Capitolul 12 ~ Inima franta a criminalului

1.2K 101 39
                                    

Capitolul 12 ~ Inima franta a criminalului

     -Am ajuns!

     Usa camerei lui Nathalie se tranti cu putere de perete, descoprind o Nina cu zambetul urias pe fata, parand super fericita de un lucru anume. Nathalie sari din pat imediat si o imbratisa strans pe Nina, in timp ce fata ii raspunse la imbratisare.

     -Cand ai venit? Intreba Nathalie super incantata de intoarcerea fetei.

     -Acum jumatate de ora, cred. Raspunse ea. A trebuit sa scriu un raport pentru Clockwork imediat ce am intrat pe usa, iar ea a sarit pe mine. Nathalie incepu sa chicoteasca si o invita inauntru. Nina se supuse ca o fetita cuminte ce asculta de sora ei si se aseza pe pat. Dar vad ca o duci bine. Spuse Nina, uitandu-se la ea. Cum merg antrenamentele?

     -Nu merg. Spuse Nathalie, aruncandu-se langa Nina, pe pat. Lupta corp la corp poate fi mai grea decat mi-am imaginat. Nina dadu din umeri.

     -Sunt sigura ca te vei descurca, cu toate ca stiu cat de rea poate sa fie Clockwork si cat de dura. In plus,...

     -Nina, vreau sa te intreb ceva. O intrerupse Nathalie aproape instant. Adevarul era ca acea intrebare o bantuise de cateva zile incoace, iar cu doua seri in urma aproape ca incepuse sa ii manance existenta si sa o faca sa isi piarda concentrarea la antrenamente. Iar asta o aducea pe Clockwork in special in culmea disperarii. Vreau sa fi cat se poate de sincera si sa-mi raspunzi cat de detaliat poti. Nina se uita la ea confuza, incercand sa ii citeasca gandurile, dar era imposibil. Ochii caprui ai lui Nathalie spuneau absolut tot.

     Nathalie scoase din spatele blugilor sai o bucata de hartie si o despaturi, dovedindu-se a fi o fotografie. Fotografia cu Jane si Jeff, parand ca doi indragostiti, fotografie ce o sterpelise din acea camera "interzisa" cu doua nopti in urma. Fotografie ce o facu sa se simta oarecum data la o parte de langa Jeff, fotografie ce o facu sa il evite pe cat de mult posibil, si nu doar din cauza a ceea ce s-a intamplat la lacul vulcanic din padure. Pur si simplu nu putea sa il priveasca pe Jeff.

     De fiecare data cand se uita la el nu reusea sa il vada zambind asa cum zambea in acea imagine, il vedea tot timpul serios sau suparat si simtea ca nu putea suporta asta. Era ceva in ea care o indemna de fiecare data sa faca ceva ca sa ii aduca zambetul pe buze. Dar nu o facu nici macar o data.

     -Cine este Jane?

      Nina lua fotografia si o privi, apoi se uita la Nathalie. Nu se astepta sa o intrebe asa ceva. Voia sa ezite, dar ochii ei fixati asupra ei pareau atat de rugatori, pareau ca au trecut printr-un chin groaznic, de nesuportat.

     -A fost iubita lui Jeff. Spuse abia murmurat, cuvinte ce o facura pe Nathalie sa simta ca si cum cineva o lovi in piept, taindu-i rasuflarea. A fost un soc, asta era singura explicatie pe care Nathalie o gasea ca justificare pentru reactia ei.

     -Iubita? Asta explica de ce Jeff o ia mereu razna cand cineva aduce vorba de ea. Spuse, fixand un punct in podea cu privirea. Incercase sa faca o mica gluma, dar nici macar ea nu dadea semne ca ar rade. Se uita din nou la Nina care parea ca nu vrea sa zica mai multe. Spune-mi totul despre ea. Trebuie sa stiu. Bruneta ezita, dar la rugamintile staruitoare ale lui Nathalie, accepta.

     -Jane a intrat in Subsemnatii la putin timp dupa ce a fost format grupul, apoi am urmat eu si E.J. Era unul dintre cei mai buni membri, mereu era trimisa in misiuni complicate pe care le putea rezolva singura in numai o zi. Aveam deplina incredere in ea si ea in noi, stiam ca nu ar face nimic rau nimanui. Apoi a inceput sa se apropie de Jeff si s-a indragostit de el, iar el de ea. Jeff a iubit-o enorm de mult si o urma peste tot, asigurandu-se intotdeauna ca este bine, desi avea incredere in ea, ca noi toti.

Subsemnații [Jeff The Killer FF]Where stories live. Discover now