Wild At Heart: Part 3

490 68 4
                                    


Η Νταβίνα κοίταζε σαστισμένη, με μια έκφραση παγωμένου σοκ την γυναίκα που είχε διατάξει τον θάνατο της να στέκεται μπροστά της.

''Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει τώρα. Και σίγουρα όχι το πνεύμα ενός νεκρού βρικόλακα''

Ο Κολ την κοίταξε άγρια και στάθηκε προστατευτικά μπροστά από την Νταβίνα. ''Εντάξει, αρκετά με εσένα-'' της φώναξε και ετοιμάστηκε να της ορμήσει αλλά προτού καν προλάβει να ολοκληρώσει την πρόταση του η Κάρα σήκωσε το χέρι της και μια ισχυρή ώθηση έριξε τον προς τα πίσω.

''Κολ!'' φώναξε η Νταβίνα καθώς ο βρικόλακας έπεσε πάνω σε έναν από τους πάγκους που κατέρρευσε κάτω από το βάρος του και έγινε κομμάτια.

Η Κάρα σχημάτισε ένα ημικύκλιο στον αέρα με το χέρι της και έσφιξε την γροθιά της. Η Νταβίνα έπιασε το κεφάλι της και έπεσε στα γόνατα ουρλιάζοντας, νιώθοντας τον πόνο που της προκαλούσε το ξόρκι της να καταλαμβάνει κάθε σπιθαμή του μυαλού της λες και ήταν η μοναδική αίσθηση που υπήρχε στον κόσμο. Προσπάθησε να βρει έναν τρόπο να αντεπιτεθεί αλλά δεν μπορούσε να σκεφτεί ή να αντιδράσει. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να προσευχηθεί να σταματήσει αυτό το μαρτύριο.


Πίσω στον πραγματικό κόσμο, ο Τζος παρακολουθούσε ανήσυχος την αναπνοή της Νταβίνας να αλλάζει και να γίνεται πιο γρήγορη και ρηχή όπως όταν συνέβαινε όταν οι άνθρωποι φοβόντουσαν. Με την προσοχή του στραμμένη αποκλειστικά στην φίλη του δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα πως ένα δεύτερο άτομο μπήκε στην σοφίτα, παρά τις οξυμένες αισθήσεις του. Γύρισε απότομα το κεφάλι του και αντίκρισε μια ξανθιά κοπέλα ντυμένη στα μαύρα να στέκεται πίσω τους. Με μια μικρή, σχεδόν βαριεστημένη κίνηση του χεριού της μια μακριά χαρακιά εμφανίστηκε κατά μήκος του λαιμού του. Ο Τζος μόρφασε και έπιασε την πληγή, προσπαθώντας να μην αφήσει το χέρι της Νταβίνας, αλλά το κόψιμο ήταν πολύ βαθύ για να προλάβει να επουλωθεί. Έπεσε στο πάτωμα δίπλα στο ανάκλιντρο, με τις αισθήσεις του να τον εγκαταλείπουν και το χέρι του να γλιστράει αργά μέσα από το χέρι της Νταβίνας.


Η Κάρα παρακολουθούσε την Νταβίνα να ουρλιάζει, σφίγγοντας περισσότερο το χέρι της και δυναμώνοντας το ξόρκι της. ''Τώρα θα σε κάνω να υποφέρεις με τον τρόπο που έκανες εμένα να υποφέρω''

Η Αριάν εμφανίστηκε από το πουθενά και μπήκε ανάμεσα στην μάγισσα και στην Νταβίνα. Σήκωσε το χέρι της προς το μέρος της Κάρας. ''Φύγε τώρα!'' πρόσταξε, και η μεγαλύτερη μάγισσα χάθηκε λες και κάποια αόρατη δύναμη την ρούφηξε μέσα στην ανυπαρξία.

The OriginalsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα