Deel 15

149 5 0
                                    


Ik word wakker en kijk hoe laat het is. 9:00 al! Ik spring uit bed en kleed me aan. Wanneer ik beneden kom feliciteren mijn ouders me en geven me een cadeautje. Ze geven me een kettinkje met een bloemetje als hanger. En een ring die erbij hoort. Ik ben er super blij mee en bedank ze. We ontbijten samen en ik lees alle berichtjes van familie en vrienden. Ik maak een collage van een baby foto en een foto  van pas geleden. 'It's my birthday🙈😊' zet ik erbij. Er komen reacties van mensen van school en heel veel van Ties zijn fans. En ook van Ties zelf: Happy Birthday Bby🎉😘. Ook komt er een reactie van Caitlin. 'HAPPY BIRTHDAY SCHAT🎉💋 IK ZIE JE SNEL💞 LYSM❤ XXX JE BESTFRIEND💜'. Ik glimlach. Ik vind het zo jammer dat ze er vandaag niet bij is. Ik bel nog even mijn oma en opa. Morgen komt de familie voor mijn verjaardag. Om 13:00 belt Ties me.

A: heyyy
T: hayy, al bijna klaar?
A: ja bijna
T: zal ik je dan al om half 2 ophalen?
A: ja is goed, leuk!

Een tijdje later word er aangebeld. Ik ren naar de deur en gooi hem open. Tot mijn verbazing staat er geen Ties, het is de postbode. Een pakketje voor mijn moeder. Ik zet een handtekening en leg het op de keukentafel. Ik trek alvast mijn super stars aan en ga weer zitten. Het duurt niet lang voordat weer de bel gaat. Dit keer is het wel Ties. Ik doe open en omhels hem. "ik ben zo blij dat je er bent!" Zeg ik en trek hem naar binnen. Ik pak mijn spullen en samen lopen we naar buiten. Ties is op de fiets en hij heeft een grote mand bij zich. Ik spring achterop en hij fietst naar het park. In het park leggen we alle spulletjes neer en gaan we zitten. Ik leun tegen hem aan en samen kijken we naar de eendjes. Ties pakt een aardbei en propt hem in mijn mond. "Ties!" Roep ik lachend. Dan, als hij met zijn ogen dicht licht, pak ik de slagroom spuitbus. Ik haal voorzichtig de dop eraf en spuit op zijn hoofd. Hij komt verschrikt omhoog en ik maak snel een foto. Ik stuur hem naar de groepsapp met de youtube squad en mij en Caitlin.

POV Caitlin

Ik krijg een appje van Angel in de groepsapp! Wat is er aan de hand? Ik ontgrendel mijn telefoon en kijk open WhatsApp. Er verschijnt een foto van Ties onder de slagroom. Ik laat het lachend aan Gio zien en stuur dan een appje terug.

C: lekker hoor!😋
G: lekker bezig Ties😂😂😂😂
T: Hee dat was niet de bedoeling!!😕😂😂

Ik ga maar weer verder met versieren nu. "Gio! Vul jij even de piñata!" Roep ik snel voordat hij naar boven loopt.

POV Ties

Het is heel gezellig met Angel. Ik vind dat het nu tijd is om mijn cadeautje te geven. Ik pak het doosje uit mijn tas en geef het aan Angel. "Omdat je het aller leukste vriendinnetje bent" zeg ik erbij. Ze maakt het open en begint te stralen. "Super bedankt!" Zegt ze en ze geeft me een kus. Ik heb een ring voor haar gekocht en aan de binnenkant staan onze namen met een hartje. Ik haal nog een andere ring uit mijn zak. Hier in staan ook onze namen alleen is deze voor mij. Verder is het een super leuke middag. Om half vier krijg ik een appje van Caitlin

C: Hoe gaat het daar?
C: Alles is klaar hier
T: We komen er zo aan

{Hayyyy. Super bedankt voor de 165 reads!!!!!!! Luv u all so much. Ik heb trouwens ook een ander boek (Don't let me go ~Geroenzo~)😏. Ik heb daar de 101 reads! YEAH!!!!!! Dus lees die ook ff, bedankt❤}

Ties Is BaeWhere stories live. Discover now