Deel 14

149 3 0
                                    

POV Caitlin

Het deed zo'n pijn om tegen haar te liegen. Maar ik kan niks zeggen over de surprise party. Snel app ik Ties.

C: Ze denkt nu dat ik niet kom. Echt zielig. Vrolijk jij dr even op?
T: ahw ja is goed hoor.

Alles gaat volgens plan. Ties neemt haar overmorgen mee. Wij versieren haar huis en maken alles klaar. Ik app Ties wanneer wel klaar zijn en als ze dan terug komen roepen we allemaal 'suprise!'. Nu is het zielig maar ik denk dat ze het super leuk ga vinden.

POV Angel

Ik verveel me dood. En ik blijf maar denken aan Caitlin. Ze kan het niet zijn vergeten. Toch? Naja. Ik loop naar de keuken. Ik heb zin in pannenkoeken dus dan maken we dat. Als ik een recept opzoek op internet gaat mijn telefoon. Ties belt me via Skype! Snel neem ik op. "Heyyy Tiesje" "haay, hoe ist?" "Mwah, Caitlin is volgens mij mijn verjaardag vergeten." "Ahw. Nee joh vast niet. Straks denkt ze er gewoon weer aan." Ik zucht. Waarschijnlijk heeft hij gewoon gelijk. "Wat ben je trouwens allemaal aan het doen?" Vraagt hij lachend. "pannenkoek maken" zeg ik lachend. "Oke. Eieren, en bloem. Even zoeken" zeg ik. Ik pak een doos eieren. "En nu bloem. "Gevonden!" Roep ik. Ik zet het op het aanrecht. Ik draai me om en hoor iets vallen. Voorzichtig kijk ik wat er viel. Ik hoor Ties heel hard lachen. Shit. Het pak met bloem is op de grond gevallen en het ligt overal. "Omg" zeg ik. "Er kan ook niks goed gaan he" ik zucht en pak de bezem. Ties blijft maar lachen. Dan glij ik uit. Ik sta voorzichtig op om niet nog een keer te vallen. "Angel?" Ik kijk naar mijn telefoon "ja?" "Kijk naar jezelf" zegt hij lachend. Als ik naar de spiegel loop begin ik heel hard te lachen. Er ligt overal bloem. Nadat alles is opgeruimd en de pannenkoeken klaar zijn ga ik tv kijken. Ik heb Ties opgehangen en zet Netflix aan. Ik zoek een leuke film uit en ga op de bank zitten. Na 2 films en een paar afleveringen van pll ga ik naar boven. Ik poets mijn tanden en kleed me om. Als in bed lig pak ik mijn telefoon. Ik zie dat ik in een whatsapp groep ben gezet. 'YouTubers enzo'

A: hey mensjes
A: tell me your name.
❤: Ties
Gio🍃: Giovanni
A: ja dat wist ik al😂😂
+31 6 77777777: Acid😊
A : haaloo
+31 6 44444444: Rayan🙈
A: nais😂
A: maar ik ga nu slapen
A: Gn💫
Gio🍃: Gn🌚
Nathan😊: doeiiii💭
Rayan🙈: truste😪

Ik stuur Ties prive een bericht.

A: Gn❤💜💋😊
❤: Gn bby💞💫😘

'S ochtends slaap ik uit. Wanneer ik toch maar op sta is het het 13:00. Ik trek een joggingbroek en een sweater aan en loop nar beneden. Ik maak wat te eten en ga voor de tv zitten. Ik kijk een aflevering van pll en als ik klaar ben ruim ik alles op. Mijn ouders komen om 16:00 thuis dus ik heb nog even. Ik ruim een beetje op. En luister muziek. Als ik een berichtje krijg stop ik en spring ik op de bank.

❤: kan ik je morgen om 2 uur ophalen?😊
A: ja is goeddd💜
❤: tot morgen😘😍
A: love you❤

Ik maak popcorn en zet een film aan. Heerlijk dit. Ik kijk finding dory want dat is gewoon leuk. Na de film ruim ik de laatste dingen op en wacht ik op mijn ouders. Ik zit net een youtube video te kijken als de deurbel gaat. Ik doe open "mama! Papa!" Roep ik. Ik ben zo blij dat ze weer thuis zijn. Ik omhels ze en vertel hoe het is gegaan. Zij vertellen ook wat dingen en daarna maak ik het eten. Ik had al wat dingen gemaakt en hoef het dus alleen op te warmen. Bij het eten is het gezellig. Het is niet zo stil meer in huis. Ik app na het eten met wat vriendinnen en lig een beetje op de bank. Om negen uur ben ik doodmoe en zeg ik welterusten. Ik ga naar boven en poets mijn tanden. In mijn kamer trek ik mijn pyjama aan en lig ik in bed. Ik heb zooo veel zin in morgen!

{Hey, ik heb mijn eerste deel van mijn andere boek online staan! YEAH! Die staat niet op insta. Ik zou vragen, lees t ff😉😊😂}

Ties Is BaeWhere stories live. Discover now