AGGLUOKİNEZİ

2.6K 65 5
                                    

Aggluokinezi nedir?

Aggluokinezi psişik güç sayesinde maddelerin özelliklerini karıştırmak, maddelerin özelliklerini çekme yeteneğidir. Hangi kinezinin alt dalına girdiği konusunda fazla fikrim yok ama büyük olasılıkla Quantokinezinin alt dalı olabilir.

Neler yapabilirsiniz?

Kağıdı metal kadar sert yapabilirsiniz. Ahşapı kağıt kadar yumuşak yapabilirsiniz. Yumruğunuzu tuğla kadar sert yapabilirsiniz. Burdaki mantık maddelerin atomlarını birbirine karıştırarak yada atomları başka maddeye aktararak bir maddenin özelliğini başka maddeye geçirmektir.

Teknik

Metal Yumruk - Elinizi duvara-metal bir objeye veya sert bir cisme dokundurun. Elinizdeki atomları imaje edin. Atomların arasında boşluklar düşünün. Sonra dokunduğunuz cisimdeki atomların elinizdeki atomların arasındaki boşlukları yavaş yavaş doldurduğunu imaje edin. Bittikten sonra kum torbası veya benzeri bir cisme yumruk atın. Emin olun normal yumruklara benzemeyecek.

Karışık maddeler - İki elinizde farklı maddeler tutun ve bu maddelerin atomlarının karıştığını imaje edin. Karıştırdığınız maddelerde görünüm olarak değişim olmayabilir ama özellikler karışacaktır.

Parapsikoloji GerçekleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin