#6 Vlevo

5.5K 384 3
                                    

Kdyby jste řekli Stevovi a Nelie, že za pár týdnů si na sebe zvyknou, nevěřili by Vám to. I když se to tak nakonec stalo, protože mezi nimi došlo k smíru a vyhovovalo jim to. Pořád tu sice byla ta stará Nelie, která nadávala, když se o něco uhodila a ten starý Steve, který ji okamžitě napomenul, ale bylo neuvěřitelné, jak spolu začali vycházet a trávit spolu i čas.

~ 

Dokonce s ním začala chodit běhat. No, u Nelie se tomu běh moc nedal říkat, ale Steve měl jistotu, že se mu nikam neztratí, a je v jeho blízkosti. Dokonce začali uzavírat i různé sázky, aby to Nelie popostrčilo. Pro smůlu Steva, Nelie objevila svoji další vlastnost, vyčůranost.

„Když tě předběhnu, stačí jenom jednou a třeba jen na pět sekund, platíš snídani?" navrhla nevinně Nelie, zatímco se ještě ráno před během převlíkala. Brala si dlouhé, černé legíny a podobně zbarvené tílko. Steve k ní byl otočený zády a taky se převlíkal, bral tepláky a triko. Ještě, že to Nelie neprala, protože její poslední praní nedopadlo podle představ a Stevovo oblečení se tak zcrvklo, že ho mohla nosit už jenom Nelie. Zasmál se, když slyšel její nabídku.

„Dobře. A protože jsem tak milující manžel, snížím to na tři sekundy," věděl, že ho jen tak nepředběhne. Kdyby chtěl Steve udělat dobrý skutek a dojem, nechal by ji zvítězit, ale Nelie by věděla, že to udělal schválně. Chtěla si to odmakat sama. Vyšli spolu před bytovku, odpočítali si to a vyběhli.

Nelie měla jednoduchý, ale svým způsobem chytrý plán. Věděla, že každé ráno tam běží ještě někdo jiný, někdo, kdo Nelie předběhne, ale už ne Steva. Ten běžec si nijak nemohl spojit, že Nelie je tam se Stevem a proto jí to vyjde. Byla k tomu odhodlaná.

Samozřejmě, že Steve nad ní vedl, ale udržoval si ještě dobrý odstup, aby na ni mohl popřípadně dohlédnout. A samozřejmě, že Stevovi se zdálo divné, že ho jen tak nechá, ale nechal ji, než aby do ní rýpal. Až když uviděla druhého běžce, spustila svůj plán. Steve v životě neslyšel takový ječák a doufal, že už ho nikdy neuslyší. A i když plán Nelie byl hrozně absurdní, Sam Wilson se chopil své šance a strhnul Steva na zem, když ho Nelie obvinila z krádeže. Svalili se na zem a Sam Steva pevně držel, zatímco Nelie měla volno.

„Bacha, zleva. První, druhá, třetí sekunda! Tři sekundy!" proběhla kolem nich. Sam překvapeně pustil Steva, který se zmohl jenom na smích. Nelie se pak zastavila a pobaveně je sledovala, zatímco se to ještě snažila rozdýchat. I když to měla vymyšlené, pořád do toho musela dát nějakou energii.

„Co se to tady sakra stalo?" ozval se Sam, zatímco se Stevem zvedali. Sam věděl, kdo to je a začal se cítit provinile, že mu nedošlo hned, že by Steve Rogers, alias Kapitán Amerika, nikdy nikoho neokradl. Jak na to vlastně mohl jen pomyslet? Asi prostě reflex.

„Uzavřel jsem sázku se svojí manželkou a zapojila do toho tebe, aby vyhrála. Skvělý reflexy," pochválil ho. Protože Steve věděl, že kdyby šlo o vážnou věc, Sam by zareagoval tak jak měl- správně.

„Jo, jsem hrozná manželka. Promiň, že jsem tě do toho zatáhla. Steve tě taky zve na snídani," tvářila se vážně. Mezitím se opřela loktem o Stevovo rameno, i když si musela stoupnout na špičky. Věřili ji, že ji ta omluva vážně mrzela a myslela ji tak, dokud se nerozesmála.

„Ale měli jste se vidět," dostala ze sebe, mezi záchvaty smíchu. Steve se pousmál, byl rád za chvíle, kdy se smála a byla šťastná.

„Jsem Sam Wilson. Nevěděl jsem, že Kapitán Amerika má manželku," přiznal a natahoval ruku, aby si s ní potřásli. Nelie a Steve se na sebe podívali, zatímco mu Steve ruku stiskl.

„Jsem Sarah. Už Sarah Rogersová. Steve je hodně choulostivý ohledně soukromí a i tak je kolem něj dost bordelu, tak mě od toho chtěl ušetřit," usmála se na něj mile Nelie, zatímco opakovala ohraný příběh, kterému ale každý věřil. Steve ji dal pusu do vlasů, aby to potvrdil. Nelie pak Steva chytila za ruku a chtěla ho už táhnout na snídani, když u nich zastavilo auto. Po sklopení okénka spatřili rusovlasou Rusku, Natashu.

„Nazdar hoši a Sar. Mohla bych si půjčit jednu fosílii? Utekla z muzea a už jí potřebují," podívala se na Nelie, které cukaly koutky. Steve jen protočil oči a omluvně se podíval na Sama.

„Necháme to na později, povinnost volá. Rád jsem tě poznal. Sarah, jdeš s námi, vyhodíme tě doma," nechtěl ponechat nic náhodě. Nelie nejdříve nereagovala, protože klasicky neslyšela na jméno Sarah, ale Steve už ji táhnul. Nelie ještě Samovi zamávala a pak se Natasha rozjela. Ještě si to neuvědomovali, ale tím autem začala etapa jejich společného, nehraného života.

~

Natasha zastavila u bytovky, kde bydlela Nelie se Stevem. Samozřejmě, že věděla, jak to mezi nimi je a utahovala si z nich. Nelie se na ní ještě usmála, odkývala Stevovi, že chápe jeho pokyny a vystupovala. Steve ji ještě chytil za ruku a dal ji pusu na tvář. Nelie ho obdařila úsměvem, Natasha protočila oči a celou cestu si z něj utahovala.

Když měl Steve mise, kdy byl mimo na delší dobu, Nelie většinou volala Tonymu, četla knihy, nebo něco sledovala. Dneska měla chuť jenom na vanu a postel. Tam ji taky našel Steve, když se vrátil domů. Ležela na jeho půlce postele, přikrytá svoji dekou a objímala jeho polštář. Steve se pousmál, když ji tak viděl. Nakonec, to manželství naoko nebylo tak špatné, jak si předtím myslel. Natasha mu navíc řekla, že Nelie je s ním taky spokojená a šťastná. Měl by ji pozvat na rande, skutečné.

„Zítra, Nelie. Mamka by tě měla ráda," dal ji pusu do vlasů a nechal ji tam ležet.

~

Ráno Steve doma nebyl. Nechal Nelie vzkaz, že se musí stavit na S.H.I.E.L.Du a potom by chtěl, pokud to bude stíhat, navštívit Peggy Carterovou. Večer pro ni má překvapení. Nelie díky tomu měla celý den lepší náladu a pořád se usmívala. A dokonce i na tu sousedku, která na ni zase zvonila. Pořád se nezeptala na její jméno a bylo jí to mírně fuk.

A měl to být klidný den a počítala i s večerem. Který chtěla samozřejmě strávit se Stevem a těšila se na jeho překvapení. Co by to mohlo být? Štěně? Říkala mu, že by chtěla domů nějaké zvíře.

Ale Nick Fury se rozhodl jinak, když zaklepal na jejich dveře od bytu a požadoval její pomoc. Přišel zraněný, ale odmítal přivolání lékařské pomoci, nebo ošetření od Nelie. Jediné, co požadoval bylo, aby si měl kde sednout, neřekla o něm Stevovi, pustila hudbu a nakonec ji předal flešku.

A/N: všem děkuju za krásných 208 vote a nejlepší umístění #400 v kategorii Fan Fikce!

Můžete se přidat i na moji FB stránku, kam hned dávam odkazy na FF a bonusy: https://www.facebook.com/NelieHale/  

Stark's Little Sister [1] [Avengers CZ FF] ✔️Where stories live. Discover now