attı.

"O değil de bence Gyu Hyung yine süper düşünmüş. Beraber eve çıkmak çok iyi fikir." Hoya az önceki konuşmayı hatırlattı.

"Bakın tekrar söylüyorum, yemek bulaşık ve ev işlerinin hepsini bizim yapmamız lazım. Sorunlu bir ev hayatım olsun istemiyorum." Jong ciddi bir yüz ifadesiyle duruyordu.

"SungJong DongWoo'nun dediği gibi hepsini planlarsak problem olmaz. Herkes sorumluluğunu yerine getirmek zorunda." Soo sakince izah etti.

"Beyler bence ev işinden ziyade performans daha önemli şuan. Koreografiye odaklanalım. Mükemmel olmalıyız." Woo lider edasıyla konuşunca Yeol suskunluğunu bozdu.

"WooHyun ilk defa sana katılıyorum. Hedefimiz ödülü almak olsun. Alalım şu parayı."

"O zaman şöyle başlayalım. Aramızda dans beceremeyen yok. Senkronize olmayı başarmamız gerekiyor. Gyu'nun yerini boş bırakalım ve sırayla yapalım." DongWoo dikkatleri topladı.

"Başlamak için ısınalım önce. Soo Yeol ve Jong, 3ünüz dikkatinizi tam vermediniz en son performansta. Dikkatimden kaçmadı." Hoya sivri diliyle eleştirisini yapınca Dino yumuşatmak için

You Are(Not) Alone ✔️✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin