Astral Seyahat Yolcusu Kalmasın

2.3K 44 18
                                    


Astral Seyahat Sırasında Ölmek Mümkün mü?

Arkadaşlar şunu belirteyim ki, astral seyahat iki aşamadan oluşur. Birincisi ve risk taşıyan bölüm, daha önce astral seyahat yapmamış birinin ilk defa karşılacağı bu olaya hazırlandığı, çalışma bölümü. İkincisi ise ruhun bedenden çıkmayı başarıp serbest bir halde dolaşmaya başladığı astral projeksiyon bölümü.

İkinci bölümün hiçbir riski olmamakla birlikte, astral seyahate çıktığı için ölen bir insan henüz yoktur. Gayet güvenlidir ve istenildiği zaman bedene dönülebilir. Asıl dikkatleri çekmek istediğim nokta ise, çalışmalar yaptığınız ve ilk defa bedenden çıkacağınız için heyecan yaptığınız hatta korkuya kapıldığınız seyahat öncesi aşama. Bu aşamada vücut heyecan ve korku gibi etkilere maruz kalabileceğinden; tansiyonda, nabızda ya da kan şekerinde ani dalgalanmalar meydana gelebilir.

Bu nedenle çok önemli bir uyarı yapmak istiyorum: "Tansiyon hastasıysanız, şeker hastalığınız varsa, kalp yetmezliği ya da aritmi hastalıklarına sahipseniz, psikolojik anlamda hassas bir dönemde iseniz, panik atak ya da benzeri duygulanım bozuklukları yaşıyorsanız, lütfen astral seyahati asla denemeyin." Başarılı olamayacağınız gibi, yaşadığınız ani dalgalanmalar neticesinde büyük ve geri dönülemez zararlar görebilirsiniz.

İkinci bir soru ise şöyle;

Ya Gümüş Kordon Koparsa Ne Olur?

Bu konularla ilgileniyorsanız, astral seyahat sırasında astral bedenimiz ile fiziki bedenimizi birbirine bağlayan gümüş bir kordondan bahsedildiğini de bilirsiniz. Bazı arkadaşlar bana bunu sorma gereği duyuyor çünkü tekrar bedene dönememek gibi bir endişe taşıyorlar. Fakat endişelenecek bir durum yok çünkü bu kordonun kopması gibi bir ihtimal yok. Bu kordon fiziksel bir kordon değil, sizi fiziki bedeninize bağlayan bir enerji tüneli. Yani dolanması, kopması, bir yerlere takılması gibi bir durum söz konusu değil. Rahat olabilirsiniz.

Şunu merak edenler de varmış;

Astral Seyahat Halinde İken Kötü Yaratıklarla Karşılaşabilir miyim?

Bu tamamen sizin inanç sisteminizle alakalıdır. Korkularınızla bire bir örtüşecek şeyler görme ihtimaliniz vardır. Mesela birçok soru şu yönde oluyor. Acaba astral seyahat ederken cinler musallat olabilir mi? Hayır olamazlar çünkü bizim inançlarımız doğrultusunda cin olarak tabir ettiğimiz varlıklar da birer enerji demetidir ve sizin astral bedeniniz de bir enerji demetidir. Yani enerji demeti olan cinin içüne yerleşebileceği bir fiziksel bedene sahip değilsiniz. Bu nedenle size hiçbir şey musallah olamaz. Ha bu demek değildir ki görmeyeceksiniz, sizin bilinçaltınızda hangi imajlar sizi korkutuyorsa, bilinçaltından yayılan enerjiniz bunları karşınıza görsel olarak çıkarabilir ancak size zarar verebilecek hiçbir şey yoktur. Bu tür görüntülerle karşılaştığınızda hiç ilgilenmden umursamadan ve korkmadan yolunuza devam edin, bir süre sonra artık bu tür şeyler görmediğinizi fark edeceksiniz.

Peki Ya Bedenimi Bulamazsam?

Böyle bir durum söz konusu bile değil. Bedeninize dönmek istediğinizde tek yapmanız gereken bedeninize doğru gidip tekrar birleştiğinizi düşünmektir. Saniyeden daha kısa sürede bedeninize dönmüş ve uyanmış olacaksınız.

Diğer bir merak edilen şey de;

Kendi Belirlediğim Yere Gidebilir miyim?

Bu işe yeni başlamışsanız hayır. Maalesef yıllarınızı buna ayırıp çok fazla deneyim kazanmadan astral bedeninize adres veremezsiniz. Ancak bedenden ayrılma esnasında direkt gitmek istediğiniz noktaya varabileceğiniz bir teknik var. Astral seyahat tekniklerini anlatırken buna da değineceğim. Fakat tabii o gitmek istediğiniz noktaya varıp da oradam sıkıldığınızda, yine astral bedeniniz oradan oraya sürüklenecektir. Astral bedene adres vermek için ise çok fazla astral seyahat yapmış ve dünyada dolaşma sınırlarını aşıp, boyutlar arası seyahat evresine ulaşmış olmanız gerekir.

Parapsikoloji GerçekleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin