Fuld! Lauge sød mod mig?

277 8 2
                                    

Jeg vågner ved at en tager fat rundt om mig og krammer mig indtil sig. Jeg vender hovedet, det bare Anthon, eller ikke bare Anthon, men min den bedste bror man kan man selvom han til tider kan være træls, men det er jeg er selv udenom. "Godmorgen Søde" siger Anthon. "Godmorgen krammer" siger jeg og fniser. "Krammer?" Spørger Anthon. "Ja fordi du krammer mig" siger jeg. Anthon nikker.

Lynlåsen på teltet bliver lynet op. "Anthon hvornår fanden kommer du?" Spørger Lauge. "Jaer om lidt" siger Anthon irriteret. "Hov undskyld vidste ikke du lægger og laver en dame" griner Lauge. "Lauge det min søster for fanden, kig dog" siger Anthon. "Hvorfor lægger hun herinde?" Spørger Lauge og giver mig dræberblikket. "Fordi hun fik hjemve og var lidt bange" siger Anthon. "Svans" siger Lauge og griner hånligt. "Lauge stop" siger Anthon surt.

"Anthon indse det nu bare din søster er en bitch" siger Lauge. Anthon rejser sig op og går ud af teltet. Jeg går med ham da jeg har pyjamas på. "Lauge så holder du fanme kæfte med det der" siger Anthon højt. De andre kigger bare på os. "Indse det nu bare" siger Lauge. "Hun er min søster, så sådan vil jeg aldrig tænke om hende, selvom om hun til tider kan være irriterende" siger Anthon. "Hun er stadig en bitch" siger Lauge. Nu bliver Anthon vred kan jeg se. "Lauge så holder du fanme bare mund, hun er ikke nogen bitch" siger Anthon.

Jeg går ind i mit eget telt og får noget tøj på. Bagefter går jeg ud, Anthon og Lauge skændes heldigvis ikke mere. Jeg sætter mig på Anthons skød. "Hvad så Ana?" Spørger Anthon. "Ikke noget" siger jeg. Han lægger armene om mig og klemmer mig indtil sig. Han kysser min kind.

"Skal vi ikke få os noget morgenmad?" Spørger Lauge. "Jo" siger vi i kor, jeg griner lidt. Jeg rejser mig så Anthon også kan komme op at stå. Han går lidt foran mig, så jeg løber hen til ham og hopper på hans ryg, han får et lille chok. "Nurh søde" siger Anthon. Jeg kysser hans kind.

Vi kommer ned til et af teltene og finder noget morgenmad. Jeg spiser bare en bolle med marmelade og en kop juice. Det gør Anthon og Thor også cute alligevel. Jeg sidder mellem Teodor og Maxi (ja kalder ham bare Maxi aha). "Når Ana skal du så være stiv i aften?" Spørger Teodor og griner lidt. "Nej" siger jeg. "Hvorfor ikke?" Spørger Teodor. "Jeg må ikke drikke" siger jeg. "For hvem dog?" Spørger Maxi. "Altså må godt for min mor og far, men de er her ikke, så Anthon siger han bestemmer og han vil ikke have drikker" siger jeg og sukker. "Han vil nok bare beskytte dig, men jeg tror godt du kan styre dig" siger Teodor lidt højt. Anthon kigger over på os.

"Hvad snakker i om?" Spørger Anthon. "Når ikke noget" siger Teodor. "Jo i gør" siger Anthon. "Om hvorfor Ana ikke må drikke" siger Maxi. "Jeg vil bare ikke have det og anderledes er det ikke" siger Anthon. "Hun er 16, ikke dum, hun ved godt hvad hun gør" siger Teodor. "Det skal du ikke regne med, sådan som hun opføre sig så gør hun ikke" siger Lauge. "Lauge hold mund med dit pis, han er ikke en bitch eller flabet, hun er squ da skide søde" siger Teodor irriteret. "Tak" siger jeg og smiler til Teodor. "Så lidt" siger Teodor. "Teo, nu har jeg set hende flere gange end dig og kender hende bedre, hun er ikke en skid sød, hun er pisse flabet, snobbet og bitchet" siger Lauge. "Stop nu, det var engang man kan se hun har forandret sig" siger Teodor. Jeg smiler, men giver Lauge et flabet blik. Han siger ikke mere.

