Arkadaşlar benim için çok önemli:

2.6K 57 1
                                    

YENİ HİKAYENİN LİNKİ; http://www.wattpad.com/31363509-ilk-bak%C4%B1%C5%9F

Her gün buraya bir şeyler yazıyorum ama yeni hikaye yazdığımı zaten söylemiştim. Aras ve Hilal'in çocuğu olan Meriç Özan hakkında olacak bu hikaye. 

Meriç , anlatmayacak tabii başrolda ki kız karekterimiz anlatacak ama Hilal ve Aras'ın yaşadıklarınıda ara-sıra paylaşacağım o -YENİ- hikayemde. Yarın inşallah yeni bölümü yayınlayacağım.

Okuyacak olanlar vote verirse çok mutlu olurum. 

Yeni hikaye daha oturaklı , daha anlaşılır , ve olaylar hemen gelişmeyecek. Hikayenin 100 bölümlük olmasını istediğim için hem uzun yazıyorum hem de ilk bölümlerde olayları göstermek istiyorum. Karakterleri yavaş yavaş tanıyacağız hep birlikte. Şu anda 5. bölümü bitirdim. Yarın paylaşacağım.

İnşallah okunur. Sizleri çok seviyorum.

Bu paylaştığıma VOTE vermeyi unutmayın.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________*-*

Benim Kızım , hikayesinin özel bölümleri olacak. Bitirmeyi düşünmüyorum çünkü hikayeyi gerçekten çok seviyorum. Karakterleri falan. Hepsi benim için değerli sonuçta emek verdik değil mi? yazarken çok zorlandığımız kısımlar oldu. Gerçekçi olmasına özen gösterdim. 

Okunduğuna görede gereçekten beğenilen bir hikaye. 10.000 az bir rakam değil benim için.

Sizleri seviyorum <3 :* 

Benim KızımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin