26.Bölüm

172 19 17
                                    


    
  DongWoo odaya giderken içine kötü bir his doğmuştu. Bir an kalbi sıkıştı gibi hissetti.

 Her şeyden habersiz odaya önce Woo girdi ve büyük bir şaşkınlık..

 Her şeyden habersiz odaya önce Woo girdi ve büyük bir şaşkınlık

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

   "Dino bunlar ne?"

   "Ben bilmiyorum. Odadan çıkalı ne kadar oluyor ki?"

    Afallamış gözleriyle odayı tekrar gözden geçirdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

    Afallamış gözleriyle odayı tekrar gözden geçirdi. Her yerde balonlar ve fotoğraflar vardı. Dino yatağının üstündeki fotoğraflara baktı. Kendinden habersiz çekilmiş bir fotoğraftı. Tıpkı diğerleri gibi. Balonların ucunda notlar vardı.

    "Dino bunu okumalısın. Masanın üstüne konmuştu."

    "Ver bakayım."

    "Jang DongWoo..
   
     Kalbimin ilk sahibi. Geçen sene seni gördüğüm ilk andan beri aklımdan hiç çıkmadın.
Seni uzaktan izlemek bile huzur verirken birkaç gün önce itirafına şahit oldum. Okula geleli daha 1 ay olmamısken Hoya denen sadece dans etmeyi bilen serseriye aşkını itiraf ettin. Kalbim patlayacak gibiydi o an. Ağlamadım ama ağlayamadım. Hata benimdi uzaktan seni izleyip koruyarak sana sahip olamazdım ..

     Bundan sonra rakibim senin yanında özgürce dolaşırken,mağlup olduğumu düşünüp bir köşede yalnızları oynamayacağım. Senin için tüm varlığımla artık bir adayım. Kim olduğunu bilmediğin ergenlikten kurtulmayı becerememiş birkaç dans hareketi öğrenerek havalanan bir çocuğa seni kaptırmayacağım.

     Sadece izle ve her seyin keyfini çıkar. Seni seviyorum En Kıymetlim .. "

    "Bu kim ? DongWoo benden ne saklıyordun? Bütün bunlar ne demek ? Bir açıklama bekliyorum "

   Gyu kahvaltıdan sonra Woo'nun peşinden odaya gelmiş ve odayı görmüştü. Ne olduğunu anlamaya çalışırken içeri Hoya girince,sakin kalmak için derin nefes çekti. Ve konuşmaya dahil oldu.

   "WonWon sakin ol. DongDong un ne kadar şaşkın olduğunu görmüyor musun ? Üstüne gitme!"

   "Üzerine gitmek istediğim için değil. Tanrı aşkına dersten sonra buluşabilir miyiz diye sormaya geliyorum ve erkek arkadaşımın odası balonlarla notlarla süslenmiş. Bu yetmezmiş gibi o şerefsiz kendini aday ilan edip bana ve dansıma hakaret etmiş. Nasıl sakin olabilirim?"

You Are(Not) Alone ✔️✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin