Saç Modelleri

810 20 1
                                    

Merhaba Arkadaşlar :) Yepyeni bir bölüm ile karşınızdayım 💖 Bugün size okula giderken ne gibi saç modelleri yapabilirsiniz onları anlatacağım ^-^ Uzun bir bölüm olacak ¡ Umarım vote  ve yorumlarınızı eksik etmezsiniz 😙

Okula Giderken:
-Örgü
-Dalgalı
-Topuz
-Düz
-At kuyruğu yapılabilir.

Örgü: Bu saç modeli okula giderken yapılabilecek en uygun saç modellerinden birisi :) Eğer saçlarınız uzunsa tabi '-' Yandan dağınık bir örgü yapıp üstüne renkli bir bandana bağlarsanız mükemmel gözükmeniz garanti :) (multimedia da ki örgü çok hoş)

Dalgalı: Bu saç modelini saçı kısa kişiler de yapabilir. Ama bu model en çok orta boy saçlara yakışıyor :) Orta boyda saçı olanlar maşayla yapıp tarakla doğal bir görüntü verebilir, kısa saçlılarda bigudi (yanlış yazmış olabilirm .s ) ile sarıp açabilir.

Topuz:  Topuz güzel bir saç modeli ama sıkı bir topuz yapınca bende aynı şey olmuyor :D Siz siz olun topuzunuzu dağınık ve gevşek yapın. Hatta topuzunuzun kenarlarından saçlarınızı çıkarırsanız daha da şık gözükürsünüz :)

Düz:  Saçlarınızı düzleştirip üstüne bandana takabilir yada sade bir şekilde salabilirsiniz. Saçları biraz kırıyor ama kırdığı gibi onarıyor da :D Kırık tarafa biraz saç jölesi sürüp düzleştirirseniz kırıklar yapışıyor. Hoş bir görünüm kazanıyorsunuz.

At kuyruğu: Bu saç modeli öyle herkese yakışmıyor :) Ama eminim size yakışır :D Saçlarınızı toplayıp, kuyruk denilen kısmı düzleştirin. Saçınız uzunsa omzunuzdan aşağı kuyruğu bırakın :) Özellikle uzun saçlı kızlarda muhteşem gözükecek *-*

ÖNCELİKLE OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM 💞 LÜTFEN  VOTE  VE  YORUMLARINIZI İHMAL ETMEYİN 💚💛💜💙

Kızlara Öneriler ∞Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin