Capitolul 19

4.4K 263 1
                                    

          Robert urcă în maşină. Rămase cu mâinile încleștate pe volan. Idiot,era un mare idiot! De ce nu îi spusese că o iubeşte? Poate că atunci ar fi rămas. N-ar fi rămas,îşi răspunse tot el,îl iubea pe John.
           Fir-ar să fie! De ce acum,când o regăsise,ea trebuia să aibă o relaţie. Ar trebui să meargă înapoi,să urce în tren,să o ia de acolo pe sus şi să o ducă acasă,s-o închidă într-o cameră şi să o aibă numai pentru el.
          O dorea atât de mult! Şi ea îl dorea pe el,îi simţise trupul reacţionând la atingerea lui. Ea îi producea atâtea emoții şi senzații că nu le putea descrie. Buzele ei,pielea ei fină,ah,cât de mult îşi dorea să-i simtă mâinile pe corp mângâindu-l.
          Niciodată,nici o femeie nu-l făcuse să-şi piardă capul aşa,să vrea să o dezbrace şi să facă dragoste cu ea pe terasa unei petreceri.
          Când ajunse mai târziu acasă,se hotărî să pună capăt relaţiei cu Cellina,pentru că nu era corect faţă de ea,el având-o tot timpul în minte pe Kate,aşa că a doua zi se întâlni cu Cellina şi discutară deschis,punând capăt acestei relaţii care nu avea nici un viitor.
          Nu ştia ce avea să facă mai departe,dar nu avea de gând să stea cu mâinile în sân şi să o piardă pe Kate încă o dată.
          O să o lase un timp să se liniştească. Poate o să-şi dea seama singură că relaţia ei cu John nu era perfectă,că nu-l iubea aşa de mult cum credea,pentru că dacă l-ar fi iubit pe John,nu ar fi răspuns sărutărilor lui aşa cum o făcuse.
          Robert oftă. Când o să meargă la Londra o să vadă cu ochii lui dacă ea îl iubea pe John,şi ei bine,dacă nu era așa,el o să găsească o cale să se apropie de ea şi s-o facă să-l iubească.
          Nu,nu putea s-o piardă din nou,era mult prea importantă pentru el. Dacă nu se putea altfel,avea să-i spună adevărul:că o iubeşte,că o iubea dintotdeauna şi că nu va mai putea fugi de el,că o voia în fiecare clipă în viaţa lui şi că nu va accepta un refuz la cererea lui în căsătorie.

PENTRU TOTDEAUNAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum