Capitolul 18 ... Nu pot să uit de el

509 18 6
                                    

Eram prinsă între două suflete , una a lui  Matt și una a lui Zayn .. oare de ce a făcut asta Matt ?! De ce m-a rănit fix când știam că puteam să fim mai mult împreună ? Ei bine... nu știu de ce l-am iertat atât de repede pe Zayn , probabil că țin mai mult decât mă așteptam eu la el , acum eram în camera lui cu el uitându-ne la tavanul interesant . Niciunul nu am spus nimic , doar stăteam întinși pe pat uitându-ne sus . Văd că mai important e travanul decât să vorbim dar ... a început să fie interesant . Am simțit mâna lui Zayn pe fața mea , când m-am uitat la Zayn , el deja stătea cu zâmbetul pe buze și mă privea . Poate el nu vorbește cum trebuie dar îmi arată prin gesturi că mă iubește fix așa cum vreau eu . După prea multe gândiri am acționat să îi zâmbesc și eu reciproc uitându-mă la zâmbetul lui perfect . Era prea perfect pentru mine , poate nu îl meritam dar acum îl vreau doar pentru mine ... Ce tot spun ? Nooo Lola , tu te-ai supărat pe el tare . Da ... așa e Lola tu ești supărată pe el .

-Hm.. Lola , ești perfectă pentru mine . * îmi spune Zayn și eu mă uit atentă la el *

-Umm... nu prea știu ce să zic Zayn , și tu ești perfect pentru mine .* am spus mângâindu-l pe obraz *

*********

După câteva ore am decis să merg acasă probabil mama e îngrijorată , l-am rugat pe Zayn să mă ducă acasă și a acceptat . Mi-am prins părul strofocat într-o coadă de cal și am părăsit casa lui Zayn împreună cu el . Ne-am urcat în mașină și el și-a așezat mâna dreaptă pe piciorul meu și cu mâna stângă conducea . Am fost amândoi tăcuți tot drumul și nu știam ce să îl întreb sau mai bine cu ce să încep . Îl iubeam dar nu am idee de ce tot ne certăm într-una iar după ne iubim ca și cum nu s-ar fi întâmplat ceva . Mi-am scuturat capul și am fost atentă la drum . După ce am ajuns la mine Zayn m-a sărutat și am ieșit din mașină .

Am pășit în casă dar nici urmă de mama ...am pornit sper camera ei și am văzut-o cu Sam , dormeau împreună ... arătau așa de adorabili . Mi-am verificat mobilul și era ora 13 , am ieșit din camera lor și am intrat în camera mea . Mi-am aruncat geanta undeva pe jos și m-am aruncat pe spate pe pat . M-am uitat la tavan , era foarte interesant . Și nu îmi vinea să cred că mâine o să mă întâlnesc cu Matt ... nu o să uit niciodată ce mi-a făcut . Norocul meu că am avut ceva haine la Zayn ... da ați citit bine ... Zayn mi-a spus să îmi duce ceva haine la el în caz de ceva , și așa am făcut . În fine ... mi-am luat ceva haine de schimb și m-am îndreptat spre baie . Am făcut o baie fierbinte „de dimineață ” și mi-am luat pe mine o pereche de colanți , o bluză mai largă maronie și în picioare cizmele primite de la Sam . Așa că m-am gândit să îi fac o vizită împreună cu Selena lui Josh , fratele meu vitreg . Părul mi l-am prins în coc și mi-am făcut puțin machiaj . I-am scris mamei un mesaj pe o foaie și am lipito de frigider . Am ieșit din casă și un vibrat din bluza mea m-a făcut să tresar . Era Selena .

- Hm ... deci când mergem Lola ? * mă întreabă Selena din capătul celălalt *

-Păi eu deja pornesc la tine.

-Haide că ies , pa .

Mă întreptam spre Selena cu o viteză „ lentă ” , era deja ora 15 și nu știu de ce mama nu s-a trezit ... poate că nu a stat trează noaptea trecută ... sunt perversă . Am început să râd cu gura până la urechi și nu mi-am dat seama că lângă mine e Selena .

-Mă prefac că nuam văzut asta ... totuși ce ai ? * mă întreabă Selena râzând de mine *

-Mama cu Sam încă nu s-au trezit , poate că noaptea au făcut dragoste .* Îi luminez minte Selenei *

-Nebună ce ești . * râde Selena *

******

Peste câteva minute am ajuns la casa lui Sam . Am zărit o umbră pe geam uitându-se la mine zâmbind , era Josh , am intrat în casă împreună cu Selena iar Josh ne-a îmbrățișat pe rând . Josh cu Selena au făcut cunoștință și păreau încântați amândoi . Am decis să ne uităm la un film de dragoste ... mda perfect , eu nu îl aveam pe Zayn . Josh părea atras pe Selena dar mie nu îmi convinea , pentru că Selena are iubit ... cum îi spuneam eu lui Josh chestia asta ?

După terminarea filmului era foarte plictisită și era ora 18 , după multe tâmpenii ce am făcut cu Josh și Selena am decis să îl sun pe Zayn să vină după noi dar Selena m-a oprit .

-Stai ... mai bine ne duce Josh nu vrei ? * spune Selena zâmbind*

- În fine ... cum vrei tu . * am spus și am apăsat pe „ieșire ”.

*********************

Eram în patul meu obosită și extenuată ... toată ziua a fost cam nașpa , adică nu cam așa plictisită dar nici așa mișto . Un mesaj m-a făcut din nou să tresar .

De la Zayn . : „ Lola , vroiam să îți spun noapte bună ... și de ce nu m-ai sunat astăzi ? ”

Îmi era teamă că s-a supărat pe mine ... sincer Zayn pare schimbat și nu știu de ce .

Pentru Zayn : „ Zayn nu prea am avut timp ... adică am fost cu Selena la fratele meu vitreg acasă și am stat cu el ceva timp , noapte bună și ție . ”

Sper să fie totul în regulă cu el , și să nu fie supărat pe mine .

Zayn P.O.V.

După ce am conduso pe Lola acasă , am trecut pe la Harry pentru a ne uita la meci . Din păcate a fost toată lumea la el ... adică toată gașca evident și Sarah , se pare că eu nu mai scap de fata asta . Eu nu mai vreau să am de-a face cu ea acum , s-a terminat jocul ei .

După ce s-a terminat meciul am fost oprit chiar de Sarah .

-Auzi Zayn ce îți mai face c*rva ? * mă întreabă Sarah zâmbind la mine *

-Auzi Sarah , Lola nu e c*rva ca tine ai înțeles ? Lola e iubita mea și punct . * am spus și am părăsit casa lui Harry *

Am intrat în mașina mea și am deschis radio-ul . Mintea îmi stătea la Lola , știam bine că am trecut prin momente proaste cu Lola dar nu pot sta departe de ea ... Lola e mai mult ca drogul , odată ce mă privește rămân blocat în mine ... uit complet cine sunt și unde sunt sau de unde vin . Fata asta înseamnă mult pentru mine .

*********

Noaptea se lasă repede peste Londra așa că i-am trimis un mesaj pentru ai spune noapte bună .

______________________________________________________________

Scuzaț-măă că e doar atât .. nu mă omorâți vă rog x_X dar nu am avut timp vineri și am zis să îl postez acum ... mda am greșeli , treceți peste ele vă rog .

p.s. gift-ul e cu Sarah . :)

Colegul ...Where stories live. Discover now