Chapter 19

930 97 5
                                    


Άρης POV

Συνέχιζα να μιλάω με την Μαίρη για άσχετα πράγματα, ενώ η Βικτώρια είχε φύγει. Γαμώτο, άντε να τα σώσω τώρα. Εκεί που μιλούσαμε, με ρώτησε για ένα πάρτι.

Άρης: Πάρτι; Δεν ξέρω...Πότε είναι; Το Σάββατο; Θα δω και θα σου πω...Ναι, τα λέμε.

Πάω μέσα και την βλέπω στην κουζίνα, να βάζει νερό. Μόλις με βλέπει σφίγγει την κανάτα και την αφήνει στον πάγκο ήρεμα. Ωχ, νευρίασε!

Βικτώρια POV

Μόλις μπήκε μέσα χαλαρός, νευρίασα! Βικτώρια, ψύχραιμα! Αφήνω την κανάτα και πίνω το νερό μου. Με πλησιάζει. Χα, θα το φάει το κεφάλι του!

Άρης: Εμ, συγγνώμη για την διακοπή. Που είχαμε μείνει;

Έρχεται προς το μέρος μου. Τι βλάκας Χριστέ μου!

Βικ: Είχαμε μείνει εκεί που εσύ ντύνεσαι και φεύγεις.

Άρης: Τι!; Γιατί!;

Βικ: Θα σε περιμένουν! Μην σε κρατάμε!

Άρης: Βικτώρια, δεν με περιμένουν πουθενά. Απλά με πήρε για...

 Βικ: Δεν με νοιάζει! Φεύγεις τώρα;

Άρης: Αφού σε ενοχλούμε, να φύγουμε! Μήπως περιμένουν κι εσένα κάπου;

Τι είπε τώρα; Καλά τι νομίζει αυτός, πως βγαίνω με όποιον βρω μπροστά μου; Τότε τον χαστούκισα. Δεν ξέρω γιατί. Το χέρι μου λειτούργησε μηχανικά. Ωχ, θύμωσε μάλλον!

Άρης POV

Ξαφνικά με χαστούκισε! Έτσι χωρίς λόγο! Κι έχει και δυνατό χέρι γαμώτο! Γυρίζω και την κοιτάω! Είμαι τόσο θυμωμένος και το'χει καταλάβει. Την πιάνω από τους καρπούς και την κολλάω στον πάγκο.

Άρης: Εμένα δεν θα με ξαναχτυπήσεις!

Βικ: Γιατί θα με κάνεις ντα;

Άρης: Βικτώρια, κόψε την ειρωνεία!

Βικ: Αλλιώς τι; Θα με χτυπήσεις; Καν'το ρε! Έχω φάει ξύλο κι άλλη φορά!

Άρης: Σκάσε Βικτώρια!

Βικ: Γιατί; Νομίζεις θα σε φοβηθώ;

Άρης: Σκάσε γαμώτο!

Σταματάει να μιλάει και με κοιτάει. Τα μάτια της έχουν βουρκώσει. Δεν μπορώ να την βλέπω έτσι.

Άρης: Έλα σε παρακαλώ μην κλαις!

Βικ: Δεν κλαίω...

Άρης: Γαμώτο Βικτώρια! Σταμάτα!

Αφήνω τα χέρια της και σκουπίζω τα δάκρυα που έτρεχαν από τα μάτια της. Είμαστε πολύ κοντά τώρα και δεν ξέρω πως θα κρατηθώ. Άσε που νιώθω τον "τεράστιο Άρη" να ταράζεται. Αφού είμαστε με τα εσώρουχα τι να κάνει κι αυτός! Την βλέπω και δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο! Την αρπάζω από την μέση, την φέρνω κοντά μου και την φιλάω!

Βικτώρια POV

 Ήρθε κοντά μου, με άρπαξε από την μέση και με φίλησε. Ω, θεέ μου! Κάτσε το είναι αυτό που νιώθω τώρα; Μην μου πεις πεταλούδες στο στομάχι! Έχω να νιώσω έτσι από το γυμνάσιο που έδωσα το πρώτο μου φιλί. Γαμώτο Άρη! Φιλάει τόσο ωραία όμως! Δάγκωσε το κάτω χείλος μου και του έδωσα πρόσβαση. Φιλιόμασταν για πολύ ώρα μέχρι που σταμάτησε για να βρούμε τις ανάσες μας. Γιατί το έκανε αυτό τώρα; Και πως με κοιτάει έτσι!; Άρε, Άρη! Τι θα κάνω με σένα!;

Άρης POV

Σταμάτησα το φιλί για να βρούμε τις ανάσες μας. Φιλάει τόσο ωραία γαμώτο! Μόλις βλέπει πως την κοιτάω, σκύβει το κεφάλι και βάζει μια τούφα πίσω από το αφτί της. Δεν θέλω να νιώθει άβολα μαζί μου. Σηκώνω το κεφάλι της με τα χέρια μου για να με κοιτάει στα μάτια.

Άρης: Δεν θέλω να νιώθεις άβολα μαζί μου.

Βικ: Δεν νιώθω άβολα απλά είμαι μπερδεμένη με την συμπεριφορά σου! Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό θέλεις!

Αρης: Βικτώρια...

Βικ: Όταν καταλάβεις τι θέλεις, έλα να με βρεις.

Μόλις το είπε αυτό, μου έδωσε το πουκάμισο και μπήκε στο μπάνιο. Ώπα, τι έγινε τώρα; Με διώχνει; Και μου την είπε πάλι; Μ'αυτά και μ'αυτά δεν κατάλαβα πότε ντύθηκα. Κατέβηκα κάτω και πήγα στην αποθήκη. Πρέπει να σκεφτώ.

...............................................

Γεια σας παιδιά!😊😊Καινούριο κεφάλαιο! Δεν ξέχασα πως σας χρωστάω ακόμα ένα κεφάλαιο, θα το ανεβάσω μετά!😉    Θέλω να σας πω πως στο προηγούμενο κεφάλαιο κανονικά πρέπει να γράφει Chapter 18 αλλά δεν εμφανίζεται, τουλάχιστον όχι σε μένα. Πάμε στο κεφάλαιο όμως! Τι έγινε ο Άρης φίλησε την Βικτώρια!;😱😱 Η Βικτώρια τον έβαλε στην θέση του όμως! Να δούμε τώρα θα καταφέρει να διαλέξει; Θα δούμε στη συνέχεια!😉😉

Spoiler: Συζήτηση με τον Αχιλλέα..... 😏 😏

Τα λέμε στο επόμενο, φιλιά!😙😙

In love with the wrong girlWhere stories live. Discover now