Bölüm 24:

4.7K 151 0
                                    

NOT: BU BÖLÜMÜ BEN YAZMADIM..

Arkadaşlar +18lik sahne vardır. Rahatsız olan okumasın lütfe.

Uçakdan indik. Otur otur sıkılmıştım zaten. Emre "Ben gidiyorum ararım sizi." dedi ve gideceğimiz yolun tersine yürüme başladı. Sadece tamam diyebilmiştim Aras umursamadan yürümeye başladı. Onu takip ettim sadece  iki çantamız vardı onlarda pek ağır değildi çok şey almamıştık. Tatilde geçiyordu ben bu tatilin mükemmel olmasını beklemiyordum ama denizi özledim. Her şeyini özledim. Kumunu , güneşini , dalga seslerini , kuş seslerini , çocukların kumdan kale yapmalarını.

Antalya'da sürekli sahilde olurdum evimiz sahile çok yakın olduğu için sürekli oralarda takılırdım tek başıma. Aslında bu mükemmeldi iyi geliyordu gündüzleri berbat geçen bir okul serüveninden sonra geceleri denizin sesini dinlemek her zaman iyi gelmiştir. 

Taksiye bindiğimizde Aras kendi evinin adresini verdi. 

Göz ucuyla ona baktım sessizdi şu sıralar doğru düzgün konuşmuyor zaten buda gergin olan sinirlerimi daha da geriyor ama umursamamaya çalışıyorum çünkü en iyisi bu. 

Göz göze geldiğimizde hala ifadesizce bana bakıyordu "Neden öyle bakıyorsun?" 

Her hangi bir tepki vermesini bekledim ama beni şaşırtmayarak , yüzündeki ifadesizliği değiştirmeyerek "Nasıl bakıyormuşum?" 

Kaşlarımı çattım  "Öldürecekmiş gibi." tam olarak böyle bir şey söylemeyecektim ama aklıma gelen ilk şey buydu ve bu beni titrememe sebep oldu. Gözlerindeki ifadesizlik zaten üpermeme sebep olurken daha da çok korkmaya başladım. Ona güvenirken bir yandan da güvenmiyordum. Neler olacağını bilmediğim için düşünmemeye çalışıyordum ama beynim sözümü dinlemeyip sürekli düşünüyor. 

"Öldürmeyi severim" bunu söylemesiyle kaşlarımı daha derinden çattım , yutkunarak önüme döndüm. Ona bakmamaya özen gösterek araba durduğunda indim. Aras parayı ödeyip çantaları eline aldı. 

Taksici gözden kaybolduğunda ben hala yolda put gibi duruyordum. Kapıyı açıp içeri girdi hemen arkasından hızlı adımlarla bende içeri girdim. Ev yine sessizdi bu büyük evde tek kendi yaşıyordu.

"Ben duş alacağım" dedi ve evdeki banyolardan birine gitti bende üzerimi değiştirdim. Banyoya ihtiyacım yokdu zaten. Saçlarımı salık bırakıp üçlü koltuklardan birine cenin pozisyonu alarak yattım. Şimdi uyumam gerekiyor düşüncelerimi bir kenera topladım bu en iyisi çünkü. Uyanınca bazı şeyleri gözden geçirmem gerekiyor ki zaten bu yeterince zor. 

Gözlerimi kapatmamla açmam bir oldu. Koltukda değildimde bir yatakdaydım bir el beni sarmıştı. Sıcak senefesi saçlarımı oynatıp duruyordu. 

Ne zaman buraya gelmiştim? duvarada asılı olan saate baktığımda 20.43'dü gözlerimi büyüttüm ben saatlerdir uyuyor muydum? oysa bana 2 dakikalık gibi gelmişti.

Karnım guruldadığında acıktığımı fark ettim. Yataktan çıktığımda Aras kafasını yastığın altına sokdu. Gözlerimi devirdim ve onu dürtükledim "Hadi uyan" istifini bile bozmadı ve bana poposunu döndü. Gözlerimi devirdim yine. Tekrardan dürtükledim "Hadi ama ya akşam olmuş." bu sefer biraz sesimi yükselttim. Bir şeyler mırıldandı ama anlamadım. İyi sen bilirsin.

Bir kaç saniye bekledim tam daldığına tepinecektim. Bir kaç dakika daha bekledikten sonra yavaşça yata çıktım ve zıplamaya başladım.

Aras gözlerini açtı "Siktir" diye mırıldandı. Ettiği küfüre karşı gülümsedim. Arada bende ederim. Ah hayır sinirlendiğimde edebilirim çok ileri gitmeden. Ya da ah kimi kandırıyorum ben içimden hep küfür ederim. 

Ama içimden. Evet evet içimden. 

Bir şey ayağamı tutup beni yatağa sırt üstü düşürdüğünde çığlık attım. Bu şeyin Aras olduğunu fark etmem uzun sürmedi çünkü şu an tam olarak üzerimde duruyor. Saçları birbirine girmiş , gözlerinin altı hafif morarmıştı ve bu hali bile beni benden almaya yetiyor.

"Beni uyandırmanın bedelini ödemelisin" sesi hafifi hırıltı çıkmıştı uykusunun olduğunun kanıtı. Ah hadi ama kaç saattir uyuyoruz ve hala uykusu mu var? hıh hiç umurumda değil. Belki birazcık. 

"Aras saçmalama kaç saattir uyuyorsun ?" 

Dudakları yukarı doğru kıvrıldı -SİNSİCE- aklından neler geçiyor kim bilir. Gözlerinin içine baktım ela gözleri koyulaşmıştı ne olduğunu anlamadan dudaklarıma yapıştı. Bende karşılık vemrye başladım elimi saçlarının arasından geçirdim. 

Ellerimi tutup başımın üzerinde birleştirdi bana bakmadan boynu öpmeye başladı arada minik ısırıklar bırakıyordu. Beni damgalayacaktı. İnledim. 

Tişörtümü eteklerinden tutup çıkarttı. Bende onunkini çıkardım. Dudaklarımı tekrardan öpüp dillerimizi birleştirdi. Dillerimiz egemenlik savaşı verirken nefessiz kaldığım için zorda olsa kendimi çektim. 

Göğsüm bir aşağı bir yukarı inerken onu içimde hissettemek istedim. Tekrardan inlediğimde gülümsediğini görür gibi oldum. Boynumdan başlayıp karnıma doğru öperek geldi. 

Göbek deliğimin kenarında dilini gezdirerek 360 derecelik bir tur attı. Ve ben yine inledim. Dudaklarımı tekrar öpmeye başladığında ensesini kavradım bedenini bedenime daha çok yasladı. Belimden tutup beni kendine daha çok bastırdı. Aramızdan su döksen sızmadı herhalde. 

Boynumu öperken eşofmanımı çıkardı. Kalçamı sıktığında başını tutup bu sefer ben onu öpmeye başladım. Bir eli bacağımı okşarken diğeri ile pantolonunu çıkardı. Baksırı ile kaldığında sertlemiş ona aletini gördüm. Gözlerim büyürken bu onu gülümsetti. Biraz daha kendini bastırdığında aletini tam oramda hissettim ve bunun etkisi ile yüksek sesle inledim. 

Südyenimden taşan göğüslerimi öperken elleri belimden yukarı çıkıp südyenin kopçalarını çözdü.  kollarımı yanıma sabitleyerek südyeni yavaşça çıkardı. Sol göğsümü emmeye başladığında inledim diğer eliylede sağ göğsümü okşuyordu. Dil darbelerini daha çok uygularken bir kez daha inledim. 

Aynı şeyleri sağ göğsümede yaptıkdan sonra onu ittirdim ve boynunu öpmeye başladım bu onu afallatmıştı ama umursamadım çünkü o sürekli beni inletiyordu. Dil darbelerimi kemiklerinin üzerinde gezdirdiğime ağzından hafif bir inilti kaçtı. 

Beni tutup yatağa sabitledi ve kilotuun kenarlarından tutup aşağı çekti. Gözlerim büyüdü ama herhangi bir tepki veremedim. Şu an mantıklı düşünemiyordum ama iyi olan yanım bağırıyordu SAKIN YAPMA diye ama onu istiyordum her şeyden çok. Hissetmmek. 

Alt bölgemi öptüğünde çığlık attım boşalma durumuna gelmiştim bile baksırını çıkardığını göz ucuyla gördüm. Bacağımı araladığında kulağıma eğildi "Seni öptüğümde." dedi ve dudaklarımı öptü.

O anda keskin bir acı hissettim kasıklarımda. bir kaç kere git gel yaptıkdan sonra bacağımda sıcak bir sıvı hissettim şu anda bakireliğim gitmişti. 

Acı yerini zevke bırakırken sırtına tırnaklarımı geçirdim. Aras içime boşaldığında patladım. Yanıma çööktü.

Benim KızımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin