Deel 17

179 5 0
                                    

"Zullen we terug naar jou huis gaan? Kunnen we misschien nog een film kijken ofzo" vraag ik aan Angel. "Ja is goed" zegt ze. Samen ruimen we alles op en gaan lopen we hand in hand terug. Als ze de deur open maakt is het heel donker in huis ze loopt naar binnen en drukt op het lichtknopje. Het licht springt aan er komen overal mensen vandaan.

POV Angel

"Omg!" Roep ik. En ik omhels iedereen. Ik krijg cadeautjes en iedereen is enthousiast. Daarna zetten ze muziek aan en gaan we dansen in de tuin. Het is echt super leuk. Iedereen blijft tot 2 uur maar langzaam gaan ze weg. Ik bedank iedereen en zeg gedag. Gio, Ties en Caitlin blijven slapen. Ik leg 4 matrassen in de woonkamer en gooi er allemaal kussens en dekens bij. Het is super gezellig. "Zullen we truth or dare spelen?" Zegt Gio met een ondeugende lach op zijn gezicht. Iedereen vind het goed. "Truth or dare aan...... Angel" zegt Gio. "Dare" zeg ik maar. Ik had echt van alles verwacht, maar het hele spel is niet zo interessant. Wanneer ik een vraag wil stellen aan Ties word er aangebeld. Heel vaak. Ik loop maar de deur en doe hem open. Er staat een groepje meiden rond de 14 jaar. "Ben jij Angel?" Vraagt een van de meiden. "Ja hoezo?" Vraag ik verbaasd. Dan voel ik een harde klap in mijn buik. Daarna nog 1 tegen mijn gezicht. Ik hoor mensen naar de deur rennen.

POV Ties

Ik hoor Angel praten met iemand. Het is een heel vaag gesprek. Gelijk daarna hoor ik een harde klap. Wanneer Gio, Caitlin en ik naar de deur rennen zie ik Angel op de grond liggen. Voor de deur staat een groep meiden. "TIES!" Roepen een paar. "WHAT THE FUCK DOEN JULLIE!?" Roep ik naar ze. Ik zie ze schrikken en dan hard weg rennen. Angel gaat staan. Ik onder steun haar naar de bank. Ze heeft een bloed neus en haar oog is dik. Verder lijkt ze oké. Ik pak een doekje uit de keuken en maak voorzichtig haar gezicht schoon. "Wat is er gebeurd?" Vraagt Gio. Angel vertelt het verhaal. Ik voel mezelf helemaal boos worden. Ik tweet erover en besluit morgen een video te maken. Dit mag niet nog een keer gebeuren. Gio, Caitlin, Angel en ik gaan in bed liggen. We kijken nog een film en vallen dan allemaal in slaap. 'S ochtends ontbijten we en ruimen we alles op. Gio en Caitlin gaan wat dingen halen bij de supermarkt. Ik zet mijn camera neer en roep Angel.

POV Angel

Ik en Ties filmen samen de video. We vertellen het verhaal. Wanneer ik voel dat Ties echt boos begint te worden. Trek ik hem een beetje naar achter. "Ssssst" zeg ik zachtjes. Ties knikt en gaat verder met de video. Na het filmen begint hij meteen met editten. Als Gio en Caitlin thuis komen helpt Gio Ties met editten. Caitlin en ik gaan de keuken in om lekkere broodjes te maken. De rest van onze dag verloopt rustig. 'S avonds eten we buiten. Het word een beetje schemerig en we kijken naar de sterren. Ties heeft net zijn video geplaatst. We kijken naar de reacties. Het zijn allemaal excuses en sorry's van fans. Ik kijk Ties aan en knuffel hem. Zo blijven we staan terwijl we naar de sterren kijken. Gio en Caitlin staan hand in hand naast ons. Dan fluistert Ties iets in mijn oor; "ik hou van je"

{Hey, dit is het laatste deel. Ik ben op insta al gestopt (daar had ik 30 delen) en hier nu ook. Ik vind mijn andere boek leuker om aan te schrijven en wil me dus daar op richten❤}

Ties Is BaeWhere stories live. Discover now