Ebba

910 32 10
                                    

(Så sant👆)

Har du vart med Oscar nu när Felle dumpade dig?.
Nej försöker mest slippa att träffa honom..

Så du tycker att det är Oscars fel att Felle dumpade dig?!
Va NEJ!! Jag vill bara vara ifred just nu, ok?

Görs?

Är själv på stan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Är själv på stan


Har du inte fått mycket hat på stan nu efter allt?
Ja nyss kom det två små brudar och spåttade på mig..

Helvetes ungar! Ska slå ner dem om jag ser dem! Är allt ok?❤😕 AmandaStrand
Ja allt är ok, tack honey☺😕❤💞

Får jag gissa va det två foooers?
Jepp..

Då är dom fan inte äkta foooers! Vad är det för fel på människor!! Lova mig att du kommer och pratar om det, om de händer igen💕 :) OmarRudberg
Tack Omishh, lovar att göra det💓

Glöm inte att vi finns för dig Ebba ☺<3 OllyMolander
☺☺💗

Fan ska du ta dem nu också?!
Men vad herregud, dom är ju fortfarande mina vänner!

**

Jag lägger suckande ifrån mig mobilen och lutar bak på stolen jag satt på. Jag hade gått raskt mot gamla stan, eftersom jag märkte att det inte var lika mycket foooers här. Utan att dom höll mer till vid centrum eller lika bra utan för tfc studio. Och inga foooers har varit särskilt trevlig mot mig när dom väl fick syn på mig på stan.

Jag hade då gått till det här mysiga cafet jag sitter på just nu, och bara slappnat av.

När jag väl var klar och just skulle resa mig och börja gå. Så vänds min blick i ren reflex bort mot gatan som låg briver cafet.
Det känns som att mitt hjärta gick i bitar när jag väl förstår att det är Felix och en annan tjej, som jag har fått syn på.
När den okända tjejen fnittrar förtjust och lutar sig närmare Felix, märker jag dom första tårana som sakta trillar ner över mina kinder.

Det känns som att uppleva återigen hur hemskt det var när Felix hade blivit ihop med Linn. Även fast det var över 2 år sedan, gör det fortfarande ont. Och nu händer det igen...

Jag reser mig så snabbt från stolen att den välter, och slår hårt i golvet. Alla i cafet tystnar och vänder blicken mot mig. Jag rusar snabbt bort därifrån.
Bort från cafet och Felix.

Först nu märker jag att hur hemsk jag har varit. Jag hade den underbaraste killen i världen och jag sumpade mina chanser...

Ask.Fm// F.S    Bok 2Where stories live. Discover now