The new start

13 0 0
                                    

Crystal pov

Etter at moren deres Flare hadde sendt dem vekk, hadde de slitt veldig mye.  De hadde ikke penger og ingen mat.  De hadde heller ingen plass og bo, eller noen bekjente inne i byen.  De gikk litt rundt i skogen og så etter en plass de kunne sove for kvelden.  Moren deres hadde sakt til dem at gode ting skjer med dem som venter.

Crystal og Cherry hadde klart og finne seg en forlat bjørnehule  som de slo seg til ro i.  Det de hadde med seg av ting var ikke mye.  Litt forskjellige ting, som hermetikkmat som de hadde funnet og noen klær fra tidligere byer og noen vannflasker slik at de klarte seg.  Landsbyboerne hadde vært kjæmpesnille og hjelpsomme mot dem under deres opphold dær.

Noen uker senere:

Crystal og Cherry hadde tilpasset seg levesituasjonen, og dermed klart og holde verande i live.  De hadde fådt skaffet seg noen gamle madrasser, og kasseroller.  Så akkurat for øyeblikket klarte de seg men de hadde snart ikke mer penger. Det var da Crystal bestemte seg for og ta ansvare og skaffe seg jobb.

Dagen etter:

Crystal går ut av hulen og strekker på kroppen. Hun ser seg litt rundt og trekker pusten å slipper den ut igjen, før hun går bort til hulen igjen. Cherry ligger enda og sover når Crystal kommer inn, hun drar lett i soveposen for og vekke henne. Men som den late søsteren hun er drar hun bare soveposen lengre over hode og såver vidre. ( hmmm, ja ja. Hun får bare døve vidre da ) tenker Crystal. Og med det tar hun baggen sin hiver den over skulderen og går ut.

The story of a Life Where stories live. Discover now