Tanıtım

3.8K 209 23
                                    

Jongin, uykusunda garip bir rüya görüyordu. Daha önce hiç görmediği bir yerde durmuş, tapınağa benzeyen bir yapının içinde eğilmiş, suda kendi aksine bakıyordu. Her yer bembeyazdı. O kadar gerçekti ki, dokunduğu her şeyi hissedebiliyordu. Aniden bu görüntü silikleşirken, sıçrayarak uyandı. Biri kapıya vuruyordu. Önce yanlış duyduğunu sansa da, tekrarlayınca emin oldu.

Komodinin üzerinde duran telefonunu el yordamıyla bularak saate baktı. Gecenin 3'ünde kapısını çalan kişinin kim olduğunu merak ediyordu. Biraz tedirgin, biraz da korkarak babasının kendisine zorla aldırdığı ruhsatlı silahını, komodinin çekmecesinden çıkarttı.

Yavaş adımlarla kapıya doğru ilerlerken, içindeki huzursuzlukta giderek büyüyordu. Kapı tekrar çalmıştı. Gözetleme deliğinden çekinerek baktığında, hayatının en büyük şoklarından birini daha yaşadı. Silahını koridordaki konsolun üzerine bırakıp, alelacele kapıyı açtı.

Kollarına yığılan kişinin hali berbattı ve acil olarak tıbbi yardım alması gerekiyordu. Şahıs zor bela gözlerini açarak Jongin'e baktı ve kollarında bilincini yitirmeden hemen önce.

"Lütfen yardım et..." Demişti. "Lütfen yardım et" 

TILSIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin