Bölüm~4

181 13 6
                                    

Yeni bir sabah yeni bir gün. Benim için hine haram hine haram. Aşk bu insanda etkiler bırakıyor. Hani içine atarsın ya herşeyi içinde ne fırtınalar kopar ama söyleyezsin. İşte ben öyleyim yanımda dizine yattığımda başımı sıvazlayacak bir annem bile yok ne kadar da güzel değil mi ama? Dün resmen hayatımın en iyi günlerinden biriydi. Dorukla kavga ettim. Ona ezik kızın ben olduğunu söylemedim. Herşey sonunda ortaya çıkacak. Ama bakalım o zamana kadar benim canım ne kadar yanacak...
Doruk Kurtuluş
Ice teamı yudumluyordum. Yanımda oturan kardeşim sevgili burak sevgilisiyle yazışıyordu. Yanlarında gerçekten onları dövesim geliyor. Bunun aşk olmadığına inanıyorum. Zil çaldığında sınıfa çıktım. Burak yanıma oturdu sanki sinirli gibiydi. Umursamadım. Hoca sınıfa girdiğinde ayağa kalkmadım bile. Direk kafamı sırama gömdüm ve dün yaşadıklarımı düşünmeye başladım. Kız resmen bana kafa tutmuştu. Tamam ona bakarak yüzsüzlük etmiştim ama acımak yok. Bugün bu işi halledeceğim.
Didem Saydam
Yanımda oturan sineme bakıyordum. Çok şey yaşamıştı. Ailesi birgün sinemi terk etmişti. Çocukluktan belli arkadaşım olan sinem yıkılmıştı. O sadece bir aşka tutunmak ailesini unutmak istedi. Aslında çok da birşey istememişti. Ama o karanlık olan doruğa gönlünü kaptırmıştı. Onu gördümü heyacanlanıyordu. Her ne kadar kötü taraflarını göstermek istesem de aşk gözünü kör etmişti. Böyle diyorum ama benimde sevgilim var. Hatta doruğun kardeşi. Burak o doruk gibi değil ki. Alçak gönüllü herşeyden memnun kalan biriydi. Ya da bana o yüzünü gösteriyordu bilemem. Her neyse zaten kavga ettik. Dünki sinem çok güzel olmuştu. Bugün de siyah kot siyah t-shirt siyah ayakkabı siyah ceket giymişti. Zaten yüzünde de siyahla bordo vardı başka da yok. Dün Dorukla kavga etti. Ben onun Sinem olduğuna inanamadım. Çünkü kavgasını da etti büyük de konuştu. Sineme döndüğümde not aldığını gördüm. Derslere zaman ayırmak lazım değil mi?
Burak Kurtuluş
Doruk ice teasını yudumlarken bende didemle yazışıyordum. Didemle dünki olatı konuşuyorduk. Birde öğrendim ki o kız doruğa onu sevdiğini söyleyen kızmış. Açıkçası çok değişmiş. Güzel de olmuş. Ama doruk ona bağırıp çağırdığı için cezasını illaki çekecek. Çünkü doruk bunun peşini bırakmaz. Anlamsızdı aslında. Çünkü doruk bile bir kıza elini kaldırır. Herşeyi yapar. Sonradan bizim konumuza geldik ve kavga etmete başladık. Zil çalmıştı. Doruk direk yukarı çıkmıştı. Nöbetçi öğretmen beni uyardıktan sonra yukarı çıktım. Çok sinirlendim. Kıza bak çok normalmiş gibi bugün bara gidicem diyor. He birde gideceğim diyor gidebilir miyim değil. Sinirlerimi altüst ediyor bu kız. Doruk bana göz ucuyla baktı. Sinirli olduğumu görünce hiç bulaşmadı bile. Çünkü sinirli olduğumda dünyayı bile yıkardım. Konu birde sevgilim olunca iyiyce fıttırıyorum. Hoca içeri girince ne ben ne de doruk ayağa kalktı. Zaten laf ederlerse onlara yapabileceklerimizi bildiklerinden karışmıyorlar. Kafamı sıraya gömdüm.  Ders filan dinlemeyeceğim.
Umarım beğenirsiniz yorum ve oyları lütfen unutmayın...

ANLAMSIZWhere stories live. Discover now