LTMHB! Del 2

13 2 0
                                    

< förra delen> "Jag va klar när jag går till Marcus så springer han till mig och kramar mig sen säger han Jag vill vara din kompis? " Jag vet exakt inte vad jag ska säga så för nervositet så svarade jag okej. Vi går hem och jag ser när vi kommer hem att Martinus och Gaby pussar varandra. Jag blev för arg!😡 Jag ville inte se dom mer.
-Efter en vecka-
Idag ska jag med Gaby och farmor resa! Jippi! Vi ska till Mallorca, de sägs att det är fin och varmt där. Så vi ska åka! Jag och Gaby och farmor ska åka 1-2 timmars bil. Jag längtar så mycket! När vi kommer till Arlanda då ser jag många mmer ute. Ja nu fick jag nyss veta killarna är i Arlanda de ska hem nu. Vi såg dom och Marcus kom springandes till mig och sa " Jag kommer sakna dig" jag sa "Jag med Marcus" vi kramar varandra, sen känner jag att någon liten flicka fråga om vi är ihop. Jag tittar ner och ser att det är Emma. Marcus svarade Nja ingen vet. Emma sa " vad e jag då för dig" Marcus svarade " Min prinsessa". Han sa "Hejdå JM kommer sakna dig" han "råkade" pussa mig i munnen. Jag blev rädd för jag gillade det men jag vill ju inte vara kär i honom.

Vi är uppe i flyget och vi har köpt vatten och en maka. Vi måste åka typ 2-4 timmars flyg. Jag vloggar medan och jag ritar. Gaby gör musically's och folk tycker säkert att hon är dum i huvudet just nu. 🙄 Vi är framme och det är kl 13:47 så vi ska göra nått. Jag vill vara i poolen med Gaby och farmor så vi gick till poolen utanför. Efter det går vi till rummet och jag ser att jag får en snap. Det är utav Marcus. Det står "Du va den perfekta och är den perfekta jag älskar dig och dagen jag ser dig igen vill jag försöka må dig bättre! Älskar dig JM! ❤️" Jag blev besviken på att kan kallad mig JM plus att han skriver en hjärta asså jag fattar inte vad JM betyder så jag frågar Gaby! Nu vet jag, men nu ska vi till centrum en liten centrum som finns.
- Martinus mod-
Jag vet inte alls vart Gaby är men jag måste till fotbolls träning och det kommer bli svårt att koncentrera sig.
( Mac=Marcus, Tinus=Martinus)
Tinus: Eh bror vet du något om Gaby och Andrea ?
Mac: Ja varför?
Tinus: snälla bäretta för mig om Gaby jag saknar henne.
Mac: Vänta är du kär i henne ?
Tinus: Nej asså vi är bara normala vänner
Mac: mmm men i alla fall hon är med Andrea och hennes farmor i Mallorca.
Tinus: tack bror va super rädd.
Mac: ingen fara, jag tror att det flyger för mycket kärlek!
Tinus: Tyst med dig, vi går till träningen.

Jag och Marcus går till fotbollsplanen och vi tränar fotboll med gruppen. Efter träningen går vi till en bensinmack och köper vatten och lite godis. Pappa ska hämta oss här. Efter typ 5-10 minuter kommer pappa med bilen och ta oss hem. Vi kommer hem och Marcus går till hans rum och jag till mitt. Marcus går in i rummet och vi pratar en stund.

(Mac=Marcus, Tinus=Martinus)
Mac: Martinus FIFA 2017 är ute, det är ju super kult visst?
Tinus: ja sen ska jag fråga pappa om vi kan köpa den.
Mac: ja okej.
Tinus: Varför är livet svårt?
Mac: vad menar du?
Tinus: kolla vi blev vänner med Andrea och Gaby men vi bor i andra länder.
Mac: jag vet vill se min JM här!
Tinus: Är du ihop med henne?
Mac: nej.
Tinus: Marcus du kan säga allt till mig!
Mac: Asså jag tror jag är kär i Andrea.
Tinus: Jag tror jag är kär i Gaby.
Mac: Gaby e kär i dig det syns asså när ni gav er kyssen blev Andrea mer arg än vad man hade sätt.
Tinus: Jag ska fråga chans.
Mac: När?
Tinus: vet inte snart i alla fall.
Mac: okej.

- Efter en vecka-
-Andrea mod-
Nu e vi i Norge och det är helt nytt. Vi ska till Trofors och ja där leva livet bara. Det är lite svårt för jag kan inte norska men aja det får bli så. Jag börja skolan om två dagar. Det är fredag idag så det ska bli kul. Vi tar bussen och det kommer ta 2 timmar eller nått. Medan tittar jag på filmer som jag har laddat ner i ipaden. När jag kommer ser jag.....

Listen to My heartbeatWhere stories live. Discover now