Același gând

3.6K 181 12
                                    

E ora 02:30 iar eu stau pur si simplu si ma gandesc la acea imbratisare si la acele cuvinte " ne mai vedem". Acele cuvinte imi răsuna din nou si din nou si din nou neîncetat in gand . Nu , asa ceva nu se poate intampla. Eu nu sunt un beliber.

Din perspectiva lui Justin
Am ajuns acasa, si nu imi pot lua gândul de la acea fata . Nici nu am apucat sa o intreb cum o cheama.. Nu imi vine sa cred, dar pentru prima data ,nu pot dormii din cauza unei fane.
Imi iau telefonul pentru a privi pozele. Ma gandesc sa le pun pe instagram si chiar asa si voi face . Imi amintesc ca pe una din ele, pe cea bruneta, o cheama Issa.Intru sa o caut pentru a o eticheta si pentru a le găsi si pe celelalte fete. Găsesc o poza de grup cu ele patru , postata de issa . Le dau follow la toate si postez pozele etichetandu-le . Intru pe profilul lui Anne, wow, pana si numele e superb, si ii admir pozele. E atat de frumoasa .. Nu imi pot lua gândul de la ea.
Cred ca ar trebuii sa ma culc pentru ca maine am Repetiție la studio si iar o sa tipe Scooter la mine.

Din perspectiva lui Anne
Tot nu pot dormii. Imi iau telefonul de pe noptieră pentru a-mi vedea notificările si ca sa ii dau mesaj Issei in legatura cu maine .
Intru pe insta prima oara. Ochii mi se măresc iar inima parca imi sta in loc. Stau si ma uit la notificarea pe cate tocmai am primit-o:"@justinbieber a inceput sa va urmărească "
Nici nu am mai stat mult pe gânduri si intru la el pe profil pentru a-i da si eu follow . Vad ca a pus pozele cu mine si fetele. Or sa innebuneasca maine cand le voi spune.
Ies de pe insta si intru pe wapp. Incep sa tastez către Issa: Sa le spui si fetelor ca maine la 4 sa fiti la mine . Pup. Pa
Si trimite .

Ma trezesc, iar razele soarelui ma orbesc . Nici nu imi amintesc cand am adormit aseara , dar un lucru stiu sigur: am adormit cu telefonul in mana.
Ma dau jos din pat si ma îndrept spre bucătărie . Aud un bâzâit si imi dau seama ca suna telefon. Il iau si raspund:
-alo?
-Buna scumpo , ce faci? Esti ok ?
-Buna mama, da , acum m-am trezit. Voi ce faceti ? Cum se simte bunica?
-Bine si noi. Tatăl tau s-a dus sa faca câteva cumpăraturi. Bunica ta e mai bine , a zis ca te saluta .
-Si eu o salut . Trebuie sa închid mama, ma apuc sa fac curat, vin fetele la mine diseara , pa.
-Pa scumpo, sa ai grija ce faci.

End call.

Au trecut doua ore de cand am vorbit cu mama si mai e o ora pana cand fetele or sa ajungă .
Am terminat si Curățenia . Ma duc sa fac un dus pentru ca ma simt foarte murdara. Aseara am uitat sa mai fac asa ca nu mai stau mult pe gânduri Si dau drumul la apa calduta pe corpul meu .
Dupa ce ies din dus ma imbrac cu o pereche de pantaloni gri si un maieu alb .
Aud soneria. Cobor pentru a le deschide fetelor .
-Heii , ce faci Anne? Spun toate in același timp.
-Bine, voi ? Hai , Intrați. Ce V-ati gandit sa facem azi?
-Zack da o petrecere diseara la el , am auzit ca or sa fie o grămada de vedete invitate. Si ghici ce , ne-a invitat si pe noi! Spune Sarah cu zâmbetul pe buze .
-Mergem si noi? Întreaba Katie.
Eu cu issa am schimbat câteva priviri , iar apoi am spus amandoua:
-Normal!
-Atunci, sa începem pregătirile!a spus Sarah aproape țipând de fericire .

Din întâmplare/Justin Bieber/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum