Date i morgen?

180 5 0
                                    

"Anthon og Ana i skal op nu" siger min mor. Jeg slår med det samme øjnene op og sætter mig stille op. Anthon er lidt langsommere. "Vi kører om 2 timer, så i har tid til at gøre jer klar og få spist noget morgenmad" siger min mor og går. Jeg rejser mig op, tager min krykker og hinker ind på mit eget værelset.

Jeg tager tøj på, lægger makeup. Mine ting lægger i bilen, så det skal jeg ikke tænke på. Jeg går ind i stuen/spisestuen og vi spiser alle sammen morgenmad sammen igen. Efter det tjekker jeg at alt jeg skal have med er pakket og børster tænder og sætter mit hår.

Vi er nu i lufthavnen. Jeg har fået sagt farvel til familien og tjekket ind. Jeg står og kigger efter Thors familie, men pludselig kommer der to hænder foran mine øjne. "Gæt hvem" siger Thor, da jeg kan hører det er ham, han laver bare en sjov stemme. "Thor" siger jeg. "Rigtig" siger Thor. Han stiller sig foran mig og kysser mig.

Vi skal til at ind i flyet. Jeg havde lige glemt jeg har fly-skræk. Men vi kommer ind i flyet og får sat os ned. Jeg ryster rigtig meget. "Ana er du okay?" Spørger Ulla bekymrende. "Ja det er bare en smule fly-skræk" siger jeg. "Bare tag det med ro, der sker ikke noget" siger Ulla. Jeg nikker og prøver at slappe af, men det er lidt svært. Da flyet letter kysser Thor mig, det får mig til at slappe af.

Jeg lægger mit hoved på Thors skulder og falder i søvn. Jeg vågner af en lille rusken i min arm. Jeg åbner øjnene. "Vi skal af flyet om 5 minutter" siger Thor. Jeg nikker og vågner helt op.

Flyet er landet og vi er kommet ud. Vi har fået alt vores Bagage og sidder nu i en Taxa. Den stopper og vi er hjemme hos Thors far nu. Jeg er ret nervøs. Men i modsætning til Anthon der har haft tysk og Asta der har, så har jeg haft fransk da det var jeg godt ville have. Så det heldigt jeg kan fransk og faktisk flydende, for da vi var små prøvede Thor tit at lære Anthon fransk, det lykkedes ikke rigtig, men jeg har lært af Thor og så ellers i skolen.

Det er vidst Thors far der står i døren. Jeg får hilst på ham og vi kommer indenfor, Thor viser mig det værelse han sover på og vi pakker ud. Der hænger et spejl, så jeg hinker hen til det. Ej hvor jeg dog ser ud med alle de sår og blåmærker, dog ikke blåtøje bare lidt rødt. Thor kommer hen og lægger armene og mig og støtter sin hage på min skulder.

Pludselig bliver døren åbnet og Thors far, en dreng på Thors alder og min alder og en pige der nok lidt ældre end os kommer ind. (Samtalerne der normalt foregår på fransk skriver jeg på dansk så i forstår dem).

"Hov undskyld, forstyrer vi?" Spørger Frank (Thors far). "Nej" siger Thor. Jeg kigger i spejlet og smiler, mine øjne mødes med Thors. Han smiler stort og rejser sig i fuld højde. "Ej, nu føler jeg mig lav" siger jeg og griner. Thor griner også lidt.

Vi går med Frank og de andre ud i haven. Det er dejligt varmt. Jeg får hilst på alle. Uh de har en pool. Jeg kigger straks på Thor. "Thooor" siger jeg sukkersødt. "Ja?" Spørger Thor. "Kan vi gå i poolen senere?" Spørger jeg. "Self, men først i aften, det hyggeligere" siger Thor og blinker. Jeg fniser, Thor smiler tilfreds.

Thor finder en hvid plastik stol frem haha, hvorfor lige den stol ved jeg ikke, hvorfor ikke bare en af de gode? Haha. Jeg sætter mig på skødet af Thor. Han lægger armene stramt om mig, det gør ret ondt, for han strammer virkelig til.

"Thor ikke så stramt" siger jeg "Undskyld" siger Thor. "Det okay, det gør bare ondt når det så stramt" siger jeg. "Ja okay" siger Thor. Jeg kysser ham. Der kommer 2 pift haha.

"Er der noget specielt du godt kunne tænke dig at lave i denne uge?" Spørger Ulla mig om. "Ja måske lidt shoppingtur eller noget i den stil" siger jeg. "Det kan vi sagtens arranger" siger Ulla. "Jeg vil med så" siger Thor. "Hvem siger det ikke bare er en tøssetur?" Spørger jeg. "Jamen" siger Thor fustreret, men jeg afbryder ham. "Rolig nu Leffie, vi to tager en tur helt alene og så en med de andre" siger jeg og smiler. Så lyser Thor helt op.

"Det er en aftale" siger Thor og smiler igen tilfreds. Jeg griner bare lidt, han er squ så sød. Jeg kommer til at tænke på mit og Anthons fald i går og begynder at skraldgrine. De kigger alle mærkeligt på mig. Thor slipper mig så nu lægger jeg på jorden flad af grin, det var fanme sjovt især fordi min mor filmede det og vidste os det, fuck det så sjovt

"Ana, er du okay?" Spørger Thor. Jeg nikker. "Hvad grine du så af?" Spørger Thor. "Det var bare da Anthon og jeg faldt i Zoo i går, og den måde det skete var bare mega sjovt" siger jeg. Thor ser forvirret, men laver et mega sjovt ansigt og jeg er flad af grin igen, de andre griner lidt af os.

"Ana vil du med ud og spise i morgen?"Spørger Thor. "Som en Date?"Spørger jeg. "Ja" siger Thor. "Det vil jeg meget gerne" siger jeg. "Godt" siger Thor. 

Thor vælger at spille fodbold med nogen af de andre, jeg sidder så og snakker med Thors kusine, hun er virkelig sød. Vi snakker som havde vi kendt hinanden hele livet, det er da rent held jeg kan fransk og flydende endda haha. 

Lillesøster til Anthon Edwards!Where stories live. Discover now