"Ma voi ierta.."

1.4K 74 53
                                    

Din perspectiva lui Anne.

Intru in camera in care se afla. Ma apropii de ea si o sărut scurt pe frunte.
-Ramai cu bine sunshine. Ne vom revedea curând . Ii spun zâmbind, apoi ies din camera si din spital..

Din perspectiva autorului.
Anne Eliote a fost o persoana minunata. In ciuda tuturor lucrurilor care le-a petrecut, a rămas o persoana minunata.
Diagnosticata prea tarziu cu cancer, aceasta boala fatală a mâncat tot din ea..

Justin este distrus. Înainte de a pleca, Anne si Justin au petrecut o seara impreuna ca "pe vremuri".
Apoi, Anne, si-a luat adio de la iubirea vieții ei si a plecat pentru a se lupta cu cumplita boala incontinuare.

A trecut mai întâi pe la părinții ei, apoi pe la Leyla. Aceasta era sedata, lasându-i un mesaj asistentei de garda. Aceasta urmează sa il spună cand se va trezii.

Din păcate, Anne, a fost găsită moartă astăzi-dimineata, langa rămășițele casei sala incendiate. Aceasta avea o scrisoare in mana:

          "Azi, ma voi ierta. Cred ca numai asa voi putea trece mai departe. Ma voi ierta pentru ca am obosit sa ma condamn atat de mult si de aspru , pentru tot ceea ce am facut si ce nu am facut. Am fost cel mai dur judecător al meu. Si, intre timp, am ajuns sa fiu propriul meu călău.Ajunge! M-am condamnat destul pentru greșeli, pentru vorbe spuse la nervi , pentru ca am rănit oameni care nu au meritat . M-am condamnat pentru toate promisiunile pe care nu le-am respectat. M-am condamnat pentru ceea ce am fost si pentru ca nu am reusit sa fiu mereu cine mi-am dorit sa fiu. M-am condamnat pentru nefericirea mea si a altora si mi le-am asumat. M-am condamnat pentru ceea ce nu am spus si nu am facut la momentul potrivit, pentru drumuri abandonate si pentru ca nu am avut curaj sa imi ascult inima. M-am condamnat cand m-am trezit in fata unor usi închise definitiv. M-am condamnat pentru ca nu am reusit sa prețuiesc diferite persoane, pentru ca am alungat de langa mine oameni care m-au iubit. M-am condamnat pentru ca am luat decizii sub impulsul momentului, pentru ca nu am fost matura  cand a trebuit si copil, atunci cand am avut nevoie. M-am condamnat pentru alegeri, pentru eșecuri, pentru vise pe care nu mi le-am putut implinii si pentru ca am trăit jumătăți de măsura. M-am condamnat pentru ca am fost superficiala, pentru ca m-am amăgit, pentru ca nu am stiu sa iert la momentul potrivit.
        Azi , ma voi ierta. Voi face pace cu mine, cu trecutul si cu ceilalți, pentru ca asa voi putea murii împăcată, am tot dreptul sa ma iert..."

A însemnat scrisorea pentru Justin si Leyla.

         "Am avut o viata minunata, langa persoane minunate".

Acestea au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus.

....

......

........

                             ~The end~

Heii peeps.
Acesta este ultimul capitol, voi reveni cu anunțul mai pe seara , Adica cu ultimul anunț.
Da, stiu, a fost foarte scurt acest capitol, dar nu am vrut sa intru in detalii..pentru ca am primit multe mesaje ca, cartea este deja prea trista si nu am vrut sa mai accentuez lucrul asta.
S-au strâns 32 k de vizualizari si toate astea datorită voua.
Va multumesc foarte mult.
Ly all❤️

Din întâmplare/Justin Bieber/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum