Capitolul 13 ... Întâlnirea dublă

629 21 3
                                    

Razele soarelui îmi intrase în ochi . Am deschis ochii iar când vroiam să îi spun lui Zayn „ Bună Dimineața” el nu mai era . Mi-am tras aer  în piept și am găsit un bilet ..

„ Lola , dacă citești mesajul înseamnă că te-ai trezit . Bună dimineața , vreau să îți spun că am plecat mai repede la școală pentru că Niall are probleme , ne vedem la școală , te pup ”

-Mereu face asta ... * am vorbit singură . *

M-am ridicat din pat , mi-am luat hainele și am intrat la baie . Mi-am pieptănat părul lung , și m-am spălat pe fața palidă a mea . Nu aveam periuța de dinți la mine și nu am ezitat nici o clipă . I-am „împrumutat-o” pe a lui Zayn și m-am îmbrăcat cu hainele mele . Mă gândeam cum să ies din casă deoarece părinții lui Zayn sunt acasă . „Firar Zayn , lasă că o să vezi tu la școală ” îmi spun în minte și deschid ușa pentru a ieși din camera lui Zayn .

-Bună dimineața Lola . * am tresărit când mă uit în spatele meu , era mama lui Zayn cu un zâmbet*

-Ăă n-neața . * mă bâlbâi eu *

-Mi-a spus Zayn când te trezești să mergi la cafenea, va fi acolo .

-Okay , mulțumesc pentru tot .

Am ieșit din casă și am fugit spre școală. M-am uitat pe geam și l-am zărit pe Zayn cu Niall și Harry la o masă . Ei râdeau ... am intrat în cafenea și m-am îndreptat spre ei .

-Heii . * spun eu destul de politicos și mă așez pe scaunul de lângă Harry .

-Neața . * îmi spune Zayn cu un zâmbet *

-Neața . * spun și mă uit în telefon . Eram foarte supărată pe Zayn că nu a vrut să mai stea cu mine*

-Băieți , ne lăsați un minut singuri ? * spune Zayn care se uita la Harry *

-Sigur .* spune Niall cu un zâmbet*

Zayn s-a mutat mai aproape de mine , mult mult mai aproape decât aș fi crezut . S-a uitat în ochii mei și a zâmbit ... Ochii lui puteam să îi cunosc de la o „ poștă” felul în care îi avea mă amețeau complet , doream să mă trezesc în fiecare zi cu el și ba mai mult ... era cel mai perfect pentru mine . Nuanța ochilor lui erau așa strălucitor un căprui amărui , puteai observa blândețea numai uitându-te la ei .

-Deci ... te-ai supărat pe mine că te-am lăsat singură ? * tonul lui era așa amețit , doaream acum să spun da , dar nu mi-am găsit cuvintele și am spus nu *

-Nu Zayn ...

Vocea mea se auzea în mintea mea ca un ecou , când am vrut să mă ridic să mă duc la baie am început să amețesc ... sincer mă durea capul îngrozitor . Am decis să mă ridic după scaun , dar am căzut de pe picioarele mele .

-Lola , ești bine ? Te doare ceva ? * intervine Zayn speriat , *

-Mă doare capul atât tot ..* spun punându-mi mâna la cap *

-Haide să mergem la doctor . * spune Zayn speriat*

-Zayn , încetează , nu am nimic bine ? Mă doare capul atât tot . Haide acum la școală

Am pășit spre școală , nu mai puteam de cap , m-am oprit câteva minute pe o bancă apropiată de cafenea și am închis ochii , parcă vedeam lucrurile cum se mișcau , Zayn a spus să îl aștept pe bancă până merge în școală . Zis și făcut . Am stat pe bancă cam vreo 10 minute până a venit el , începusem să cred că aveam am luat razna , dar nu ... totmai rău m-am simțit . A apărut Zayn cu niște chei .

-Ce faci ? Trebuie să mergem la ore . * spun eu uitându-mă în ceață la Zayn *

-Nu mai mergem la ore , am împrumutat mașina lui Harry pentru a merge la doctor haide . * îmi plăcea ce făcea Zayn , aveam multă încredere în el , în tot ce făcea ... nu știu ce m-aș fi făcut fără el *

Colegul ...Where stories live. Discover now