FOTOĞRAF

19 3 0
                                    

Egemen
Kiz eve girdikten sonra fotoğraflarını çeken çocuğun yanına gittim" cekebildin mi ?" "Evet çektim abi" " tamam ver resimleri sen git" çocuğun eline para sıkıştırıp oradan ayrıldım.

. . . .

Sabah postayla birlikte fotoğraf ları yolladim.a Altinada  Seninkilerden bir tanesi daha bana hayranlık duyuyor sonrada iş yerine doğru gittim.

Uzay
Tam dolunayi aricaktim ki kapı çaldı.Posta gelmis."İmza alabilirmiyim?" "Tamam" imzayı attıktan sonra postayı alıp kapiyi yuzune kapattim . Egemen picinden gelmiş . Zarfı açtığımda içinde n resimler çıktı . Resimde Dolunay in Egemen e sarilmis ve onu öperken ki resmi vardı.altindada seninkilerden bir tanesi daha bana hayranlık duyuyor. Piçç! Hemen dolunay'i arayip eve cagirdim.

Dolunay
Uzay beni eve cagirup yüzüme telefonu kapattı anlamadım ama sen kim köpekte bana emrediyosun? Diyemezdim çünkü ben onun emrindeyim
Noled olsun! Otobuse bindim ve yola koyuldum.

. . . .

Kapiyi çalıp beklemeye başladım . Uzay kapiyi açtığında kolumdan tutup beni içeri savurdu.Odasina goturup kapiyi kapattı." Noluyor"   " bu fotoğraf lar ne!!??" Fotoğraf ları elime aldığımda o gun bana yardım eden cocukla fotoğraf larim vardı . kim çekti ki bunları " Ee ne olmuş?" "Ne mi olmuş sen benim yanimdaysan bu cocukla ne işin var?!?" Diye kujreyince korktum. " Neden?" Bir anda bogazima yapıştı. " Bırak bogazimi!!" " Aldattin beni" " Benim seninle bir ilişkin yok ki zaten ne sacmaliyorsun?" " Tam surtuksun "  gözümden yaşlar akmaya başlamıştı. " Birak bogazimi!" "  beni aldatti .." gittikçe nefesim kesiliyodu . Selin diye sayiklamaya devam ediyordu. Odaya bir çocuk girince "Uzay sana bisey dicez abi...Uzay! NAPİYOSUN lan kızı oldurucen!! "  Uzay onu takmiyodu . " SİKTİR GİT EYMEN!!" Eymen Uzay i çekmeye calisiyodu ama boş Uzay hala selin diye sayikliyirdu. İçeri bir çocuk daha girince Uzayın yuzune yumruğu geçirdi.ben daha ne olduğunu anlamadan bogazimdaki eller gitti ve öksürmeye başladım ."iyi misin??" Eymen Uzayı tutarken oksurujlerim tukenmiyodu. Hepiniz surtuksun diye diye sayiklamaya başladı Uzay duvara sinmiş bir şekilde . Eymen " Sakin ol" diyerek Uzayı tutuyordu . Ayakların yerden kesilince çocuğun beni kucağına aldığını anladım ve göğüsünde uyuya kaldım .

. . . .

Saat 20 .00 da uyandım heralde o çocuk un kucağında uyuya kalmisim oda beni eve getirdi.Uzay in ne yaptığını bir türlü anlamadı m Selin diye bağırarak bana bogmasını,bana hesap sormasını,ve o fotoğraf lar nereden çıktı.dusuncelerimi bölen kapı çalınması oldu." Gir" Reyna içeri girdiğinde" Abla iyi misin ?" " İyiyim güzellik" " o çocuk seni niye kucağında getirdi . " Uyuya kalmisim" "tamam" " ben şey diyeceğim ben bizim okuldan kaydını sildirip sizin okula mi gelsem ?" Aslında iyi olur onu gormus olurdum . Kimle olduğunu görür dum." Harika bir fikir bence ." Tamam hadi bb" bana sımsıkı sarılıp Odadan çıktı.biraz hava almaya ihtiyacim olduğu için ustume hırka alıp dışarı çıktım.

. . . .

Sahilde yürürken denizin kokusunu iyice içime çektim . Rahatlayabilmistim.Sahilin kenarında sevişen bir çift gordugumde aklıma goktug geldi.Ben onu hala silemiyorum ve affetmek istiyorum hem belki Uzay benden uzak durur. düşüncelere bogulmusken saat çok geç oldu .Eve geldiğimde dususmu alıp uyudum.

Benimle KalDonde viven las historias. Descúbrelo ahora