En Güzel Mağazalar

1.1K 28 10
                                    

Yeniden Merhabalar :) Bugün gidebileceğiniz en güzel en cool mağazaları önereceğim. Bu mağazalarda harika t-shirler, kazaklar, bereler, hırkalar, elbiseler, jeanlar satılıyor. Eğer sayacağım yerlerden giyinirseniz cool olmak garanti :)

# H&M
Burda harika t-shirtler satılıyor. Yani t-shirt alcaksanız ilk tercihiniz burası olsun. Ayrıca çok güzel bereler ve kazaklarıda rahatça bulabilirsiniz. Favori mağzam 💜

# Mavi
Burası çok ama çok pahalı ama pantolonları ve gömlekleri bir harika! Eğer durumunuz varsa buraya gitmenizi şiddetle öneririm :)

#Polarbear
(yanlş yazdm heralde .s )
Burda harika kazaklar ve eşofmanlar var. Kış için harika oluyor, çok sıcak tutuyorlar. Bol kazaklar alarak gayet şirin gözükmek bizim elimizde :)

#Defacto:
Burda harika kot ve siyah pantolonlar var. Kazak, t-shirt , eşofman, ayakkabı ne ararsanız var anlayacağınız :) Mükemmel bir mağaza en çok giyindiğim yerlerden biri.

#Hadise:
Oturduğunuz yerde var mı bilmiyorum ama gayet uygun fiyatta ve şık bi mağaza. Özellikle de kışın mükemmel hırkalar ve kazaklar satılıyor. 15 20 TL lik şeyler bile var.

#LCW:
Burdaki kazakları pek önermem çünkü bana çok çocuksu geliyor ama deri çantaları, yün çorapları, kışlık ceket ve montları güzel oluyor. Ayrıca bazen güzel berelerde gelebiliyor.

#Kompedan:
Kızlar bence benim gibi çoğunuz da burdan yapıyor iç çamaşır alışverişini. Eğer burdan yapmıyorsanız öneririm çünkü cidden kaliteli mallar.

#Lumberjack:
Kışın bu markanın botlarını tercih edebilirsiniz. Mükemmel derecede havalı duruyorlar. Hemde çok kaliteliler. Özellikle kahverengi ve siyah olanlar bir harika 😍

ayakkabı markaları için:
Kinetix =  çok dayanıklı ve kaliteli.
Adidas = çok havalı ve kaliteli.
Nike = dayanıklı ve hoş.
Converse = sade ve kullanışlı.
Vans =  şık ve havalı.

BENİM AKLIMA BUNLAR GELDİ. GENELLİKLE KIYAFET ALIŞVERİŞLERİMİ BURDAN YAPIYORUM. HEPSİDE MÜKEMMEL YERLER TEREDDÜT ETMENİZE GEREK BİLE YOK :)
vote ve yorum verin lütfen :(

Kızlara Öneriler ∞Where stories live. Discover now