POGLAVLJE 1

1K 45 4
                                    

Davina's POV


-  Natalie požurii!! Zakasniti ćemo!!! - i dalje vrištim na svoju cimericu. 

- Evo, evo idem Davina. Gdje ti se toliko žuri? Želiš upoznati momke jel? -ruga mi se i dalje. Otkako sam joj rekla da želim imati momka i zaljubiti se već jednom da i to iskusim konačno. Imam 20 godina i još se nikad nisam zaljubila ono pravo, strastveno ono kao što čitam u ljubavnim romanima. bilo je tu momaka, ali sa nikim nisam otišla dalje od pipkanja i ljubljenja. Jednostavno sam se svaki put osjećala da nešto nije kako treba i da nema one iskre nekakve ne znam kako bi to nazvala.

- Davinaaaaa!!! - Natalie maše rukom. - Hej, opet sanjariš. Što se dešava u toj lijepoj pametnoj plavoj glavici ha? Nemoj mi treptiti tim svojim olujnim očima, vidim kako me gledaš. - izbelji se.

- Daj šuti! Samo razmišljam kako će ovo biti jedno uzbudljivo iskustvo. Konačno same, daleko od kuće. Tako sam sretna!! Jedva čekam da upoznamo nove prijatelje, pogotovo muške prijatelje. - namignem joj. Natalie mi je najbolja prijateljica od 5 godine i od tada smo se počele slagati pa sve do dan danas. Mi smo totalne suprotnosti izgledom. Ja sam plava ona crnokosa. Ja imam tamno-plave oči a ona tople smeđe oči. Ali zato smo obje poprilično visoke ali ja sam malo više od nje popunjena. Imam više oblina od nje. Iako mene to smeta a ona bi željela biti kao ja i tu se uvijek svađamo. 

- Jel? Pa, ja se nadam nekakvom tulumu večeras. Ipak krećemo na fax. Želim se napiti. I jako mi se sviđa ona tvoja uska crna haljina. Curo izgledaš ko seks bomba. 

- Seks bomba? Ozbiljno? Prije ko krava u štramplama. -zajebavam ju. Iako ne volim svoje tijelo moram priznati da mi ta mala haljinica odlično pristaje. 

- Daj Davina požuri više. Seks bombooooo. Zakasniti ćemo na "upoznavanje". A pod tim mislim na sve one momke, koji samo mene čekaju. -nasmijem joj se.

-  Ti si luda. Hajdemo. - dok smo hodale kampusom cijelo vrijeme sam imala osjećaj da me netko gleda. Iako smo bile među morem studenata. Opet sam osjećala nekakav naboj ali sam ga ignorirala i sjela na svoje mjesto u dvorani kampusa.

- Dobrooo došli!!! Ja sam Kevin Mccain. Vaš dekan fakulteta. Želim dobrodošlicu svim brucošima i uspješno školovanje. A sad razlaz!!!

Okrenula sam se Natalie. -Kratko i jasno!! HAHAHA! Zar ne misliš da imamo premladog dekana?

- Očito čovjek nema više od 30. Garant! - zahihotale smo se. Začule smo nakašljavanje iza sebe. 

-Da? -upitala sam.

Iza nas su stajala dva poprilična zgodna momka. Jedan je bio tamokos i plavook, dok je drugi bio također tamnokos ali smeđook. Zgodni su nema šta.

Progovorio je tamnokosi plavooki. - Pa dame, ja sam Gavin a ovo je moj prijatelj Tristan. -prebacila sam pogled na Tristana. Imala sam osjećaj da će mi srce iskočiti iz grudnog koša kada sam ga pogledala u oči. Bio je nadrndan i pomalo ljutit. Namrštila sam se.

- Zdravo! - reče Natalie. -Ja sam Natalie a ovo je moja najbolja prijateljica Davina. Drago mi je.

- Meni također- odgovorila sam. -Mada mislim da tvom prijatelju i nije. - svi smo pogledali Tristana. Nešto je šapnuo Gavinu što nisam čula.

-Pa dame moje. Želite li turu po kampusu? - već sam htjela reći ne ali je Natalie bila brža-

- Može, zašto ne? Davina? Idemo?

- Naravno hajdemo. -ubiti ću te Natalie pomislih. Još moram ići sa  Tristanom jer se par već uputio prema naseljeno dijelu kampusa.Uh..

-Dakle Tristane. Jesi li ti također brucoš? -usudila sam se pitati iako mi je srce u grlu.

Davina & TristanWhere stories live. Discover now