3 BÖLÜM

523 27 27
                                    

Merhabalarr :) yeni bir bölüm daha getirdim size :) keyifli okumalar :)

Okula doğru yürümeye  başladım. Giderken omzuma atılan kol ile birlikte elimi yumruk yaparak kolun sahibine döndüm. Çatık kaşlarım  gördüğüm kişiyle  gevşedi.

''Naber kankaların en güzeli?'' diyerek yanağımdan makas alan Barışın elini ittim ve ''Zaten bir tane kankan var!''  diyerek alayla sırıttım. 

Kaşlarını çatıp somurtarak konuştu. ''Niye bozuyorsun ki şimdi sen beni?''

 '' Öylesine.'' deyip sırıttım.

 Ardından ekleyerek  ''Hüsniye nineciğim ne yapıyor?''diye alayla sordum. Kaşlarını çatarak bana döndü ve ''Seni öldüreceğim  Armina! Unuttum sanma. Barış gay da ne demek!'' Diyerek bağırdı. Sol kulağıma baskı uygulayıp yüzünü buruşturdum.

 O an aklıma gelince gülme isteğimi bastırdım. ''Gey ne kız?'' diye soran Hüsniye Nine aklıma gelince kahkaha attım. ''Ne? Değil misin?'' diye sordum.

''Gel ben sana göstereceğim gay'ı!'' Diyerek  peşimden koşmaya başladı.Kahkaha atarak okulun bahçesinden içeri girdim.

 Ama gördüğüm manzara ile gülüşüm yavaş yavaş silindi.Barış da  yanıma gelerek baktığım yere baktı.

Okul ahali çember oluşturmuş, şaşkınlıkla ve gülerek olanları izliyorlardı. Okulun sürtük takımı ''Ahu ve çetesi''okulun ortasında tanımadığım bir kıza yumurta atarak rezil ediyordu.

Kaşlarımı çattım ve yavaşça çembere adımlayarak konuşmalarını dinlemeye başladım. ''Benim sevgilimle konuşmak da ne demek lan!'' diye bağırdı Ahu.

Kız titrekçe ''Vallahi sadece sınıfımı so-'' diyecek iken Ahu'nun kıza tokat atmasıyla yere yapıştı kız. Ahu grubuna baş hareketi ile kızı kaldırmalarını istedi. Aleyna ve Ceyda gülerek kızı kaldırdılar.

Ahu adımlayarak kızın yanına yaklaştı ve kızın saçını eline dolayarak çekmeye başladı. Kız yalvarır bir şekilde'' Lütfen yapma! Benim hiçbir kötü amacım yoktu! Sadece sınıfımın nerede olduğunu öğrenmek istemiştim. Sevgilin olduğunu bilseydim vallahi yaklaşmazdım.''diyerek ağlamaya devam etti.

 Ahu kızı yere fırlattı gülerek ve tiksinircesine ''Bu dediklerin umurumda bile değil! Yaptığının cezasını çekeceksin!'' diyerek makas getiren Eda'nın elinden makası aldı ve kıza ilerlemeye başladı. 

Kaşlarımı çattım. Fazla oluyorlardı artık. Kızın haline acımış ve üzülmüştüm.

 Çatık kaşlarla öne fırlayarak ''Ahu, yeter!'' diye tısladım.

 Bana döndü ve ''Vay vay vay kurtarıcımız da gelmiş! Sana ne? Sen kim oluyorsun da benim işime karışıyorsun!'' diye bağırdı.

 ''Hatırlıyorum da.. Geçen gün sende bana lütfen Armina! Yapma Armina ! Bir daha olmayacak, söz Armina! Diye yalvarıyordun. Ne değişti tatlım?'' diyerek süzdüm onu.

'' Sen..Sen.. Önce kendine bak rahibe! Laf edemezsin sen bana.''dedi alayla. 

Sinirle kaşlarımı çattım ve omzundan itekledim ''Senin gibi her gün başka birini koluma takıp dolaşmaktansa rahibe olurum daha iyi!'' diye tısladım.

''Se-Sen bana sürtük muamelesi yapamazsın! Ben sadece Ardanın sevgilisiyim ve sadece onu seviyorum!'' dedi telaşla. 

Çatık kaşlarıyla bize bakan Ardaya baktım ve sırıtarak Ahu'nun kulağına eğilerek konuştum ''Daha fazla rezillik çıkmasın istemiyorsan o kızdan özür dileyeceksin ve bende rezillik çıkarmayacağım.''diye mırıldandım.

SEN İKİZİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin