29. Πιστόλια στα φιλιά της.

1.9K 312 206
                                    

29

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

29. Πιστόλια στα φιλιά της.

Jack's POV

"Νόμιζα πως κοιμόσουν." της ψιθύρισα στο αυτί.

Εκείνη με φίλησε γλυκά στο μάγουλο. "Δεν με έπαιρνε ο ύπνος."

"Γιατί μωρό μου;" τη ρώτησα σιγανά.

Η Jane βολεύτηκε καλύτερα στην αγκαλιά μου. "Δεν ξέρω. Έχω ένα κακό προαίσθημα."

Της χάιδεψα το μάγουλο. "Τίποτα κακό δεν θα συμβεί. Όλα θα πάνε καλά."

Το λεωφορείο σταμάτησε απότομα, και όλα τα άτομα, πεταχτήκαμε προς τα μπροστά. Αύριο είναι ο ημιτελικός του μπάσκετ, ημέρα Πέμπτη, και θα παίζαμε με μια δύσκολη ομάδα, σε γειτονική πόλη. Η Jane κανονικά δεν επιτρέπεται να είναι στο λεωφορείο -είναι μόνο για τους παίκτες και κάποιες μαζορέτες- αλλά η Sarah έπεισε τον προπονητή Black, όπως και εγώ, να έρθει η Jane μαζί μας. 

Δυστυχώς ή ευτυχώς, η πράκτορας που προσέχει τη μικρή, δεν ήρθε μαζί μας.

Βγήκαμε όλοι από τα λεωφορεία. Η ώρα ήταν ήδη εννέα το βράδυ. Ο προπονητής είπε να ανεβούμε όλοι στα δωμάτιά μας και να ξεκουραστούμε. Η αυριανή μέρα είναι μεγάλη, και ο προπονητής δεν μας θέλει κουρασμένους.

Με τη Jane ανταλλάξαμε ένα γλυκό φιλί και μετά απομακρύνθηκε από εμένα με τη Sarah και τη Stephanie να τη τραβάνε μαζί τους. Κάτι μου λέει πως προβλέπεται μεγάλη νύχτα. Σύντομα, ο Alex με τον Jason με πλησίασαν κάπως αμήχανα.

"Μη κοιτάξεις πίσω σου," είπε ο Alex, "αλλά ο αδερφός της Stephanie είναι εδώ."

Γύρισα το κεφάλι μου και κατάλαβα πως είχε δίκιο. Ο Nathan Eddison βρισκόταν καθισμένος σε μια από τις πολυθρόνες του λόμπι του ξενοδοχείου. Δεν μου έκανε εντύπωση που δεν χαιρέτησε την αδερφή του που μόλις πέρασε από μπροστά του, ή το ότι η Stephanie δεν χαιρέτησε τον αδερφό της. Όλοι ξέρουν πως δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά, και με το που έφυγε για σπουδές πέρσι ο Nathan, η όποια σχέση είχαν, διακόπηκε.

Guns And Roses | Book 1 | ✓Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα