Kapitel 30

172 4 2
                                    

När jag går i trappan hörs en duns. Jag fortsätter ner för trappan och in i vardags rummet där Martinus står med en skål i handen.
A- Martinus, du är rätt så klantig.
Ett lätt skratt lämnar både mina och Martinus läppar.
Tinus- Ja, jag tror nog det.

Martinus satte tillbaka skålen där den stod. Vi alla tre gick upp för trappan och in på toaletten. Vi borstade tänderna och sen gick jag och Marcus in till hans rum och Martinus till sitt rum.

Jag satte igång alarmen och la mig sedan tillrätta i sängen.

Mina ögonlock blev tyngre och tyngre och tillslut blev allt svart.

Nästa morgon
Jag vaknade av alarmet jag ställt på min mobil. Jag tog tag om min mobil och stängde av alarmet. Jag reste mig upp och gick fram till min väska och tog fram ett par svarta jeans och en en vit magtröja.

Marcus gick också upp ur sängen och bort mot sin garderob. Han valde ut dem kläder han skulle ha på sig och sen gick vi ner till köket.

När vi kommit ner möts vi av Martinus som sitter med mobilen i ena handen och en macka i andra. Han tar en tugga av mackan innan han kollar upp.
- Godmorgon, sa Martinus med munnen full med macka.
- Godmorgon, svarade jag och log.

Jag och Marcus satte oss ner och började bre vars en macka. Vi åt upp och klockan slog 08:00. Vi skulle börja gå om en kvart eftersom skolan börjar om en halvtimme.

*
Jag tog mina skor som stod på den vitmålade skohyllan och tog på dem. Jag tog även min jacka innan jag fortsatte ut genom dörren. När alla tre gått ut ropade Marcus hejdå och vi började gå mot skolan.

När vi kommit fram gick vi in genom dörrarna och bort mot våra skåp. Vi tog dem sakerna vi behövde och gick mot vårt klassrum. Vår första lektion var svenska vilket inte är mitt favoritämne.

*
Vår svenska lektion har precis slutat och vi är på väg till våra skåp.

Jag slänger in mina svenska böcker i skåpet och tar ut min musikbok.

Vi alla tre gick till musiksalen och satte oss på vars en stol. Efter några minuter satt alla i klassen på vars en stol. När klockan blev exakt 10:00 kom musikläraren in genom dörren. Hon började med att prata och sen berättade hon vad vi skulle göra.

Vi skulle göra ett musikarbete i grupp. Vi valde själva vilka vi ville va med så det blev jag, Marcus och Martinus.

Vi ska skriva en låt och sen sjunga den för klassen.
*
Nu är klockan 13:15 och vi har slutat.

Vi hår ut genom dörrarna och bort mot deras hus.

När vi kommit fram går vi in genom dörren och ut i köket. Martinus tog fram smör och bröd och Marcus tog pålägg. Vi åt lite innan vi satte oss framför teven.

Martinus satte på den och det första som kom upp var Disney . Förmodligen det Emma kollade på imorse.

När vi kollat på teve ett tag bestämmer vi oss för att  gå ut och spela fotboll.

När vi spelat lite ringer min mobil. Det är mamma.
M: Hej.
A: Hej.
M: Skulle du och killarna komma hit?
A: Okej.
M: Bra, hejdå.

Jag la på och stoppade mer mobilen i fickan.
A- Vi ska gå hem till mig för mamma ville något.
Mac- Okej.

Vi tar på oss och går ut ur huset. Vi börjar gå mot mitt hus och jag öppnar dörren och skriker hej. Vi tar av oss våra skor och fortsätter gå in i vardagsrummet där vi möts av....

-------
VERKLIGEN FÖRLÅT för att det blev så kort kapitel & förlåt för jag inte har uppdaterat. Jag har varit sjuk och har inte haft ork till att skriva men skrev ihop ett kapitel ikväll.

Hoppas iallafall ni gillar det💗

Flytta till Norge M.M (Pausad)Där berättelser lever. Upptäck nu