Crysral og cherry del 2

19 0 1
                                    

1 år senere ...

( dette kan ikke være sant ), Crystal skjelver men hun klarer ikke la nyhetene synke inn.  Hun hører moren og Cherry skrike bak seg, Crystal ser på mannen igjen, han beklager nokk en gang for tapet av faren.  Han tar på seg hatten og går, Crystal lukker døren bak ham.  Hun går bort til moren å søsteren og legger armene rundt dem.  Det er helt forferdelig og tenke at pappa, faren hennes aldri kommer hjem igjen, aldri mer. 

Etter den dagen ble moren bare som en skikkelse som vandret rundt, hun sluttet og jobbe, gjøre husarbeid og hun sluttet og spise, hun bare var dær som et spøkelse.

Etter noen dager, maten begynte og ta slutt og penger ble det mindre av.  Crystal som enda var ganske ung måtte plutselig vokse opp og bli voksen.  Hun måtte ut å skaffe seg jobb.

Hun jobbet hardt og slet mye for og få alt til og gå rundt, heldigvis for Crystal hadde hun fått jobb som servitrise på en lokal resturangbar som lå i nærheten.  Hun slet både dag å natt for at familien skulle ha mat på bordet. 

Etter dagens skift låste Crystal baren og gikk hjem,  hun hadde en rar følelse av og bli sett på, lite viste hun at hun ble forfulgt...

The story of a Life Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt