Günlük Yazmak

830 23 1
                                    

uzun zamandır bölüm yazmıyordum ☺ üst üste 5-6 tane atmak hobimdir de 😆 yeni bölüme başlayalım.

Eğer sizde  oturmaktan, müzik dinlemekten sıkıldıysanız günlük yazabilirsiniz 😊

Günlük yazmanın birçok faydası vardır. Yazma ve düşünme kabiliyetini geliştirir. Ama çoğumuzun yazma ve düşünme kabiliyetini geliştirdiği için günlük yazacağını sanmıyorum 😄 Biz kızlar daha çok günlüğü içimizi rahatlatmak için yazarız.

Hani böyle kimseye anlatamayacağınız şeyler yaşarsınız da içinizde kalır ya. Böyle deliler gibi birine anlatma isteği doğar içinizde. Ama pek güvenemezsiniz insanlara. İşte bunu atmanın en güzel yönü bir defter bir kalem. Ve sonsuuz satırlar. Merak etmeyin satırlar kimseye anlatmıyor yazdıklarınızı 😄

Eğer sizde kimseye anlatamayacağınız şeyleri yaşıyor ve içinize atıyorsanız satırlara güvenin. Ailevi sorunlar falan olur aşk meşk olur. Dökün içinizi gitsin. Aman ha kimseye kaptırmayın günlüğünüzü! 

Ayrıca çok keyifli bir detay daha var. Yazdıklarınızı sonradan okumak... Gerçekten çok zevkli birşey. Aklınıza 2-3 ay önceki hallleriniz bile eskiymiş gibi geliyor. O an hissettiklerinizi hisseder gibi oluyorsunuz. Kim bilir belkide bir anne oluduktan sonra günlüğünüzü bulur okursunuz. Ortaokuldaki, lisedeki hallerinize dönersiniz ☺ Geçen tüm yıllar daha dün gibi gelir...

Günlüğünüze bol bol resim yapıştırın. Zor değil. Geçirdiğiniz haftanın sonunu özetleyen bir fotoğraf çekinin. Daha sonra bunu bilgisayara yükleyip çıkartın. "Haftanın Fotoğrafı" diye de fotoğrafınızı yapıştırın. Geçen her hafta size aylar gibi gelecek. Günlerin ne kadar çabuk geçtiğini göreceksiniz.

Eğer günlüğümü kaptırırım diye korkuyorsanızda telefonunuzun "notlar" kısmına yazabilirsiniz şahsen ben öyle yapıyorum ☺ Ama herzaman ve herzaman defter satırları duyguları uyandırma konusunda teknolojik satırlardan daha üstündür.

Kısacası bu harika deneyimden sizde yararlanın. Emin olun çok keyifli ve bir o kadar da rahatlatıcı. Kimseye güvenemiyorum demeyin. Unutmayın satırlar herzaman sizin yanınızda!

BUDA BÖYLE BİR BÖLÜMDÜ 😁 BEĞENDİYSENİZ VOTE VERİN LÜTFEN 😙💖 BEĞENMEDİĞİNİZ BİR KISIM VARSA DA YORUMA YAZARAK BELİRTEBİLİRSİNİZ. 😍😍😍

Kızlara Öneriler ∞Where stories live. Discover now