Fredag

169 7 0
                                    

Jeg åbner stille øjnene. Jeg kan mærke Thor blidt gør så vi lægger i ske. Jeg kommer med et meget lille skrig." Ana er du okay?" Spørger Thor meget bekymret. "Jeg har ondt i hele kroppen" siger jeg. Jeg vender mig om så vi lægger mave mod mave hvis i forstår haha. Kigger ind i Thors øjne. "Det var ikke meningen det skulle gøre ondt" siger Thor. "Det okay Thor" siger jeg. "Er du helt sikker"? Spørger Thor. "Ja" siger jeg. Vores hoveder rykker sig tættere på i hindanden og vores læber mødes i et kys. Da vi trækker os fniser jeg.

"Skal vi stå op?" Spørger Thor. "Ja, håber jeg kan holde det smerte helvede ud" siger jeg. "Søde Ana, du fik panodiler med hjem fra hospitalet og du skal tage en hvis du har smerter" siger Thor. "Okay far" siger jeg. "Den kommer du til at bøde for" siger Thor. Jeg griner lidt.

Vi har sat os udenfor til de andre, eller jeg sidder så på Thors skød hihi. "Hey du skal have et nyt klistermærker" siger Thor. "Thor det meget sødt af dig, men jeg kan det vente til jeg ikke har blå mærker og sår?" Spørger Thor. " Jojo" siger jeg.

De andre er kommet ud. Anthon er den sidste der kommer ud, han er lidt langsom nogen gange haha. Ej han er B-menneske så det okay. Jeg rejser mig op og hinker hen til Anthon. "Årh søs, din stakkel" siger Anthon. Jeg krammer ham bare. Han tager mig op i sin favn, lidt som med et lillebarn. 

"Hvorfor bærer du mig?" Spørger jeg. "Fordi du ikke må gå på den ene fod, og så hade jeg bare lyst" siger Anthon. Jeg fniser igen.

"Ana skal du så drikke noget alkohol i dag?" Spørger Thor. "Nej, det gider jeg ikke, kun vand" siger jeg. "Okay" siger Thor. Anthon sætter sig ned med mig på skødet. Jeg lægger armene om ham og han knuger mig ind til sig. Jeg bider bare smerten i mig.

"Anthon vil du ikke fortælle mor hvad der skete i går, når hun henter os i morgen? Spørger jeg. "Jo self" siger Anthon. "Tak" siger jeg. "Så lidt" siger Anthon. Jeg tager Thor i at stiger på mig, det nu ret sødt og jeg smiler til ham, han gengælder også med et smil. Anthon lægger en del mærke til det.

"Er der noget mellem jer?" Spørger Anthon. Jeg kigger på Thor og nikker ja til Anthon. Han nikker svagt og synker en klump i halsen kan man se. "Er du okay med det?" Spørger jeg. "Det okay, så længe i ikke såre hinanden eller gør noget dumt" siger Anthon. Wow han tager det virkelig pænt. "Tak, det kommer lidt som en overraskelse" siger jeg. Anthon smiler bare.

Thor kommer over. Anthon visker noget til Thor, men hvad ved jeg ikke. Thor nikker bare på hovedet og sætter sig til bage. Anthon sætter mig på Thors skød. Thor kysser min kind og jeg gengælder det.

Det meste af dagen sidder vi egentlig bare og hygger ved vores camp. De andre er gået men jeg sidder er her med Caroline. "Tænk at det er sidste aften her" siger Caroline. "Ja ugen er gået stærkt" siger jeg. Caroline nikker siger enig. "Er du sikker på at du bil tilbringe din sidste aften med at sidde her?" Spørger jeg. "Jeg vil egentlig godt op til Orange scene, men det er lidt svært for dig med din fod " siger Caroline. "Gå du bare, jeg havde tænkte mig at gå i seng om lidt, ved godt det sidste aften, men jeg vil ikke risikere at der sker mere" siger jeg. "Det forståeligt, jeg går hen til scenen, vi ses lige i morgen inden du tager hjem" siger Caroline. "Ja self" siger jeg. Vi siger godnat og så sidder jeg ellers bare her.

Jeg nyder bare at kunne sidder her og høre musikken, det er okay stille. Jeg lukker øjnene stille og nyder det bare.

Jeg vælger at rejse mig og gå en på WC haha eller rettere hinke derhen. Jeg tager mine krykker og hinker derhen. Jeg er færdig og på vej hen mod campen. Jeg er egentlig lidt bange for det efter det i går.

Det er blevet sendt så jeg lægger mig ind i teltet og tager min telefon frem. Klokken er allerede 02:00, så jeg trækker min trøje og bukser af og sokker haha. Jeg trækker Thors bluse over hovedet, den har jeg nemlig sovet med de sidste par dage.

Man kan hører de andre udenfor. Der kommer en meget fuld Thor væltende  ind i teltet og falder oven på mig. Jeg bander inde i mig for det gjorde rigtig ondt det der. Han har kun boxershorts på og jeg stirrer lidt på hans mave indtil han han trækker en bluse over hovedet øv. Det ser ud som om han er faldet i søvn, han tror nok jeg sov for jeg havde lukkede øjne det meste af tiden haha.

Jeg lægger mig indtil ham og han lægger armene om mig. Han sov så ikke alligevel.

"Ana?" Spørger Thor. "Ja" siger jeg. "Gjorde det ikke meget da jeg væltede oven på dig?" Spørger Thor. "Jo" siger jeg. "Undskyld" siger Thor. "Rolig søde" siger jeg. Jeg mærker Thor nikker. Jeg nyder bare vi lægger her helt tavse. Thor er virkelig den bedste man kan finde sig, vi er bare ikke kærester endnu. Jeg håber virkelig det sker, men der er jo stort håb.

"Thor?" Spørger jeg. "Ja" siger Thor. "Tror det vi kunne blive mere end vi er nu, eller det kan fører til mere?" Spørger jeg. "Hvad mener du med det?" Spørger Thor. "Om det måske kunne fører til et forhold eller bare venner med fordele" siger jeg. "Det kan det helt sikkert" siger Thor. Jeg nikker og kigger Thor i øjnene. "Er du klar over hvor smuk du er?" Spørger Thor. "Er du klar over hvor lækker du er?" Spørger jeg. Thor griner lidt. "Godnat musse" siger Thor. "Godnat lækre" siger jeg og fniser. Jeg falder ret hurtigt i søvn.

Lillesøster til Anthon Edwards!Where stories live. Discover now