Da vi er færdige med at spise går vi tilbage til vores camp, jeg henter min højtaler og sætter musik på. "Ana" siger Anthon. "Jaer" siger jeg. "Vil du gerne drikke?" Spørger Anthon. "Ja egentlig" siger jeg. "Så bare drik, men bliv nu ikke for fuld" siger Anthon. "Mener du virkelig det?" Spørger jeg. "Ja, bare du lover ikke at blive stiv" siger Anthon. "Jeg lover" siger jeg. "Så må du godt" siger Anthon. Jeg krammer ham og tager en Mokai. Det kommer nogen piger hen til os. Det er vidst nogen af drengenes veninder som først kunne komme i dag.

"Skal vi ikke lege sandhed eller konsekvens?" Spørger Teodor. "Der drikker man jo nærmest ikke" siger Anthon. "Man skal drikke efter konsekvens hvis man vælger det" siger Teodor. "Så er jeg med på den" siger Anthon. Vi er alle enige. Jeg sætter mig ved siden af Anthon. "Jeg syntes Ana skal starte" siger Anthon. Det ender så med at jeg starter. "Øhm... Thor sandhed eller konsekvens" siger jeg. "Konsekvens" siger Thor. "Kys den her du bedst kan lide" siger jeg. Man kan se han ikke engang behøver. Han rejser sig op og går hen til mig. "Undskyld Anthon" siger Thor stille. Han bukker sig ned og kysser mig. Jeg kysser selv med, for kan ikke lade vær. Han har de blødeste læber.

Han rykker sig fra mig og skynder sig at sætte sig ned. Anthon kigger chokeret på Thor. Jeg rømmer mig lidt. Anthon kigger i jorden. Thor tager en tår af sin øl. "Lauge sandhed eller konsekvens" siger Thor. "Sandhed" siger Lauge. "Hvorfor er du så meget efter Ana?" Spørger Thor. "Øhm" siger Lauge. "Hun er bare ikke særlig sød" siger Lauge og synker en klump i halsen. Anthon kigger mistroisk på Lauge, han stoler vidst ikke helt på Lauge.

Det er blevet aften og de fleste af os er fulde, jeg er ikke så fuld, for jeg lovede Anthon ikke at blive for fuld, så det løfte holder jeg. Vi er spredt lidt rundt omkring. Jeg er sammen med Teodor, Maxi og Lauge. "Smukke" siger Lauge. Hvorfor til mig? "Hvor kom det med smukke fra?" Spørger jeg. "Lad mig være helt ærligt, så vil jeg virkelig undskylde for alle de år jeg har været efter dig, jeg kan tydeligt se nu du har forandret dig" siger Lauge. "Wow... Øhm jeg ved ikke hvad jeg skal sige, tak" siger jeg. "Så lidt" siger Lauge. "Vil du med ud og danse?" Spørger Lauge. "Ja" siger jeg forsigtig. "Rolig, jeg gør dig ikke noget det lover" jeg siger Lauge. Jeg nikker.

Vi danser ret tæt op af hindanden. Vi stopper på et tidspunkt. Han rykker sit hoved tæt på mit og planter sine læber på mine. Vi trækker os. Jeg kigger Lauge, gjorde han lige det? Jeg løber hurtigt hen til vores Camp. Er det her forkert? Er jeg ved at få følelser for Lauge? Det er jo synd for Anthon. Lauge kommer hurtigt hen til mig. "Er du okay?" Spørger Lauge. "Bare lidt træt" siger jeg. "Skal jeg putte dig?" Spørger Lauge. Jeg nikker og går ind og skifter til min pyjamas. "Godnat smukke" siger Lauge. "Godnat" siger jeg. Vi kysser.

Han tager sin trøje af og bukser så han kun har boxer shorts, hans overarme og mave ikke, det squ mums for øjnene. "Er det okay jeg sover hos dig?" Spørger Lauge. Jeg nikker og kigger på hans mave. "Nurh søde" siger han og lægger sig ind under dynen til mig. Vi lægger i ske, han kysser mig og jeg falder hurtigt i søvn.


Lillesøster til Anthon Edwards!Where stories live. Discover now