15.Bölüm

792 51 6
                                    


Genç adam, kızın olduğu ödül törenine gitmişti. Nefes alış verişlerini durduramıyordu. Nefes kesici bakışlarıyla Selena'yı bekliyordu. İlk kırmızı halı bölümü olacaktı. Sonra da ödül töreni...

Kırmızı halının önünden uzun mor ve parıltılı bir elbise gördü. Kim olduğuna baktığında onu görünce, nefesi kesilmişti. Nefes almıyordu. O kadar güzeldi ki...

O an televizyona yapışmak istemişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

O an televizyona yapışmak istemişti.

ÖDÜL TÖRENİ

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

ÖDÜL TÖRENİ

Genç adam, ön koltuklardan birine oturdu ve beklemeye başladı.

Yarım saat kadar bekledikten sonra insanlar toplanmaya başladı ve ünlüler arka arkaya geliyorlardı. Genç adam Selena'yı görememişti çünkü Selena performans sergileyecekti. İlk performans sergileyeceğini anlamamıştı ama sonra Selena gelmeyince...

Demi Lovato sahneye çıktı ve mikrofonu ağzına doğru tuttu.

"Merhaba, Grammy Ödül Töreni'ne hoş geldiniz! *Alkış* Birazdan karşınızda Selena Gomez performans sergileyecek. Öncelikle buraya geldiğiniz için hepinize teşekkürler."

"Ve karşınızda... Selena Gomez!" *Alkış*

Sahne simsiyah olmuştu.

Ve birden Selena'nın olduğu tarafta ışık yandı. Selena'nın arkası dönüktü. Sonra seyircilere bakıp gülümsedi ve anlamlı bir konuşma yapıyordu. Teşekkür etti ve şarkı söylemeye başladı.

You don't know how to love me when you're sober

When the bottle's done you pull me closer

And you're saying all the things that you're supposed to

But you don't know how to love me when you're sober

Sober şarkısını söylüyordu. Genç adamın en sevdiği şarkıydı, bu şarkı.

Adam kızın bu uzun konuşmasına hayran kaldı. Dudaklarını nasıl oynattığına bile dikkat ediyordu kızın.

Siyah, uzun bir elbisesi vardı. Ona çok yakışıyordu.

Genç adam yavaşça dudağını ıslattı ve şarkıya eşlik etti.

ÖDÜL TÖRENİ BİTİŞİ

Kız, ödül töreninin yapıldığı büyük salondan çıkıp arabasına binerken arkasından gelen sesle kafasını çevirdi. "Hey, Selena!"

Arkasından hep, "Selena, seni seviyoruz!" gibi sözler çıkardı ama bu adam... İki kelime etmişti ve kızın arkasına dönmesini sağlamıştı. Genç adam, gülümsedi.

"Evet?" dedi kız tatlı bir ses tonuyla gülümseyerek. Genç adam kızla ilk defa konuşuyordu, onu yüzlerce kez görmüştü ama hiç konuşmamıştı. Bir tek mesaj yoluyla...

"Konuşabilir miyiz?" diye bağırdı adam. Hayranların çığlıkları ve ağlama sesleri yüzünden duyamıyorlardı birbirlerini.

"Vaktim yok ama daha sonra belki olabilir."dedi kız ve arabasına binmeye yeltendi. Genç adam sesini yükselterek, "Bekle!" Büyük bir nefesi içine çekti ve havaya üfledi. "Diyeceklerim önemli Marie!"

Genç adamın 'Marie' demesi kızın şaşkınlığına neden oldu ve arabanın kapısını kapatıp adamın yanına ilerledi.

"Sen..." dedi gözlerini kısıp. "Marie'yi..."

"Biliyorum."deyip yutkundu genç adam. Gülümsedi. "Şimdi konuşacak mısın benimle?"

"Zaten konuşmuyor muyuz?" İkisi de güldü. O kadar güzel gülümsüyordu ki adam... Kız, ilk defa bu kadar güzel gülen bir adam görüyordu. Gülüşünden öpmek istedi onu.

"Burada konuşamayız ama. Diyeceğim şeyler çok önemli."

"Pekala... Ama sana nasıl güvenebilirim?"

"İnan bana, konuştuktan sonra en güvendiğin kişi ben olacağım." Kız etkilenmişti genç adamdan. Ona da saçma gelmişti, hemen gördüğü adamın peşine takılmak... Ama o an ilk defa kalbinin sesini dinledi ve adamın peşinden gitti. Adam elinden tutuyordu kızı... Kız ise ne daha çok sıkıyordu eline kenetli olan eli, ne de çekiyordu. Bırakmak istemedi genç adamın elini.

Adam, kızı bir eve götürmüştü. Kız, 'kendi evi mi?' diye düşünürken adam bir eli kızın eline bağlıyken diğer eliyle cebinden anahtarı bulup kapıyı açtı. İçeri girdikten sonra genç adam kızın elini bıraktı ve kapıyı kapattı. Ardından kızın tekrar elini tutup bir odaya götürdü.

"Selena... Öncelikle Marie ismini nereden biliyorum? Şunu bilmeni isterim ki, ben senin hakkında her şeyi biliyorum. Öyle her şey derken psikopatlık anlamında demedim, cidden her şeyini biliyorum. Mesela neden ikinci ismini saklıyorsun, çünkü baban anneni aldatıyor ve aldattığı kadının ismi Marie."

"Peki... O zaman, neden babamın annemi aldattığını annemden saklıyorum onu biliyor musun?"

Genç adam bilmediğini gösterecek bir şekilde kafasını salladı. "Neden?"


Eveeet, bugün de bölüm atıp size sürpriz yaptımsdkjskaj Ve size 1k okunma için teşekkür etmek istiyorum. İlk defa bir hikayem 1k okunma oldu. Sizi seviyorum.

Bu arada evet işte bu bölüm de uzun oldu çünkü texting yapmadım bu bölümü. Araya video koymayı son anda akıl ettimdsdskjd Çok güzel oldu ama. Neyse, çok konuştum.

Oy vermeyi unutmayın. Eleştirilerinizi bekliyorum.

Sizi seviyorum.

Öpüldünüzxx

nothing like us // jelena texting (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin