7. Wtf

867 35 27
                                    


Jasons perspektiv

Hon såg oss. Det var nästan allt jag kunde tänka på. Och den lilla tjejen Léon höll på att slå såklart, men man får inte glömma att han kysste mig! Vad fan tänkte han på! Han sa att något kontrollerade honom och jag kunde ju faktist se Kitty flina lite lätt när han inte fatta vad som hände. Mystiskt. Och jag såg henne på morgonen, asså O.M.G. Hon var jätte bra och sen de där kläderna. Hon gör mig galen men de där öronen såg riktigt äkta ut. Sen på engelskan. XD. Han och jag satt och planerade men hon fattade direkt. Hennes engelska var perfect. Vartenda ord fick mitt hjärta att hoppa ett extra skutt.

Jag undrar om det var hon som styrde Léon. Men att hon skulle ha sådana krafter? Knappast, hon är ju bara en liten tjej. Och hennes namn gör ju inget bättre.

Jag går in i det stora huset där jag och grabbarna bor. Sätter mig ner vi bordet med en duns och suckar högt. Varför kan hon inte bara tycka att jag är charmig och snygg som alla andra tjejer. En liten kille i 7 års åldern kommer in med ett blygt leénde. "Kikki vill att du kommer till sjukstugan, hon vill att ni ska planera ett anfall mot den nya flocken, Alfa" jag reser mig upp, ler och klappar honom lätt på huvudet sedan halv springer jag till sjukstugan. Vägen dit är lite komplicerad då man får springa slalom bland alla hus men jag är framme på en halv minut. "Kikki! En liten kille sa åt mig att komma hit!"  "Aa men va bra" svarar hon och kommer in med hennes röda fläta svängandes på skulderbladen. Hennes röda hår ramar mjukt in hennes bleka ansikte och framhäver hennes gröna ögon. "Jag vill att du ska ta reda på vart de stannar just nu och ser till att få de härifrån, de kan inte vara så många så ni kan sloss om det värkar som att det behövs" sa hon självsäkert och jag flippar nästan ur. Det där var ju en årder. "Senaste gången jag titta var jag Alfa" jag blänger på henne men hon bara skasar iväg mig från stugan. Jag kallar på killarna i länken och de kommer snabbt springandes. "Vi följer bara deras doft och får dem att sticka härifrån"  " Så simpelt?" Klagar Kim och höjer på ögonbrynen " det var Kikkis plan så kan det bli mer avanserat?" Killarna skrattar till, klär av sig och skiftar. Jag gör självklart samma sak.

Efter att vi har följt deras doft i en halvtimme (doften var väldigt bra gömd) så kom vi fram till lägret och det vi såg var nästan shockande. Ca 7 vuxna  personer som skrattar, pratar eller sitter vi elden och lagar mat. Sen bakom några träd kan jag se 5 barn i olika storlekar och brevid de går....KITTY. Det måste vara typ Kittys flock, men nej. Det är bara några får som luktar som henne. Men vad är det luktar igentligen? Typ.... rosor? Lavendel? "Det är ängar, skogar och de salta haven. En naturell doft" jag hoppade till och tittade upp där står Kitty. Jag morrade lätt och hon ryggade tillbaka. Jag sprang lätt förbi henne och började snabbt riva sönder allt i min väg. Nåckade ut alla skiftare, skiftade till baka, klädde på mig och ställde mig framför killarna igen och tittar ner på Kitty. Hon får tårar i ögonen och går fram mot mig. Tårarna rinner en efter en nerför hennes kinder och nät hon kommer fram till mig snyftar hon och ger mig en käftsmäll så att jag nästan flyger åt sidan. Hon springer fram till en liten tjej, sätter händerna mot tjejens mage och tjejen flyger upp och tar ett häftigt andetag. Tjejen börjar gråta och kramar Kitty. Kitty går fram till en kille i våran ålder och sätter sig över honom . 'Vad gör hon?' Böjer sig ner och kysser honom lätt. Vänta va? Killen öppnar ögonen och tittar på henne ett tag innan han reser sig upp och går fram till den lilla tjejen. Hon sa att hon va singel va? Kitty ställer sig i mitten av lägret, sträcker ut armarna och skriker. Kim, Alex och Léon faller ner på marken, de i den främande flocken reser sig upp, lägret byggs upp igen och hela jävla skogen växer. W.T.F. Hon sätter sig på marken och tar ett djupt andetag. Sedan lägger hon sig ner och andas tungt. Den lilla flickan springer fram till Kitty och jag gör lika dant. Hon sover. Hon bara ligger där och sover. Mitt i allt. Men vad fan var det som hände?! Killarna börjar vakna och tittar på mig med ögon stora som tefat. Jag bär upp Kitty och är nära att gå därifrån då jag känner någon rycka i mitt byxben. Jag tittar ner och ser den lilla tjejen. "Kommer hon komma tillbaka till oss?"  "Tror inte det. Detta är mitt revir och ni ska härifrån" jag tittar henne i ögonen och ser gråten hota "Kommer jag alldrig se henne igen?" Jag nickar och börjar gå. Jag tittar ner på Kitty och får tanken, tänk om det är typ hennes dotter? Jag vände mig om och nickade mot tjejen och killen och tittade sedan på Léon och Kim. Då lyfter upp dem men det är bara killen som protesterar. Sedan bär det av mot sjukstugan.

Hola!!! Är det bara jag som tycker att hon borde hitta sin mate snart?
I alla fall, hoppas ni gillar min bärettelse ♥️

Beautiful but cold (pausad)Där berättelser lever. Upptäck nu