6. Walter

719 27 2
                                    


Kittys perspektiv

Framför oss står Jason och Léon och leker som om de var sju år. Jag höjer ögonbrynen och sätter ner Abbie, i denna sekund stannar de upp och nosar i luften tittar på varandra och sedan snurrar de ett varv för att se om de kan se någon men i den sista delen av varvet fastnar bådas ögon på Abbie.

Léon går med snabba steg mot henne och lyfter upp henne i luften men precis inan han skulle så tog jag över hans arm "V-vad hände med min arm?!" Morrar han mot Abbie, sedan tar jag över allt förutom hans huvud. Jag gör så att han: ställer ner Abbie, dansar kyckling dansen och springer fram och kysser Jason. Jag själv tar upp Abbie på min rygg, använder mina krafter för att plocka bären sen går vi lugnt tillbaka.

Sen slår det mig, jag har skola idag och Chase har varit instängd hela tiden.
"Frank, jag ska till skolan så ni får sköta er själva idag, men kom ihåg att ni er på en annans territorium så om något händer ring mig" säger jag och kastar över en av alla telefonerna jag har på mig, han tar imot den och nickar. Juste vi ska klä ut oss i skolan idag, detta ska bli kul. Jag använder mina krafter och gör en piruett och jag blir en alv, mitt hår blir ljusare, mina ögon blir klara som himmlen och matchar till halsbandet. Mina kläder består av silver och vitt tyg.

(Som denna fast vitt/ljus blått istället för röd) och en stor pilbåge med pilar på ryggen

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

(Som denna fast vitt/ljus blått istället för röd) och en stor pilbåge med pilar på ryggen. Klockan är 7:35 så jag börjar gå min färd mot skolan. Jag får många blickar men jag bryr mig inte. När jag kommer in på skolan är det några av de 'coola' tjejerna som inte har klätt ut sig men annars hade nog alla det. En liten tjej springer fram till mig, hon är också utklädd till alv så jag ler ett varmt leénde "Kan du lära mig hur man skuter pilbåge?" Frågade hon och får den där glimten i ögat, jag böjer mig ner så att jag blir lika kort som hon och frågar lite tyst "Får man skuta här da?" Hon nickar och pekar mot några höbalar som står uppställda på skolgården. Vi går dit och jag tittar ner på henne "först tittar du på hur jag gör sen hjälpar jag dig att skuta okej?" Hon nickar en gång till. Jag tar pilbågen lägger på en pil, spänner strängen så att jag får pilens fjädrar under ögat sedan släpper jag och den far iväg med ett sus och hamnar i mitten av tavlan.
Snart har vi fått åskådare och nu är det hennes tur "Känn vinden, bli ett med den, va pilen, skär dig fram genom luften" hon får pilbågen och nu börjar hon se riktigt seriös ut men glimten av längtan och liv finns kvar. Hon lägger upp pilen med en mjuk rörelse och spänner bågen. Jag får dock hjälpa henne lite för att hon är lite för svag. "Bli ett med vinden Cornelia" viskar jag i hennes öra och vi släpper pilen samtidigt den far genom vinden och klyver den andra i mitten. Alla tappar hakan och börjar applodera. Cornelia tappar oxå hakan sen tittar hon på mig med stora ögon. "Vad heter du?" Frågade hon mig och jag kunde känna tydligt på hennes doft att hon var en varulv "Kitty men du får kalla mig vad du vill" sa jag och gav henne ett stort leénde och hon log tillbaka, sedan gick jag till min lektion. Jag hade Hasse Berg i engelska och som vanligt när jag kom in stirrade de som redan var där. Hasse kom in och vi skulle göra en ptesentation av oss själva, såklart skulle jag börja jag ställde mig upp och skulle precis börja när ett pappersflygplan flög mot min panna och jag fångade den med en hand sedan öppnade jag den

YouR buTt LOoks good fRom hEre.
Love / AlEx

"Ohhh, your little bitch" sa jag med min brittiska engelska och jag knögglade ihop pappret och kastade det med världens fart på Walter, för det  var han som gjorde det och kastade det på mig. Han han inte reagera och ramlade baklänges ner på golvet så att stolen vältes. När han reste sig upp såg man ett rött märke på hans panna "hur visste du att det var jag?" "Pappret luktade du, det kom ifrån ditt håll och jag hörde att du skrev" sa jag, räckte ut tungan och blinkade med ena ögat. Han bara gnuggade sig i pannan och tittade på mig, sedan log han ett så kallat 'sexigt' leénde men jag bara lipade mot honom och forsatta med min prestation.

Efter lektionen gick jag till Cornelias lektion och väntade utanför. Direkt när hon gick ut utanför dörren hoppade hon på mig och gav mig en...kram? Jag kramade tillbaka och kunde känna hennes hjärta bulta i beöstet. Efter skolan följde Cornelia med mig till lägret och hon och Abbie blev jätte bra vänner, jag blev nästan avundsjuk. Jag och Amber hade ju inte träffats på jätte länge.

Beautiful but cold (pausad)Där berättelser lever. Upptäck nu