Yeni Okul

54 3 0
                                    

Media=Dolunay Kılıç

Sabah güzel(!)alarmimla yatagimdan huysuzca kalktim ve dusumu aldım siyah dar paça nin ustune beyaz yarim T-shirt giyindim.Çantami aldıktan sonra okula doğru yola koyuldum.

. . . .

Okula girince herkes bana bakıyordu.Müdürün odasına doğru giderken telefonum çaldi.Damla ariyodu ve ben onu tamamen unutmustum ( bu arada damla benim bestim😉)telefonu açtığımda damla " kızım neredesin??" " Okulda" " Niye okul değiştirdiğini annen söylüyor ??" "Dün başıma birçok şey geldiği için unutmuşum seni aramayı" " noldu ki?" " Okul çıkışı buluşup konusuruz" " yoo okul içinde niye konuşmuyoruz??" "Ne sacmaliyorsun??" "DOLUNAYY!!" ben şokk!!

. . . .

Sınıfa doğru ilerliyoduk ki karışımdaki kişiyle donakaldim. Bu çocuk arabalı çocuk değil mi?!?!? " Ne işin var burada??" "Asıl senin ne işin var?" Bi kahkaha patlattı ben ise ona şaşkın şaşkın bakıyorum. "Okulun adi ne??" "Sancar Koleji" "Peki bnim adım ne??" "Ben ne biliyim allahım yaa!?!" "Çok sapsalsin.Beni unutma ben Uzay SANCAR" dedi. Ve elini bize uzattı Damla kıkırdamaya başladı .Ben ise şaşkınlıktan agzim bi karış açık kaldı. "Ağzını kapat sonra sana lazım olur beni öpmek falan istersin dayanamazsın " diyip gülerek sınıfa yöneldi .EGOİSTT!! Girdiği sınıfa baktığında bir şoka daha ugradim bilin bakalım kiminle aynı siniftayim Uzayy!! Ne kadar güzel (!).Sınıfa girdiğimde bana piç simayl yaptı.Piççç!! 2 boş yer vardı ve ben tabiki Uzay in yanında oturucak değilim diğer çocuğun yanına oturicakken. Uzay" oraya değil buraya" diyerek yanını gosterdi ama tabiki tam oturicakken çocuk çantasını koydu. Sıçmik! mecbur onun yanına geçtim.Ders tarih olduğu için kafami gomucekken.Uzay"Bu okulda herkes benim emrimde haberin olsun yani sende bir gün benim emrinde olursan diye söylüyorum" " Sen kimsin ki senin emrinde olucam" " Kendimi bidaha mi tanitiyim?" "Yok ben senin kim olduğunu biliyorum." " Eee o zaman??" "Sen bir egoistsin😉" tam sinirli sinirli birşey diyeceken zil çaldı ve bay bay diyip çıktım.

. . . .

Damlayla bahçeye çıktığımda karsimda guvenlikte bekleyen bir Göktuğ beklemiyordum.Damlayi arkamdan bırakarak yanına hızlıca gittim."Sen hangi yüzle buraya geliyorsun??" "Dolunay konuşalım mı ??" Sakin ve sinirli bir ifadeyle "Sen iyi misin?? beni nasıl aldattığını mi anlatıcaksin?" Sinirli bir ifadeye burunup kolumdan çekiştirmeye başladı hayvan gibi olduğu için engel
olamiyordum Damla yanıma kosuyorken kulaklarima dolan sesle arkami dondum. " Dolunay bu cocukla ne işin var. Problem mi çıkarıyor??" " Sanane Uzay sıktır git .SEVGİLİMLE aramızda!" " Sevgilin mi?" Dediğinde bana baktı bende hemen "ES-Kİ sevgilim" dediğimde Uzay piç simayl yapıp " Ee normaldir insan piç olunca sonuclar bunu gerektirir." "Uzay SİKTİR GİT!!!" "Noldu,sevgilin olduğu halde gidip başkasının sevgilisiyle yatmiyomusun lan?" Diyip sınırını alamadığından kolumdan tutup Damla'nin yanina savurup Göktuğ a kafa gecirdginde agzimdan bir çığlık çıktı hemen Uzayın kolunu tutup " TAMAM BİRAK YETERRR!!" "DOLUNAY BİRAK KOLUMU!!" " TAMAM BİRAK ALDİ DERSİNİ!!" " Tek dersi bu değil benim sevgilime yaptığından sonra onu sağ birakmama sukret." " Oo Uzay bey sevgiline sahip cikamiyosan BA-NA- NE" gözümden usulca bir yas aktı "senden adam olmaz insan azıcık utanır bidaha karşıma çıkma tamam mı? Yuzume gozukme!!" Diyip yuzune tokat geçirdim." Koşup gidecekken " DOLUNAYY!" "Benimle konuşma dedim anlamiyomusun!?" " Anlamıyorum konusucaz dedim." " Kız konusmucam diyor anlamiyomusun lan it! SİKTİR GİT!!" " Dolunay gidiyorum ama yine gelicem haberin olsun!!" Gittiğinde Uzay yanıma geldi. "Sen benim niye ozelime karisiyosun!?!?" " İyiliktemi istemiyosun ayrıca onla zaten uzun süreden beri dusmaniz yani sadece senin yüzünden vurmadim!!" " Tamam beni ilgilendirmez ayrıca bana iyilik yapma!!!" "Hepiniz aynisiniz" ne dedi bu şimdi

Evet bir bölüm daha bitti bu arada oteldeki meteor kitabını okumanızı tercih ediyorum çok eğlenceli yazarı @stardust213

Benimle KalWhere stories live. Discover now