15 Глава

2.2K 138 37
                                    

Лежах под някакво дърво, беше слънчево и топло. Прекрасен ден. Бах облечена с бели къси панталони и блуза в бебешка розово. Седях си под дървото и ислушах как птичките пеят.

Изведнъж от някъде дойде и Наш,и седна до мен под дървото. Мълчеше, нищо не казваше, просто седеше. Но изведнъж нещо наруши тишината, небето стана черно и почва да се гърчи.

Наш стана и ми подаде ръка, аз я хванах и също станах. Тръгнахме на някъде, но пак никой не смееше да проговори. Не след дълго пред нас се показа една малка но уютна вила. Точно преди да влезем, заваля и пороен дъжд. Разменихме се за малко. Влезнах ме, и Наш отиди и запали камината.

След малко дойде до мен, и ме целуна. Аз започнах да му отвръщам, той ме притисна към стената и пе повдигна като ових краката около ханша му.

Чувствах се добре в неговите ръце, защитена.

*************

Събудих се, защото някой ме побутваше с пръст. Отворих едното си ако е видях досадният ми брат. Едвам се сдържах да не му се разкрещя, но запазих самообладание.

- Какво искаш, остави ме да спя

- Не може на училище си

- Днес няма да ходя, разбрали

- Какво си пишеш

Каза и излезна от стаята. Само заради това ме събуди, а сънувах толкова хубав сън.

Чакай малко хубав сън, казах се на ум. Това няма как да е хубав сън. Не може, просто не може. Трябва да забравя за него, за съня и за Наш.

Станах и отидох в банята. Измих се и тръгнах към кухнята. Дано една порция палачинки да помогне.

Както помолих и в меналата глава дайте мнение в коментарите. Искам много спам и довечера ще кача още една/две глави. Моля ви коментирайте с вашето мнение, искам да знам дали ви е интересна книгата, това за мен е много важно.

Bad Bitch [РЕДАКТИРА СЕ]Where stories live. Discover now