17♪

24 6 1
                                    

[Selena ile olan ilişkisi ve ayrılığı hakkında]
"Biz birbirimize gerçekten çok aşıktık. Aramızdaki şeyin gerçek aşk olduğuna hala eminim. Şöyle bir düşününce, senin tüm kişiliğin sevgilinde olamaz. İşte bu yüzden kız veya erkek arkadaşın, eninde sonunda seni hayal kırıklığına uğratıyor. Ama Selena ve bende öyle olmadı. Benim tüm kişiliğim onun içinde, onunki ise bendeydi. Bunun ne kadar mükemmel bir şey olduğunun farkında mısınız?
Ben yaşadığım bu tutkulu aşktan şimdiye kadar çok şey öğrendim. 18 yaşındayken deli gibi sevdiğim kız arkadaşımla aynı eve taşındım. Kendi hayatıma onunla başladım. Bu evlilik gibi bir şeydi. Bir kız ile yaşamak, o yaşta çok fazla bir şey. Bazen bir olay olduğunda ben de, o da aklını kaybederdi. Gerçekten çok sert kavgalar ederdik çünkü birbirimize çok düşkündük. Aşk bir seçimdir. Aşk bir duygu değildir. Filmlerde ise aşk insanlara bir peri masalıymış gibi gösteriliyor. Ama aşk kesinlikle bir peri masalı değil. Bazen aşık olduğun kişiyi sevmemeyi dilersin ancak yine de onu seversin. Bunun farkına erken yaşta varmam iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi bilmiyorum. Bildiğim tek şey zorlukları olsa da, Selena ve ben iyi bir ikiliydik, belkide ruh eşi."

Bu röpartaj benim için çok anlamlı ve özel.. Justin ve Selena'nın ilişkisini desteklemek zorunda değilsiniz ama asla Justin'le birlikteydi diye Selena'dan nefret edecek kadar düşmeyin. Kimse nefreti haketmez.

Gif favım.

About BieberWhere stories live. Discover now