Capitolul 20 ... New York .

427 16 0
                                    

Telefonul a început să îmi sune încontiu , m-am uitat la oră și era 09:00 , perfect trebuie să mă pregătesc de excursie . Mi-am făcut rutina de dimineață și mi-am pregătit bagajul . Mi-am pieptănat părul și l-am prins într-o coadă de cal . Eram foarte entuziasmată de excursia asta , sincer mereu mi-am dorit să merg în New York dar nici o dată nu am avut timp și  nu mi-am permis acei bani de drum , deoarece era foarte scump drumul din Boston acolo .

Am coborât în bucătărie la mama și Sam . Erau amândoi încântați de mine când am coborât zâmbind , mama mi-a dăruit o cană cu ceai fierbinte iar eu când am început să beau din el corpul meu s-a încălzit complet de iubire și căldură părintească .

De data asta vremea ține cu mine , era foarte frumos afară și îmi prindea bine atmosfera din Londra , păsările ciripeau ,vântul adia frumos  .

-Scumpo , ești sigură că nu întârzii la școală ? *Spune mama pe un toc plăcut *

-E în regulă mamă  . * i-am zâmbit *

*******

Nu după mult timp am ajuns la școală cu ajutorul lui Sam . s-a oferit să facă atât pentru mine , știu că el e bun în adâncul lui dar e și politicos și generos cu mama . El nu părea tipul rău , sincer mi se rupe inima când știu că tata cu mama nu mai forvmează un cuplu dar în același timp mă bucur că mama e fericită .

Mi-am lăsat gândurile să scadă când l-am văzut pe Zayn făcându-mi cu mâna . L-am pupat pe obraz pe Sam și am ieșit din mașină .

M-am apropiat de ceilalți colegi iar Zayn m-a sărutat pe frunte și m-a îmbățișat .

-Mi-a fost dor de tine , Lola . *adaugă Zayn entuziasmat , iar eu nu m-am putut abține și l-am sărutat în văzul tuturor , dar nu îmi pasă ce cred alții , el e iubitul meu . *

-Și mie Zayn de tine . * am spus într-un final *

-Copiii fiți atenți la mine , decii urcăm doi câte doi în autobuz și .... * nu a mai continuat doamna profesoară că toți am fugit în autobuz . *

*****

-Lola , ce vrei să facem în New York ? * spune Zayn făcându-mi cercuri pe piciorul stâng *

-Păi , m-am gândit să vizităm muzee și chestii ... știi mă bucur că ai putut veni . * am spus uitându-mă în telefon pentru a schimba muzica . *

Zayn tot drumul era nerăbdător , se juca cu părul meu , și tot nu îmi dădea pace .

Mă simțeam în siguranță lângă Zayn,  nu simțeam niciodată sentimentul care îl simțeam în autobuz ... ciudat nu ??

Am tras cu ochiul și am zărit-o pe Sarah cu Harry , se pare că filtrau împreună ... Selena stătea lângă Troy mă bucur că relația lor rezistă , nu ca a mea și a lui Zayn ... ei sunt minunați împreună , le stă chiar foarte bine .

Mi-am lăsat ochii să se închidă foarte lent și am adormit în speranța că mă voi trezi în New York .

Am adormit cel puțin 4 ore și tot e puteam auzi era vocea lui Zayn care mă implora să mă trezesc .

-Zayn ?! Cât e ceasul ? * îl întreb în timp ce căscam .

-Lola am ajuns . * spune Zayn încântat săruntându-mi fruntea .

Era superb ... imi placea la nebunie N.Y.C. de fiecare dată când vedeam la T.V. New York îi ziceam mamei că într-o zis voi ajunge acolo , și așa a fost , am ajuns . Era minunat să  vezi blocurile înalte acoperite cu un strat transparent . Doar blocuri vedeam . Era ceva ioncredibil pentru mine așa ceva .

-Copii trebuie să mergem într-un hotel să ne cazăm . Meregem la cel mai apropiat hotel . *spune doamna profesoară către noi . *

-E așa minunat . * adaug eu iar doamna profesoară îmi trimite un zâmbet călduros *

După ce am ajuns la minunatul hotel am aflat că nu avem voie să stăm într-o cameră cu băieții . Doamna m-a ales pe mine Selena și pe Sarah ... minunat . Se pare că am făcut primul pas cu stânga ... sper să nu avem ceva incidente sau ceva .

După ce ne-am cazat în cameră fiecare am găsit 3 paturi , 3 dulapuri și chiar și 3 fotolii de masaj .

Patul meu era roz într-o forma rotundă , în mijloc avea o lebădă făcută din cearceaf alb , și două perinițe în formă de inimă .

Selena avea patul mov într-o formă dreaptă , în mijloc avea o inimiară din cearceaf și două perinițe micuțe albe .

Sarah avea un pat albastru într-o formă dreaptă , iar patul ei a fost simplu . Când am văzut am început să râd . Deoarece ea nu avea ceva frumos . Sincer nici nu merita nimic frumos .

Ne-am scos hainele din bagaj și am început să le aranjez în dulap . După ce am termiant am coborât jos la Zayn pentru a merge să ne plimbăm în oraș și să îmi cumpăr haine .

Acum îmi era teamă pentru ce va urma noaptea .

_________________________________________________________________________

Îmi cer miii de scuze pentru că nu am postat . O să încep să postez mai des și nu am putut săptămâna trecută ...

P.S. Cui îi place SOML ? ♥♥♥ Eu îl adooooorr

P.S. Văă pupppp pe toatee :****

Colegul ...Where stories live. Discover now