Prvá Kapitola

75 9 8
                                    

,,Ino, vstávaj, volá ťa Shikamaru, stojí pred dverami" budil ma môj otec. 

 Rozospato som otvorila oči a pretrela som si ich rukami. Ten Shikamaru mi nedá ani chvíľu pokoj, ale aj tak sme v tíme a milujem ho. Prezliekla som sa fialového crop topu a fialovej sukne a utekala som do kúpeľne. Tam som si spravila rannú hygiena a učesala si vlasy do copu. Po tom som sa naraňajkovala a vyšla som von.

,,Pa oci" rozlúčila som sa s otcom a videla som Shikamarua. Bol oblečený tak, ako vždy. Keď ma uvidel, usmial sa a mrkol na mňa. Srdce mi trošku podskočilo, ale nedavala som to najavo.

,,Ako vždy najpomalšia" začal do mňa rýpať Shikamaru. Otočil sa a chcel odísť. Pripojila som sa k nemu. Po ceste za Chojim sme šli mlčky. Okolo nás sa vírilo veľa vesničanov. Zahliadla som Naruta na ramene. Je vidieť, že ho miluje. Zakývala som Hinate a Tenten a uvidela Chojiho, ako si pochutnáva na čipsoch v jeho rukách. 

,,Konečne ste tu"povedal s plnými ústami. Už som si to za tých pár rokov zvykla. V tom mi niekto dal ruku na rameno.

,,Ino, volá ťa Tsunade, chce s tebou hovoriť" bol to Asuma-sensei, ktorý v ústach pevne zvieral cigaretu. Prikývla som a čo najrýchlejšie som utekala k nej. 


Stála som pred dverami. Zaklopala som. Počula som tiché Ďalej, tak som vstúpila. Shizune držala malú Tonton, ktorej sa to nepáčilo. Tsunade sa opierala rukami a čakala na môj príchod.

,,Ah, Ino, mám pre teba a tvoj tím misiu. Musíte zneškodniť ninjov, ktorý nám ukradli naše dôležite zvitky. Myslím si, že za tým má prsty Orochimaru, ale môžem sa mýliť. Si poverená byť vodcom misie a dohliadneš na to, aby dobre dopadla. Tie zvitky sú pre nás dôležité" ja a vodca? Konečne som ním aj ja. Vždy je to Shikamaru, alebo Choji. Potešila som sa.

,,Misiu určite splníme Tsunade-sama" prikývla som a odišla som. Bežala som im to povedať. Však ma zastavila Sakura.

,,Ino, kam  sa tak hrnieš"zvedavo sa opýtala Sakura.

,,Máme misiu a idem o nej povedať ostatným s tímu. Ty nemáš misiu?" Opätovala som jej otázku.

,,Nie, ale pôjdem trénovať s Tsunade, už musím ísť" zakývali sme si a ja som pokračovala v ceste. 


Sedeli obaja aj s Narutom u ramenu. Pokrútila som si sama pre sebe hlavou a šla som k ním. Smiali sa tak nahlas, že by to počuli aj v Piesočnej. Uvidel ma Shikamaru a hneď sa upokojili.

,,Ako, už vieš o misii"?

,,Ty si o tej misii vedel?" Prekvapene som zdvihla obočie. Choji to tiež vedel. Robia si zo mňa srandu? Načo som tam teda išla? Nechala som to tak a prisadla som si k nim. Nebudem zapierať, že som hladná ako vlk. Musím uznať, že tu v Konohe je ramen najlepší. 

Zaplatili sme, rozlúčili sme sa s Narutom a išli sme smerom k bráne. Kedže o tom vedel aj sám Asuma-sensei, bola som pekelne naštvaná. Tí dvaja sa spokojne spolu bavia a ja som šla za nimi. No na Shikamarua sa hnevať nedá. O chvílu sme pred sebou videli bránu von a do Konohy. A teraz to už je iba na nás.

Ahojte, prepáčte, že časť nebola tak dlho, ale škola. Dúfam, že sa vám táto časť páčila. Vopred ďakujeme za všetky vote a komenty. Na obrázku Ino.

Vaše Hinata-chan a Ino-chan :).

You Are So SmartDonde viven las historias. Descúbrelo ahora