Capitolul 15

4.4K 256 2
                                    

          Kate ajunse în camera de hotel şi se dezbrăcă încet. Rămânând numai în lenjerie se aşeză pe marginea patului ,hotărând să fie hotărâtă cu ea însăşi şi să recunoască că dacă el nu s-ar fi oprit,ea i-ar fi cedat bucuroasă,fără să se gândească la consecințe.
          Şi în acest moment retrăia senzațiile pe care le simţise când mâinile lui se plimbară pe umerii ei goi şi când buzele lui fierbinți îi adulmecară gâtul,limba lui lăsând urme umede pe pielea ei sensibilă şi făcând-o să se-nfioare.
          Ei bine,data viitoare nu-l va mai lăsa să se apropie atât de mult de ea. Îl va ține la distanță. Mai avea de trecut un singur hop,întâlnirea de luni,iar după aceea,ea va pleca şi nu-l va mai vedea niciodată.
          În loc să se simtă ușurată,așa cum spera,se simţea goală pe dinăuntru,ştiind că acel gol nu va putea fi umplut de nimeni altcineva. Îl iubea aşa de mult! Şi tocmai de aceea nu trebuia să-i cedeze. El nu trebuia să ştie să afle cât de mult îi umplea inima şi gândurile.
          El o dorea,văzuse asta în ochii lui şi în mângâierile lui,dar şi acum cinci ani o dorise,iar după ce ea i se dăruise,el se întoarse cu spatele la ea şi plecase,fără să se gândească o clipă la ea şi la sentimentele ei. Dacă ar fi încercat să o cunoască ar fi ştiut că ea nu is-ar fi dăruit fără să-l iubească.
          Iar vorbele lui grele au fost cele care au umplut paharul,Kate fiind convinsă acum că ceea ce voia el era satisfacerea unei nevoi fizice şi nimic mai mult.
          Păi,ea nu se mulțimea numai cu atât. Voia totul! Voia iubirea totală,familie,copii. Şi dacă nu le va putea obţine,nu voia o legătură care să se bazeze pe satisfacerea nevoilor fizice şi nimic mai mult.
          Încercând să alunge aceste gânduri ,ea intră în baie şi dădu drumul la apă sperând că un duş rece îi va limpezi mintea.

PENTRU TOTDEAUNAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum