Capitolul 22 ... Nu mai scap de Sarah

385 23 6
                                    

După ce am stat relaxată cu Zayn nr-am adus aminte că trebuie să mergem la prânz . Ups din nou am uitat . Ne-am ridicat din pat și am coborât jos .

Din fericire pentru mine Sarah era plecată , nu știu unde și nu mă înteresează , eram fericită că nu este aici , nu-mi place de ea când este în preajma lui Zayn . Nu cred că ar avea șanse cu iubitul meu . nici nu vreau să mă gândesc la asta chiar acum .

Selena era cu Troy , mă bucur că le ține relația , sunt foarte frumoși .

Mi-am adus aminte că mâine e aniversarea mea și a lui Zayn de relație .  Am împlinit 2 luni , ce frumos ... M-am gândit să îi fac ceva cadou , dacă a uitat ? Îmi este frică că a uitat , dar nu trebuie să îi spun ceva despre asta , vreau să îi fac cadou iar după , adică mâine o sa îi dau cadoul .Ce romantică sunt * îmi spun în minte și râd cu vocea tare , ups , acum îmi dădeam palme virtual *

-Iubito , ce s-a întâmplat ? * mă întreabă Zayn *

-Um ... mi-am adus aminte de ce . * Adaug și i-au loc lângă Selena și Troy . *

-Lola , eu plec cu Harry până la niște prieteni de aici , vi și tu ? *îmi spune Zayn și citește un mesaj din telefon *

-E în regulă , nu . * spun și îl sărut *

-Pe bune ? Dacă vrei hai și tu .

-Nuu , Zayn nu vreau să fiu un exemplu de iubită rea și spioană , e în regulă ți-am zis , poți să mergi  , te iubesc . * la un final Zayn mă sărută și pleacă cu Harry *

****

După ce a plecat Zayn am urcat în camera lui să îi mai miros parfumul , îmi este oarecum frică , că a uitat la aniversarea noastră . Oare a uitat ? Ce o să mă fac mâine dacă spune că ... nu a știu ? M-am întins pe patul lui comod și m-am uitat la ceas . A trecut 3 ore decând e plecat ... pe bune?? Unde stăă ? Dacă a pățit ceva ? Ușor ușor am adormit și am uitat de el .

Mi-am deschis ochii și am observat tricoul lui Zayn pe pat cu care a fost cu Harry . Am ieșit repede din cameră și era la mine în cameră ... privea tavanul ?!

-Hei . ! * spun eu rapidă *

-Hei ! * spune și el uitându-se la mine *

-De ce nu m-ai trezit ?

*se apropie de mine *

-Pentru că ai dormit ca un înger , Lola . * Cuvintele lui îmi dădeau fiori *

M-a lipit de ușă și a început să mă sărute pe buze și mi-a mușcat buza inferioară . Eu i-am mușcat puțin din gât iar el a răspuns durerei .

După proasteala noastră am decis cam toți care am venit în excursie să privim un film horror . Binențeles nu lipsea și Sarah să se pună lângă mine și Zayn iar eu m-am enervat .

-Ce dracuu ? Mereu când vreau să stau cu Zayn te pui lângă noi , m-am săturat Sarah .. îl vrei ? Poți să îl iei . * am spus ieșit din hotel și îndreptându-mă undeva departe de hotel , habar n-am ce era acolo , știu doar că Sarah își va face de cap cu Zayn .

Telefonul tot mi-a sunat . Am decis dpar la Selena să răspund .

-Fatăă ... OMG unde eștii ? Zayn a pornit să te caute cu Harry . * spune Selena din partea cealaltă a telefonul *

-Selena m-am săturat de Sarah , nu am vrut să îi atragă atenția lui Zayn dar deja s-a umplut paharul , cee ? Unde au plecat ? * am spus mai mult țipând la telefon *

- Fă bine și întoarcete la Hotel , pe bune nu este de joacă cu plecatul , îi New York nu Londra , ai înebunit ?! * îmi spune predica Selena *

Colegul ...Where stories live. Discover now